Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

ΕΛΛΑΣ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ


Η εντέχνως χρησιμοποίηση και παραποίηση τις Ελληνικής Ιστορίας και κληρονομιάς από τους εγκαθέτους και παρά τρεχάμενους του αιώνιου εχθρού των Ελλήνων για ότι ανώτερο και καλύτερο έχει αναδείξει ο ανθρώπινος νους ήρθε το τέλος.

Η Επανελλήνιση αγαπητοί φίλοι είναι γεγονός και χωρίς επιστροφή.

Όλες οι προσπάθειες υποδούλωσης του Ελληνικού πνεύματος μέσα στο κράτος – φυλακή που το ονομάζουν ΓΚΡΙΚ έχουν αποτύχει και το γνωρίζουν πολύ καλά. Τρόμος και πανικός τους πιάνει μόνο με την σκέψη ότι υπάρχουν Έλληνες ανένταχτοι και αφυπνισμένοι.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα όμορα κράτη της Ελλάδος προσπαθούν να καπηλευτούν οτιδήποτε Ελληνικό.
Δεν έχει σημασία από ποια οπτική γωνία θα προσεγγίσετε το θέμα σημασία έχει ότι ΄κράτος΄ δεν έχει υπόσταση εάν δεν έχει κάτι από Ελλάδα.
Ένα  παράδειγμα είναι τα μουσεία. Μουσείο χωρίς Ελληνικό έκθεμα θυμίζει κάτι από λαϊκή.
Έξω από το Μόναχο ΑΚΡΟΠΟΛΗ σε μικρογραφία και πάει λέγοντας χωρίς τελειωμό.

Όποια πέτρα και εάν σηκώσεις...    

΄οι Έλληνες μεταλαμπαδεύσαμε το φως του πολιτισμού΄

Αυτό δεν το έχω διαβάσει σε κανένα αρχαίο Ελληνικό σύγγραμμα Εσείς;
Πείτε μου, η εάν θέλετε διορθώστε με που το γράφει και ποιος το λέει ότι οι Έλληνες σηκώθηκαν έτσι στα καλά καθούμενα λες και δεν είχαν καμιά άλλη δουλειά να κάνουν και πήγαν να εκπολιτίσουν βαρβάρους;

Συμπεράσματα μπορείς να πεις. Ναι έχει κάποια βάσει δεν έχεις άδικο.

Αλλά μια και μιλάμε με γνώμονα τα συμπεράσματα επιτρέψατε μου να πω και εγώ ένα.

Όχι δεν μεταλαμπαδεύσαμε εμείς οι Έλληνες το φως του πολιτισμού το κάνανε αυτοί οι ικέτες, οι χθεσινοί δούλοι αυτοί η αρχαία φυλή που παρακαλούσε γονι(υ)πετώς για γνώση και πίστεψαν ότι μετά τα ελάχιστα που τους δοθήκαν θα μπορούσαν να γίνουν αφέντες τρομάρα τους. 

Είναι αυτοί που πριν από 13000 χρόνια αποδειχθήκαν φίδια κολοβά.

Είναι αυτοί που όταν τους δόθηκε μερικώς η γνώση από τους Ελλην, το πρώτο πράγμα που κάνανε ήταν να δεχθούν από τον αιώνιο εχθρό των ανθρώπων και των Ελλήνων προσφορά θεωρώντας την καλύτερη οι αμαθείς.

Δεν αναρωτηθήκαν ποτέ το γιατί τους δόθηκε μετά και όχι πριν η προσφορά;
Αυτοί είναι λοιπόν που μεταλαμπαδεύσανε το Ελληνικό φως στους βάρβαρους με σκοπό να τους στρέψουν κατά των Ελλήνων.

Κάντε κλικ εδώ και γνωρίστε τούς κάτω από άλλο πρίσμα

Κλείνει η τρίτη και τελευταία περίοδος των 36000 χρονών. Τελείωσε το παιχνίδι, είχαν όλο τον χρόνο μπροστά τους και δεν τον εκμεταλευτικαν. Ας πρόσεχαν τι υπέγραφαν!!!

Το έγκλημα το οποίο διαπράττεται σήμερα στην Ελλάδα κλασικά υπάρχει ο ΘΥΤΗΣ το ΘΥΜΑ και ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ.
Εάν δούμε τουλάχιστον την ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων σαν δείγμα θα διαπιστώσουμε τον ΘΥΤΗ πάντα να την γλυτώνει, το ΘΥΜΑ να επωμίζεται όλο το βάρος των συνεπειών και τον ΜΑΡΤΥΡΑ να παζαρεύει την μαρτυρία του.

Μόνο που αυτή την φορά το τελικό θύμα είναι ο ίδιος ο θύτης


ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ  

ΟΦΙΣ66 Μ.Θ

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης