Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ... Οταν η δύναμη των όπλων "σκοτώνει" την ανεκτικότητα της Δημοκρατίας τότε να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα

Εντυπωσιάζει ο φανατισμός και το μίσος με το οποίο η κυβέρνηση και οι ελεγχόμενοι και κατευθυνόμενοι από αυτήν δικαστικοί "λειτουργοί" αντιμετωπίζουν το εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα και τον βασικό πολιτικό του φορέα τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.


Είναι κάτι που εκφεύγει εντελώς από τον αστικό τρόπο αντιμετώπισης μιας αντίπαλης κοιμματικής ομάδας (αυτά τα περί "εγκληματικής οργάνωσης" κλπ. μπορεί να εκπορεύθηκαν από τα ξένα κέντρα που ελέγχουν την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά είναι εξευτελισμός των θεσμών που θα σημαδέψει ανεξίτηλα όχι μόνο αυτούς που τις σκαρφίστηκαν τέτοιες κατηγορίες, αλλά και τους θεσμούς που εκπροσωπούσαν).

Αν ήταν έτσι όπως τα λένε και ισχύει η συλλογική ευθύνη και η "αρχή του ενός" ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα είχε σαπίσει στη φυλακή για την δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα από τους ΟΝΝΕΔίτες το 1991, ο Ανδρέας Παπανδρέου επίσης λόγω των σκανδάλων για τα οποία φυλακίστηκαν στελέχη του κόμματός του, το ίδιο φυσικά και ο Κώστας Σημίτης, όπου η διαφθορά είχε χτυπήσει "κόκκινο".

Σε όλη την δεκαετία του '80 και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '00 συμπλέκονταν αντίπαλες συμμορίες στα Πανεπιστήμια, στους δρόμους, σε πλατείες και οι συμμορίες αυτές είχαν κομματικούς τίτλους: ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΚΕ, ΚΝΕ, Πανσπουδαστική κλπ.

To τι έχει κάνει το ΚΚΕ και η περίφημη ομάδα κρούσης των οικοδόμων του, νομίζουμε ότι το γνωρίζουν όλοι. Διανοήθηκε ποτέ κάποιος να συλλάβει τον γ.γ. του κόμματος;

Ποτέ κανείς, δεν διανοήθηκε να συλλάβει τους αρχηγούς των κομμάτων τους ή τα ηγετικά στελέχη ή τους βουλευτές.

Αλλωστε, όπως λέει η Chantal Mouffe μια πλουραλιστική δημοκρατική τάξη προυποθέτει ότι ο αντίπαλος (opponent) δεν γίνεται αντιληπτός ως εχθρός  (enemy) που πρέπει να καταστραφεί , αλλά σαν ένας αντίπαλος, η ύπαρξη του οποίου είναι νόμιμη και πρέπει να γίνει ανεκτή («Chantal Mouffe, Religion, Liberal Democracy and Citizenship, 2002»).

Διαφορετικά δεν υπάρχει πλουραλιστική δημοκρατική τάξη. Και αυτό βιώνουμε σήμερα..

Και ποιο ήταν το βασικό "έγκλημα" των εθνικιστών; Σκεφτόντουσαν διαφορετικά από το σύστημα. Βέβαια "η ελευθερία είναι ελευθερία που αφορά κυρίως αυτούς που σκέπτονται διαφορετικά", όπως έλεγε και η Ρόζα Λούξεμπουργκ.

Αλλά όχι στην Ελλάδα όπως την ξέρουμε από το 2010 και μετά. Σε αυτή την Ελλάδα όσοι σκέπτονται διαφορετικά είναι "Εχθροί της κοινωνίας".

Και πλέον κινούμαστε στο ολισθηρό και αντιδημοκρατικό πεδίο της «τιμωρίας» των απόψεων και των ιδεολογιών (κάτι αδιανόητο για μια δυτική δημοκρατία) τον οποίο εμπλούτισε με λίγη "ιστορία" στην εισαγγελική του πρόταση ο εισαγγελέας Ι.Ντογιάκος, βαπτίζοντας - δοθείσης ευκαιρίας - "ναζί" τους Ελληνες εθνικιστές οι οποίοι σκέφτονται διαφορετικά από το σύστημα.

Είναι γεγονός ότι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν υπάρχει ουσιαστική αντίδραση των πολιτών σε αυτό που συμβαίνει. Ακόμα και το 10% τηw καταγεγραμμένης δύναμης του Λαϊκού Συνδέσμου δεν αντιδρά, όπως θα έπρεπε σε αυτό τον βιασμό της δημοκρατίας.

Υπάρχει άλλο ένα 10% το οποίο απλά "κουνά το κεφάλι", αλλά και πάλι μέχρι εκεί. Τουλάχιστον για την ώρα.

Η ωμή χρήση της δύναμης των όπλων που κρατά η εξουσία, καθορίζει το παιχνίδι και αυτό συμβαίνει σήμερα με την κυβέρνηση Σαμαρά και της ξένες δυνάμεις - ιστορικά εχθρικές απέναντι στον Ελληνισμο που έδωσαν την εντολή να συλληφθούν και να εξοντωθούν οι δεξιοί, πατριωτικοί πολίτες.

Κρατούν όπλα, συλλαμβάνουν και φυλακίζουν αυτούς που τους ενοχλούν. Υπάρχει κι ένας όχλος κι ένα μιντιακό σύστημα ελεγχόμενο 100% που χειροκροτεί και ... όλα καλά.

Να εύχονται όμως αυτά τα όπλα να μην γυρίσουν εναντίον αυτών που σήμερα τα κρατούν γιατί υπάρχει κι ένας άλλος όχλος, ταλαιπωρημένος, πεινασμένος, εξοστρακισμένος από την ζωή, που με χαρά θα δει τους υπεύθυνους της καταστροφής του να πληρώνουν το έγκλημά τους.

Γιατί έχουν παραβιαστεί θύρες που κρατούσαν φυλακισμένα φαντάσματα τα οποία στο παρελθόν προκάλεσαν πολύ αίμα και πολύ πόνο σε αυτή την χώρα.

Και τώρα τα φαντάσματα αυτά είναι ελεύθερα με υπαιτιότητα 100% της κυβέρνησης Σαμαρά...

Και οι παλιοί είχαν μια έκφραση για την περίπτωση: "Το κρίμα στο λαιμό σου"...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης