Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

Κάπου στην βάθη της αφρικανικής ηπείρου ζούσε ένα σπάνιο είδος ζώου που μέχρι και πρόσφατα κανένας μα κανένας κυνηγός δεν μπόρεσε ποτέ έστω και ένα να αιχμαλωτίσει.
Περήφανα και έξυπνα ζώα και πάνω από όλα ελευθέρα.

Όσες προσπάθειες και ένα έκαναν, όσα τερτίπια, πονηρά η κουτοπόνηρα σχέδια και να χρησιμοποιούσαν, πάντα κατέληγαν σε αποτυχία. Μεγάλη απογοήτευση είχε πέσει στην κοινότητα των κυνηγών.Η φήμη αυτού του σπανίου και ανυπόταχτου είδους μέρα με την μέρα άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με συνέπεια να θεωρείτε μεγάλη και επικίνδυνη απειλή, γιατί αφύπνιζε και τα αλλά ζώα του δάσους.
Ζώα που τόσους αιώνες τώρα είχαν καταφέρει να υποτάξουν. Μέχρι και αυτά είχαν βάλει {αφού τα εκπαίδευσαν πρώτα }στην προσπάθεια υπόταξης αυτού του σπανίου είδους με την γνωστή πάντα κατάληξη ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Φοβούμενοι μην ξυπνήσουν και τα αλλά ζώα του δάσους, μεγάλος τρόμος και πανικός τους είχε πιάσει. «Μάταιος Κόπος» αυτό αναφωνούσαν όλοι τους.

Εκεί λοιπόν που το είχαν πάρει απόφαση ότι τίποτα δεν γίνεται πια, από το πουθενά εμφανίστηκε ένας Άγγλος λόρδος με φήμη μεγάλου κυνηγού, που θεώρησε πρόκληση το γεγονός και με μεγάλη έπαρση κα αλαζονεία είπε το εξής:  

«Δεν θα αιχμαλωτίσω μόνον ένα αλλά όλα τα ζώα αυτού του σπανίου ξωτικού είδους, αρκεί να μου δείξετε την τροφή που τρώνε και το μέρος όπου ζούνε»

Όπως ήταν φυσικό όλοι οι κυνηγοί γελάσανε και με χλευασμούς και ειρωνείες του υπέδειξαν την τροφή και του έδειξαν το μέρος όπου ζούσαν αυτά τα περήφανα και πανέξυπνα ζώα . 

Χωρίς προστριβές και τυμπανοκρουσίες άρχισε αμέσως το κυνήγι. Το μονό είχε να κάνει ήταν να εφαρμόσει μια απλή βασική αρχή και ανάγκη.
Αφού βρήκε το κατάλληλο μέρος τοποθέτησε στο κέντρο ενός ξέφωτου την τροφή που έτρωγαν αυτά τα περήφανα και ανεξάρτητα ζώα, περιμένοντας μέχρι να δει το πρώτο να πέφτει στην παγίδα, που τόσο διαβολικά είχε στήσει.

Τις πρώτες μέρες δεν είχε καμία ένδειξη. Αυτό δεν τον ενόχλησε, θεωρώντας το κάτι το πολύ φυσιολογικό. Αυτό όμως συνεχιζόταν για πολύ καιρό με αποτέλεσμα σιγά σιγά να απογοητεύετε σε σημείο πια να σκέπτεται σοβαρά ότι ηρθε πλέον ο καιρός να τα παρατήσει. 
……………………………………………………………………………………….

Ενώ στον κύκλο των κυνηγών τα πειράγματα πήγαιναν και ΄ρχονταν συνέβη κάτι το απροσδόκητο.
Ένα πρωινό ξύπνησαν όλοι από τις φωνές του Άγγλου λόρδου

«Αυτό είναι, αυτό είναι την πάτησαν, επι-τέλους» βροντοφώναζε ξανά και ξανά

Τι είχε συμβεί;
Ένα μέρος της τροφής είχε εξαφανιστεί.
Διαπίστωσε από σημείο που δεν ήταν ορατό και εμφανή ότι κάθε βράδυ ένα από αυτά τα εξωτικά ζώα ερχόταν και έτρωγε.

Αυτό συνεχιστικέ για μήνες και σιγά σιγά χτίζοντας εμπιστοσύνη το ένα έγινε δυο τα δυο τρία και ούτο καθεξής μέχρι που μαζευτήκαν όλα .
Το πρώτο μέρος του σχεδίου είχε πετύχει όλα ζώα πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος κάθε βραδύ μαζευόταν όλα στο ίδιο μέρος και έτρωγαν αυτά που νόμιζαν ότι φύση τους έδινε πλουσιοπάροχα χωρίς κόπο και ιδρώτα.

«Ηρθε η ώρα» σκέφτηκε ο Άγγλος κυνηγός να εφαρμόσει το δεύτερο μέρος του σατανικού του σχεδίου.
Κάθε μέρα μα κάθε μέρα χωρίς να υπολογίζει Κυριακές γιορτές καιρικές συνθήκες έβαζε πρώτου εμφανιστούν τα ζώα και ένα πασαλάκι.
Αυτό είχε σαν συνέπεια τα ξωτικά αυτά ζώα του δάσους να συνηθίζουν στην παρουσία του και να μην τα θεωρούν απειλή.

Αυτό συνεχιστικέ μέχρι να χτιστή όλο το μαντρί με αποτέλεσμα να μείνει μια μικρή δίοδο εισόδου από την οποία μονό από αυτήν μπορούσαν να πλησιάσουν την τροφή.

Όταν διαπίστωσε ότι όλα τα ζώα είχαν χαλάρωση και πειστεί ότι δεν κινδυνεύουν από τίποτα τότε θεώρησε ότι είναι η ώρα να ολοκλήρωση το διαβολικό σχέδιο του και να εφαρμόσει το τρίτο και τελευταίο μέρος. Έτσι και έγινε, ένα βραδύ όταν τα έδερνε η ανεμελιά έκλεισε την δίοδο με αποτέλεσμα να αιχμαλωτίσει το πιο σπάνιο και περήφανο ζώο τους δάσους. «ΕΠΙ-ΤΕΛΟΥΣ  Τα Κατάφερα» αναφώνησε.

Άναυδος είχε μείνει ο κόσμος των κυνηγών για το κατόρθωμα του που τον ανακήρυξαν ο μέγιστος των κυνηγών.
Τα δε υπόλοιπα ζώα τους δάσους έχασαν για πάντα την ευκαιρία να νιώσουν και να βιώσουν έστω και για λίγο την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  
Οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι απλά σύμπτωση μην δίνεται σημασία μπορείτε να κοιμηθείτε ανέμελα Όλα Πάνε Καλά

Θεόδωρος Μεντεσόπουλος    

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης