Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.



Παραθέτουμε τα λόγια ενός σύγχρονου γέροντα, του Ιωσήφ του Βατοπεδινού που ειπώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2007.Παρουσιάζουν δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φαίνεται να αποτελούν μια σύγχρονη αποκάλυψη του Θεού, καθώς ταυτίζονται κατά πολύ με τις προφητείες των Αγίων. Καλό είναι κάθε χριστιανός να τις έχει υπ’ όψιν του, πλην όμως, η έκβαση των γεγονότων θα δείξει αν όντως αποτελούν αποκάλυψη του Αγίου Πνεύματος.


Ο γέροντας αναφέρθηκε αρχικά στην επερχόμενη τότε οικονομική κρίση, λέγοντας πως θα ξεσπάσει τις επόμενες ημέρες, θα είναι τεχνητή, παγκοσμίου κλίμακας, προκαλώντας κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος’’, όπως και έγινε και συνέχισε αναφέροντας περίπου τα παρακάτω:

Οι 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις

Ο κάθε επί μέρους πόλεμος θα είναι σφοδρότερος του προηγουμένου και θα εμπλέκει όλο και περισσότερα έθνη, ενώ θα μεσολαβούν διαστήματα ‘’ειρήνης’’. Οι άνθρωποι των οποίων οι χώρες θα βρίσκονται σε πόλεμο, θα τρέχουν και θα παρακαλούν τον Θεό, όμως δεν θα εισακούονται. Οι λαοί που θα ζουν σε μη εμπόλεμες χώρες, δεν θα παραδειγματίζονται και δεν θα συνετίζονται από τις συμφορές των γειτόνων τους, αλλά θα ζητούν τον πόλεμο και την καταστροφή για να εκδικηθούν τους εχθρούς τους. Ο Πόλεμος τελικά θα εξαπλωθεί σταδιακά, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ερείπια, καταστροφή, πείνα, δυστυχία, επαναστάσεις, λεηλασίες και αρρώστιες θα κυριαρχούν πα-ντού.

► Ο Πρώτος Πόλεμος ήταν αυτός που έγινε ήδη, μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας. Η Ρωσία αργότερα όμως θα δεχθεί και άλλη πρόκληση - επίθεση από την Γεωργία και αυτή τη φορά η Ρωσία θα την καταστρέψει ολοσχερώς. Δυστυχώς οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Γεωργίας θα είναι τρομακτικές. Όσο οι Ρώσοι θα πολεμάνε στη Γεωργία, θα υποκινηθούν οι Ουκρανοί από τους Αμερικάνους και θα δημιουργήσουν έντονες προκλήσεις εναντίον τους. Η Τουρκία τότε θα επιτρέψει σε αμερικάνικα πλοία και αεροσκάφη να περάσουν από τα στενά του Ελλησπόντου και από τον εθνικό εναέριο χώρο της, για να χτυπήσουν τους Ρώσους. Τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους. Οι Ρώσοι θα καταλάβουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. Επάνω από την Ουκρανία και την Εύξυνο Πόντο θα πολεμήσουν για πρώτη φορά (αερομαχίες) Αμερικάνοι και Ρώσοι και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι συντριπτικά. Στην Τουρκία θα έχει επιβληθεί δικτατορία και θα εξεγερθούν οι Κούρδοι. Θα ακολουθήσει παγκόσμια οικονομική αναταραχή, παύση των πληρωμών, κατάρρευση της μία οικονομίας μετά την άλλη, λαϊκές εξεγέρσεις με οικονομικά αιτήματα και άρνηση στράτευσης των Ευρωπαίων.

► Έπεται επίθεση Αμερικής και Ισραήλ κατά του Ιράν. Ο πόλεμος για ευλογία της Ελλάδας θα ‘’πιαστεί από κάτω’’ (‘’Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα δεινά θα πάθετε. Αν όμως πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε’’. -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Όμως θα ξεσπάσει πόλεμος και στην γειτονία μας. Αλβανοί, Κροάτες, Βόσνιοι μουσουλμάνοι, Αμερικανοί και λίγοι Νατοϊκοί, εναντίον Ρωσίας και Σερβίας (Ορθοδόξων). Στη Ελλάδα θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς η χούντα που θα κυβερνά την Τουρκία θα μας επιτεθεί, όμως οι Ρώσοι θα κινηθούν ταχύτατα προς νότο, βιαζόμενοι να καταλάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την Τουρκία, ώστε να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να την ενισχύσει.
Η Τουρκία θα χτυπηθεί με σφοδρότητα και θα καταστραφεί ολοκληρωτικά. Προηγουμένως οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, απωθώντας τα αμερικάνικα στρατεύματα. Θα εισβάλλουν και στον βορρά κατακτώντας όλες τις Σκανδιναβικές χώρες (Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), διότι ενώ αυτές φαινομενικά θα κρατάνε ουδέτερη στάση, θα σχεδιάζεται ένα μεγάλο χτύπημα από τα εδάφη τους, κατά του άμαχου ρωσικού πληθυσμού. Η καταστροφή που θα υποστούν θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα. Στην συνέχεια οι Ρώσοι θα εισβάλλουν σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία και Μολδαβία. Οι λαοί των Ορθόδοξων κρατών της Βαλκανικής (Σέρβοι και Ρουμάνοι, όχι όμως οι Βούλγαροι), θα εξεγερθούν και θα ανατρέψουν τις υπόδουλες κυβερνήσεις τους, συμμαχώντας με τους Ρώσους.

► Κατόπιν οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και κυρίως τους Ιρανούς που θα δέχονται επίθεση από τους Αμερικάνους. Οι Αμερικάνοι θα έχουν καταλάβει την παραλιακή ζώνη του Ιράν έπειτα από λυσσαλέο αγώνα, όμως δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας μεγάλης αντίστασης των Περσών. Οι Ρώσοι θα σαρώσουν όλη την Περσία και θα καταστρέψουν τις αμερικανο-νατοϊκές δυνάμεις. Μετά θα εισβάλλουν σε Ιράκ, Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Κουβέιτ και τέλος στο Ισραήλ. Τότε θα υπάρξει η πρώτη προσπάθεια χρήσης πυρηνικών όπλων από Η.Π.Α. και Ισραήλ, αλλά θα τα εξουδετερώσουν οι Ρώσοι προκαλώντας παγκόσμια διακοπή ενέργειας και επικοινωνιών. Ύστερα θα προχωρήσουν στην Αίγυπτο και θα καταλάβουν την διώρυγα του Σουέζ. Κατά την προέλασή των Ρώσων προς Αίγυπτο, θα διέλθουν τα στρατεύματά τους μέσω του εναέριου και χερσαίου, ελληνικού χώρου, ταχυκίνητα, χωρίς η Ελλάδα να υποστεί ζημιές. Αυτή η ικανότητά τους να μπορούν να μετακινούν στρατεύματα μεγάλου όγκου, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα αποτελέσει στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Κατόπιν θα στραφούν στα Βαλκάνια για να βοηθήσουν τους Σέρβους, που θα δέχονται επίθεση από το ΝΑΤΟ και από μουσουλμανικά και καθολικά κράτη των Βαλκανίων και θα νικήσουν.

 Αυτό που θα κάμψει τους Ρώσους, οδηγώντας τους σε αναδίπλωση δυνάμεων, είναι η προδοσία των Κινέζων. Ενώ αρχικά θα είναι μαζί τους, στη συνέχεια έναντι του μεγαλύτερου ανταλλάγματος που συμφωνήθηκε ποτέ, την κατοχή της Σιβηρίας, θα από-χωρήσουν και θα επιτρέψουν στα εχθρικά στρατεύματα να χτυπήσουν τους Ρώσους πισώπλατα.

► Οι Ρώσοι θα αναδιπλωθούν στην ανατολική Θράκη και στα απέναντι Μικρασιατικά εδάφη. Οι δυτικοί θα αποβιβαστούν στην Αλβανία (στρατεύματα 3.000.000) και μέσω της παρεγνατίας οδού, θα κινηθούν ανατολικά. Λόγω όμως εκτεταμένων καταστροφών που θα έχει υποστεί το οδικό δίκτυο, θα διοχετεύσουν το μεγαλύτερο τμήμα των νατοϊκών δυνάμεων από την Ελλάδα, μέσω της Εγνατίας οδού. Αυτό θα το κάνουν αφενός γιατί το ελληνικό οδικό δίκτυο θα έχει υποστεί μικρές καταστροφές, καθώς μέχρι τότε η Ελλάδα θα έχει κρατήσει ουδέτερη στάση και αφετέρου διότι οι Ρώσοι θα επιλέξουν να μην χτυπήσουν ομόδοξη και φιλικά προσκείμενη χώρα.
Οι δυτικοί όμως θα μισούνε τρομερά τους Έλληνες, γιατί δεν πολέμησαν εναντίον των Ρώσων και διότι δεν θα έχουν υποστεί τόσο σημαντικές καταστροφές και απώλειες. Αλίμονο τότε στους Έλληνες που θα πέφτουν στα χέρια τους. Με αστείες δικαιολογίες και ερωτήσεις, θα καλείται να απαντήσει ο κάθε αγρότης και βοσκός σχετικά με το αν είναι κοντά ή μακριά η Πόλη και θα βασανίζονται μέχρι θανάτου (‘’Θα σας ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλη εσείς να μην λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν.’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Τα στρατεύματα θα παρεκκλίνουν της πορείας τους και θα επιτίθενται σε μικρές και μεγάλες πόλεις. Τα αίσχη των παπικών σταυροφόρων θα επαναληφθούν.
Σπίτια θα λεηλατούνται, γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θα βιάζονται, αθώοι πολίτες θα δολο-φονούνται, εκκλησίες θα πυρπολούνται και το κακό θα είναι συνεχόμενο, διότι οι στρατιωτικές μονάδες θα διαδέχονται η μια την άλλη.
Μοναδική σωτηρία θα αποτελεί η φυγή στα βουνά και στα δάση( Σχόλιο από neataksi.blogspot - Λέτε για αυτό να μας καίνε ; ) .
Τμήμα των νατοϊκών στρατευμάτων θα διοχετευθεί μέσω Θεσσαλίας. Τρομερή καταστροφή θα περιμένει τους κατοίκους των περιχώρων. Τα χωριά του κάμπου θα καταστραφούν γιατί δεν διαθέτουν φυσική κάλυψη, θα γλιτώσουν μόνο τα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες Ολύμπου και Κίσαβου (‘’Όσα χωριά είναι κοντά σε δρόμο πολλά θα τραβήξουνε’’, ‘’Τα χωριά του κάμπου θα πάθουν χαλάστρα, ενώ στις ποδιές του Κισσάβου θα κοιμηθούν σκλάβοι και θα ξυπνήσουν ελεύθεροι’’, ‘’Σπίτια μεγάλα μην κάνετε. Λιάσες να κάμνετε να μην σας έρχονται μέσα’’, ‘’Οι βράχοι και οι λάκκοι θα είναι γεμάτοι κόσμο’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-).

Οι στρατιωτικές δυνάμεις από Θεσσαλία και Εγνατία θα ενωθούν έξω από την Πόλη, όμως ο ‘’μισθός’’ των νέων σταυροφόρων θα είναι βαρύς και ολέθριος μπροστά στα τείχη της Κωνστ/πολης (θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι και θα παραδώσουν την Πόλη στους Έλληνες). Εκεί ανοσιουργήματα θα υποστούν οι λίγοι εναπομείναντες κάτοικοί της (‘’Από τρία μπουγάζια (μπουγάζι = θαλάσσιο πέρασμα) στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη.’’, ‘’Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. Δεν θα προφθάσουν όμως.’’, ‘’Ο στρατός αυτός (ελληνικός) δεν θα φθάσει στην Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος τελείωσε.’’, ‘’Στην Πόλη θα χυθεί τόσο αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξει -πλέξει = πλεύσει, δαμάλι = μοσχάρι / δάμαλος = σημείο του ποδιού λίγο πάνω από τον αστράγαλο -Άγ. Κοσμάς Αιτωλός-).

► Ο γέροντας δεν αποκάλυψε τα περαιτέρω. Οπότε ο πυρηνικός πόλεμος των 3 ημερών θα ακολουθήσει τα παραπάνω γεγονότα. Ο Άγιος Χαραλάμπης, δια Χριστόν σαλός, είχε προφητεύσει περί του 3ου παγκοσμίου πολέμου, ότι η Ρωσία θα γίνει για 5,5 μήνες παγ- κόσμια υπερδύναμη, αλλά στο τέλος θα ηττηθεί από τους Αμερικανούς, τους οποίους όμως δε θα βρεθούν χέρια να τους χειροκροτήσουν. Ουσιαστικά νικητής δεν θα υπάρξει, καθώς η γη θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο. Όπως είπε και ο γέροντας, η Αμερική θα καταστραφεί ολοσχερώς και το 90% των υπηκόων της θα θανατωθεί (η πτώση της πόρνης Βαβυλώνας της Αποκάλυψης).

► Για την επίθεση της Τουρκίας ο γέροντας διευκρίνισε τα ακόλουθα: Οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει να καταλάβουν μερικά μεγάλα ελληνικά νησιά (ενδεχομένως για να τα ανταλλάξουν ύστερα με την ανατολική Θράκη). Παράλληλα θα ξεσηκώσουν μουσουλμάνους, οικονομικούς μετανάστες της χώρας μας, τους οποίους θα έχουν προμηθεύσει με στρατιωτικό εξοπλισμό και θα ακολουθήσουν πρά-ξεις δολιοφθοράς, όπως ανατινάξεις γεφυρών, δρόμων, εμπρησμοί, καταστροφές υδραγωγείων (ενδεχομένως και μόλυνση του πόσι-μου νερού) κ.α.. Τελικά όμως θα επιχειρήσουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Θα επιβιβάσουν τα στρατεύματά τους σε πλοία και θα κατευθυνθούν για αποβίβαση από Καβάλα μέχρι Αθήνα, ενώ για αντιπερισπασμό θα επιτεθούν και στην Κύπρο, όπου θα δοθούν σκληρές μάχες και θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες στον στρατό και στον άμαχο πληθυσμό. Θα φτάσουν μια ανάσα από τον στόχο τους, μόλις 6 ναυτικά μίλια από τις ακτές (τα ‘’εξαμίλια’’ που προεφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός), όμως λόγω της γρήγορης κα-θόδου των Ρώσων θα αναγκαστούν να αποσύρουν όλες τους τις δυνάμεις, για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Τότε οι ελληνο-κυπριακές δυνάμεις θα ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα εδάφη. Δυστυχώς θα συμβούν και γεγονότα εθνικών εκκαθαρίσεων.

► Για την οικονομική κρίση, είπε και τα εξής: Καλό είναι ο καθένας να φροντίσει να οικονομήσει τα αναγκαία για την οικογένειά του. Η κρίση θα έχει αυξομειώσεις, προσπαθώντας να σπείρουν απόγνωση και πανικό. Ο κόσμος θα χάνει τις καταθέσεις και θα απολύεται από τις δουλείες του. Μετά από μια έξαρση της κρίσης, τις πρώτες ημέρες, θα φαίνεται ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο. Τότε όμως θα χτυπήσουν πιο σκληρά και αλύπητα. Οι δόσεις των δανείων θα δεκαπλασιαστούν σε μια νύχτα. Άνθρωποι θα αυτοκτονούν, καταστήματα και τράπεζες θα λεηλατούνται και θα πυρπολούνται, η οικονομία θα καταρρεύσει και θα επιβληθούν πρωτοφανείς φόροι, ακόμη και στα οικόσιτα ζώα (‘’Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα.’’, ‘’Θα σας δώσουν λεφτά με το τσουβάλι, αλλά δεν θα προλάβουν να τα πάρουν πίσω.’’ -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Ο επερχόμενος πόλεμος όμως θα τα ανατρέψει όλα.

Οι Προφητείες που αποκαλύπτονται στους Αγίους της Εκκλησίας μας, υπό του Αγίου Πνεύματος εκπορεύονται και επομένως είναι πλήρους αλήθειας και θα επαληθευτούν επακριβώς.

Οι Πατέρες επισημαίνουν ότι ναι μεν αποκαλύπτονται τα μέλλοντα προφη-τικώς, ώστε οι πιστοί να βρίσκονται σε πνευματική εγρήγορση και να αναγνωρίζουν τα σημεία των καιρών, όμως δεν είναι δυνατόν να ερμηνευθούν πλήρως, παρά μόνο κατόπιν υλοποιήσεώς τους.
Σε πολλούς Αγίους ο Θεός αποκάλυψε τα απόρρητα μυστήρια του μέλλοντος, στο μέτρο που ο ίδιος θέλησε και παραχώρησε να καταγραφούν, μόνο όσα εκείνος επέτρεψε, συνήθως με αλληγορικό τρόπο, ώστε να γίνονται κατανοητά από αυτούς οι οποίοι βρίσκονται σε νήψη, σε κοινωνία δηλαδή με τον Θεό και είναι άξιοι σωτηρίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στην περίπτωση των προφητειών που αφορούν τους έσχατους καιρούς και ακόμα περισσότερο στο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ευαγγελιστή Ιωάννη.
Οι Άγιοι έχουν ερμηνεύσει μερικώς αυτό το προφητικό βιβλίο, καθώς ο Κύριος πολλά θέλησε να τα κρατήσει απόρρητα από τους πολλούς, έως σήμερα. Έτσι μιλάμε κυρίως για μια προσέγγιση των προ-φητευθέντων και όχι για πλήρη ερμηνεία τους. Όσο όμως η ανθρωπότητα θα πορεύεται προς τον αντίχριστο και το σφράγισμά του, τόσο περισσότερο θα γίνεται κατανοητό το περιεχόμενο των προφητειών.

► ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ ΜΥΡΟΒΛΙΤΗΣ Ο ΕΝ ΑΘΩ ΑΣΚΗΘΕΙΣ: «Οι άνθρωποι στερούμενοι την Χάριν του Αγίου Βαπτίσματος, εξ’ αιτίας της αμαρτίας και της ανομίας, θα διάγουν εν μέσω θλίψεων και θανάτων, δυστυχούντες από την έλλειψη αγάπης και σωφροσύ-νης, στερούμενοι από Αρχιερείς και Ιερείς Αγίους και δίκαιους. Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντας προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, ο κόσμος του καιρού εκείνου θα αρχίσει να γίνετε αγνώριστος, πλησιάζοντας η έλευση του αντίχριστου. Θα θολώσει η διάνοια των ανθρώπων από τα σαρκικά πάθη και θα αυξηθεί η ανομία και η ασέβεια, θα μετασχηματιστούν οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες, δια την αναίσχυντο ενδυμασία και των τριχών της κεφαλής τους. Οι άνθρωποι εκείνων των καιρών θα αγριέψουν και θα γίνουν σαν θηρία, από την πλάνη του αντίχριστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός και οι ποιμένες των Χρι-στιανών, Αρχιερείς και Ιερείς, θα είναι άνθρωποι ματαιόδοξοι και ασεβείς. Τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των Χρι-στιανών και της Εκκλησίας και αλίμονο εις τους Χριστιανούς, διότι θα στερηθούν τελείως την Πίστη».

► ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ: «1. Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι (θα διάγουν εντελώς ανήθικο βίο) και οι ασεβέστεροι (θα προδώσουν όσο ποτέ άλλοτε την πίστη) όλων. 2. Μην περιμένετε από ιερείς και θεολόγους, θεολόγοι να γίνεται εσείς στα παιδιά σας. 3. Θα βγουν πράγματα από το σχολείο που ο νους σας δεν φαντάζεται. 4. Εκείνη την εποχή τα μειράκια (μικρά παιδιά) θα γνωρίζουν περισσότερα από τους γεροντότερους. 4. Τα μικρά παιδιά θα είναι πιο πονηρά από τους μεγάλους. 5. Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους. 6. Οι άνθρωποι θα καταντήσουν γυμνοί (ψυχικά και σωματικά), γιατί θα γίνουν τεμπέληδες. 7. Θα έρθει καιρός που ο διάβολος θα φέρει γύρα τη γή με το κολοκύθι του (δορυφόροι - ίντερνετ). 8. Θα έρθει καιρός που δεν θα ακούτε (μαθαίνετε) τίποτα (η ψευδής πληροφόρηση δια των Μ.Μ.Ε. και η παντελής απουσία του αληθινού Λόγου του Θεού, ώστε να ετοι-μαστεί το έδαφος για την έλευση του ανόμου -ήδη συντελούνται-. Ενδεχομένως να αναφέρεται και σε πιθανή διακοπή των επικοινωνιών, όταν ξεσπάσει ο πόλεμος). 9. Θα έρθει καιρός που ο διάβολος θα βάλει τα καβούκι του στα σπίτια σας και τα κέρατά του στα κεραμίδια σας• και θα ακούτε ό, τι σας λέει μέσα από ένα κουτί και θα το έχετε σαν ‘’θεό’’ (η τηλεόραση). 10. Τον Πάπα να καταρά-σθε διότι αυτός θα είναι η αιτία του ΚΑΚΟΥ (του γενικού κακού - πολέμου). 11. Μετά το γενικό πόλεμο (3ο Παγκόσμιο Πόλεμο) θα ζήσει ο λύκος με τ΄ αρνί».

► ΑΒΒΑΣ ΜΩΥΣΗΣ Ο ΑΙΘΙΟΨ: «Οι μοναχοί θα περπατούν ανάμεσα στους θορύβους και στις ταραχές, εσκοτισμένοι, ανωφελείς και ράθυμοι, μη επιμελούμενοι την αρετή, υποδουλωμένοι στα πάθη της αμαρτίας και θα συναναστρέφονται μέσα στις πόλεις χωρίς φόβο θεού, με λαιμαργία και οινοποσία… Στις μέρες εκείνες θα βασιλεύει το μίσος και η διχόνοια στα κοινόβια μοναστήρια. Θα χει-ροτονούνται ηγούμενοι και ποιμένες των μοναχών, άνθρωποι αδόκιμοι, μη διακρίνοντες την δεξιάν οδό από την αριστερά και πολλοί μοναχοί θα απορρίψουν το σχήμα για να παντρευτούν».

► ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: «Θα έχει ως κατοικία του (ο αντίχριστος) το ναό του Θεού, όχι μόνο αυτόν που είναι στα Ιεροσόλυμα (του Σολομώντος), αλλά και σε όλες τις τοπικές εκκλησίες (τότε ο αντίχριστος θα έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης και άρχων της οικουμενικής εωσφορικής ‘’εκκλησίας’’, που θα προκύψει ως αποτέλεσμα της ένωσης των επί μέρους θρησκειών της υ-φηλίου, σε μια Πανθρησκεία, συμμετεχόντων και των αποστατών ‘’Χριστιανών’’)».

► ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ: «Προσέχεται αδελφοί μου τις μεθόδους του θηρίου. Αρχίζει από την κοιλιά, ώστε όταν κανείς στε-νοχωρηθεί μην έχων τροφές, να αναγκασθεί να λάβει την σφραγίδα εκείνου, στο δεξί χέρι και στο μέτωπο. Η έλευση του ανόμου θα γίνεται αντιληπτή σ’ αυτούς που έχουν την σκέψη τους προσηλωμένη εις τα ουράνια, σε εκείνους δε που έχουν την σκέψη τους στα βιωτικά πράγματα, δεν θα γίνει αντιληπτή, και τούτο διότι θα είναι δεμένοι με αυτά».

 ΑΓΙΟΣ ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ:
Η έννοια της σφραγίδας του αντίχριστου, είναι ότι: ‘’Αρνούμαι τον Ποιητην του ου-ρανού και της γης. Αρνούμαι το Άγιον Βάπτισμα. Αρνούμαι να λατρεύω τον Χριστό. Αρνούμαι την Βασιλεία των ουρανών και αγαπώ την κόλασιν. Αρνούμαι τον Σταυρόν και δέχομαι το δικό σου σφράγισμα. Θα θρηνήσει τότε η Εκκλησία του Θεού, με πένθος μεγάλο, διότι μήτε Λειτουργία, μήτε το Τίμιο Σώμα και Αίμα του Χριστού, δεν θα φανεί εκείνες τις ημέρες, η λειτουργία θα σβήσει, οι αναγνώσεις των γραφών δεν θα ακούγονται και οι διδαχές και οι ψυχωφελείς διηγήσεις, θα καταργηθούν (το μείζον μέρος τους πληρώματος της Εκκλησίας, θα συνταχθεί με τον αντίχριστο, δια της ένωσης των θρησκειών και του σφραγίσματός του, οπότε και δεν θα αποτελεί τμήμα της -διωκόμενης τότε- Εκκλησίας υπό του αντίχριστου, αλλά ως κατέχοντες τα οικοδομήματα και τον τύπο μόνο της πίστεως, απέχοντες όμως εκ της Χάριτος του Άγιου Πνεύματος και της σωτηρίας, θα τελούν υπό αυτού, προσκυνώντας τον σαν ‘’θεό’’).

► ΠΡΟΦ. ΗΣΑїΑΣ Κεφ. μα΄, στ. 17-19: «Και αγαλλιάσονται οι πτωχοί και οι ενδεείς• ζητήσουσιν γάρ ύδωρ, καί ούκ έσται, η γλώσσα αυτών από της δίψης εξηράνθη• εγώ Κύριος ο Θεός, εγώ επακούσομαι ο Θεός Ισραήλ, και ούκ εγκαταλείψω αυτούς. Αλλά ανοίξω επί των ορέων ποταμούς καί έν μέσω πεδίων πηγάς• ποιήσω την έρημον εις έλη υδάτων καί τήν διψώσαν γήν εν υδραγωγοίς• θήσω εις τήν άνυδρον γήν κέδρον και πύξον και μυρσίνην και κυπαρίσσον και λεύκην (ο Κύριος δηλαδή θα θρέψει και θα ποτίσει θαυματουργικώς την εκδιωκόμενη Εκκλησία του, υπό του αντίχριστου)».

► ΕΥΑΓΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ, Κεφ. ε΄, στ. 43: Εγώ (ο Ιησούς Χριστός) ελήλυθα (ήρθα) εν τώ ονόματι τού πατρός μου, καί ου λαμβάνετέ με (δεν με δηχθήκατε)• εάν άλλος έλθη εν τώ ονόματι τώ ιδίω (εν ονόματί μου), εκείνον λήψεσθε (θα δεχθείτε -τον αντίχριστο δηλαδή-).

► ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ: «Λοιπόν άνθρωπε, φύλαξε σε παρακαλώ τον εαυτό σου, έχεις τώρα όλα τα προγνωστικά του αντίχριστου και μην τα σκέπτεσαι μόνο εσύ, αλλά να τα λέγεις και να ενημερώνεις και άλλους, όσους μπορείς περισσότερους».
+Προσεύχεσθαι Αδιαλείπτως+

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα συντελεστεί σε 7 διαδοχικές φάσεις - συρράξεις και θα κορυφωθεί σταδιακά.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης