Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ. ΓΙΑΤΙ;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ:
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ
ΤΟ ΜΠΑΡΜΑΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ 25 ΜΙΛΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΑΛΛΑ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ;
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΕΠΙ 90 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;
ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ;
ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ) ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ (ΚΩΝ/ΠΟΛΗ) ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 99 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ;
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 1922.
ΑΡΑ ΤΟ 2021 Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ << ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ>> ΛΟΙΠΟΝ Ο ΡΩΣΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΠΟΥΤΙΝ ) ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ;
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΣ ΜΙΑ Μ……. (ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.
ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΥΤΟ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ.
ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.
Ο
ΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ.
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
TO EXETE AKOYΣΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΟΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ;
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Μ….. (ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΚΑΝΟΥΝ.
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.
http://www.katohika.gr/2014/10/tokefali-twn-tourkwn-i-eleftheria-tis-elladas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης