Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Τελειώνει ο "οικονομικός ναζισμός" που επέβαλε η Γερμανία στην Ευρώπη: Υφεση και παρακμή στο 4ο Ράϊχ...

To πάρτι στην Γερμανία με τα "other peoples money" ή καλύτερα "other nations money" τελείωσε!
 
Η κεντροευρωπαϊκή οικονομική υπερδύναμη πλέον στενάζει από την ύφεση και πολύ σύντομα θα δούμε στην Γερμανία που έχει να δώσει αυξήσεις στους εργάτες των εργοστασίων της καμιά δεκριά χρόνια προκειμένου να ανταγωνιστεί την Κίνα, σε λίγο θα μετατραπεί σε μία κοινωνική κρίση με που θα θυμίσει πολύ έντονα τα χαρακτηριστικά την κρίση της δεκαετίας του '70.
 
Οι γερμανικές εξαγωγές καταγράφουν τη μεγαλύτερη πτώση από το 2009, από το αποκορύφωμα της κρίσης δηλαδή στις άλλες χώρες της ΕΕ πλην του νότου που κορυφώθηκε την επόμενη τριετία.
 
Οι παραγγελίες βιομηχανικών προϊόντων πέφτουν, πλήττοντας το ηθικό των γερμανών μάνατζερ που σχεδιάζουν όλο και λιγότερες επενδύσεις, την αρχή για μίνιμη ύφεση.
 
Τα στοιχεία για το τρίμηνο Ιουλίου -Σεπτεμβρίου, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα δείξουν νέα υποχώρηση του ΑΕΠ και τότε θα καταρρεύσει ολόκληρο το γερμανικό "καλβινιστικό" οικονομικό μοντέλο της "γερμανικής πειθαρχίας" που βέβαια πλέον θυμίζει γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης με τους αιχμαλώτους να είναι τα ευρωπαϊκά έθνη.
Το δεύτερο τρίμηνο το γερμανικό ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 0,2%, όπως πρώτο είχε γράψει το defencenet.gr στην Ελλάδα και πάει φουλ για το τρίτο τρίμηνο.
Η Ευρωζώνη καταρρέει οικονομικά: "Δύο χρόνια μετά το περίφημο "θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να στηρίξω το ευρώ" οι ευρωπαϊκές αγορές μοιάζουν να έχουν στεγνώσει από ρευστότητα. Με την ευρωπαϊκή περιφέρεια να έχει παραλύσει και το κέντρο να πασχίζει να υιοθετήσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, η ΕΚΤ αποτελεί το μοναδικό ευρωπαϊκό χαρτί για την ανάκαμψη" σημειώνει ο Τ.Λις.
Η Γαλλία έχει εισέλθει σε μία εντελώς παρακμιακή διελκυστίνδα, η Ιταλία ζει επειδή είναι "πολύ μεγάλη για να πεθάνει" αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, η Ισπανία επιβιώνει όπως και η Ελλάδα με την Πορτογαλία με το "σωληνάκι", η Φινλανδία καταρρέει οικονομικά, η Ολλανδία πάει για εσωτερικό μνημόνιο και ηδη πολλοί βαζουν στοίχημα αν θα καταρρεύσει πράτα η ευρωζώνη ή η ΕΕ...
Γράφει ο Τ.Λισ. «Αν ακούσετε γερμανούς αξιωματούχους να μιλούν, θα δυσκολευθείτε να διακρίνετε τη φιλοσοφία τους από εκείνη των τενόρων του Κόμματος του Τσαγιού στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Πέσαμε σε ύφεση, λένε, επειδή παραβήκαμε τους κανόνες της ηθικής. Αμαρτήσαμε και θα τιμωρηθούμε. Ευτυχώς στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2009, την κρίσιμη στιγμή που το αμερικανικό ΑΕΠ είχε υποχωρήσει κατά 8%, η Γερουσία ενέκρινε το δημοσιονομικό πρόγραμμα των 847 δισ. δολαρίων για τη στήριξη της οικονομίας» γράφει ο αρθρογράφος.
Είπε τίποτα κανείς για καλβινισμό και οικονομικό πουριτανισμό;
Εμείς θα πάμε λίγο παραπέρα: Πρόκειται για οικονομικό ναζισμό. Μια μονολιθική οικονομική φιλοσοφία που για να επιβιώσει η Γερμανία και να μείνει ζωντανός ο ζωτικός οικονομικός της χώρος, πρέπει να πεθάνουν όλοι οι άλλοι.
Και πέτυχε αυτή η ναζιστική συμπεριφορά με το ευρω αντί για τανκς, με τον Α.Σαμαρά στην Ελλάδα αντί για τον Τσολάκογλου, τον Σαρκοζί και τον Ολάν στη Γαλλία, αντί για τον Πετέν, κλπ κλπ.
Kαι δημιουργώντας το "φρούριο Ευρώπη" όπως αυτό που είχε δημιουργήσει ή νόμιζε ότι είχε δημιουργήσει μέχρι το 1944 ο Α.Χίτλερ. Η πραγμαικότητα ήταν πολύ σκληρή για όλους...
Τώρα έρχεται η ώρα της τιμωρίας.Κρίμα που δεν μπορούμε να χαρούμε. Το γερμανικό καράβι που βουλιάζει έχει δεμένη την βαρκούλα που λέγεται "Ελλάδα" και θα την παρασύρει μαζί του. Εκτός και αν βρεθεί καποιος να κόψει το σχοινί...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης