Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

ΔΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ..

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ diadrastiko

ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ..ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ 
ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ!

Ψηφίζες Αντώνη Σαμαρά; Εαν ναι, τότε με την ψήφο σας ειπατε ΝΑΙ στην έκδοση της Κάρτας Yγείας η οποία θα έχει "πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό του ασθενή, που θα διαβάζεται ηλεκτρονικά από τον γιατρό που τον εξετάζει κάθε φορά."
Δηλ. ψηφίζετε:...


1. να επεκταθεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα υγείας,
2. να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για κλέψιμο από τους hackers της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης,
3. να αποκτήσουμε μια Ηλεκτρονική Κάρτα - προφανώς με τσιπάκι -, η οποία θα ενσωματωθεί στην Κάρτα του Πολίτη, δηλ. να αποκτήσουμε τον προπομπό της Κάρτας του Πολίτη...

ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ...!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ....ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ..ΠΟΥ..ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΟ Ροκφέλερ, το 1974

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 7:00 KAI META..ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ!ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ 150 ΕΔΡΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ...!
ΕΣΚΑΨΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΟΥ ΛΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ Κ..ΛΟΥ!

ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ..ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ(ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΓΑΖΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ)
ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ..ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!
Εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του, προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό.

Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ.

Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …Λύκοι, θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη.

ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ....!

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ TOY ΣΥΡΙΖΑ AYTOΣ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ.... ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ GAY ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ........!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ,, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.......
.

ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.....ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ...
ΕΠΙΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ..!!!

ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

ΑΠΟ 58:24 ΚΑΙ ΕΜΤΑ..ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΜ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ...Σ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ...ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ,ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΣΟΤΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΖΑΜΙΑ...!!!!


ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ..ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΜΑΣ(ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ-ΦΟΡΟΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ-ΕΚΠΝΟΗΣ)ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΨΕΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!


ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ...
ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!
ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ-ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ-ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΥΦΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...

ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΟ ΜΠ..ΣΤΑΡΔΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKULL AND BONES,ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ...!!
ΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!!

Ποσό εύκολα Έλληνα ξεχνάς αυτούς που σου έσφαξαν τον πάππου σου την γιαγιά σου και σου στέρησαν τα πάντα με ένα πόλεμο . Ναι ξέρω τα τσιράκια θα τρέξετε να πείτε πάλι το άσπρο, μαύρο μα είναι πατριώτες . Ναι!! πατριώτες γερμανοί
Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ...!!!

Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ..ΓΙΑ ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΑΣ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΑ....ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ..ΤΟ ΜΗΛΟ????!!!!
ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΛΟ..ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ!


ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΩΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΓΕΡΘΕΙΤΟ....
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ!Η περίπτωση αυτού του μισάνθρωπου και αντικοινωνικού στοιχείου έγινε γνωστή μέσω του διαδικτύου, λόγω της συμμετοχής του στο σατανιστικό συγκρότημα black metal μουσικής με την ονομασία Naer Mataron.
Το ψευδώνυμο με το οποίο τον γνωρίζουν όλοι είναι «Καιάδας». Αν και ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να αποτάξει από πάνω του τη ρετσινιά του σατανιστή, λόγω των φιλοσατανιστικών ποιημάτων που έγραφε στη νεότητά του, φαίνεται ότι κάποιες παλιές αγάπες δεν κρύβονται, ιδίως μάλιστα όταν έχουν μεταξύ τους και κοινά ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά και ο "Μεγάλος Θεός Πάνας", στον οποίο, όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, πιστεύει με θρησκευτική ευλάβεια και ο Μιχαλολιάκος.


Τις αντιληπτικές του ικανότητες και το ταλέντο του στις ευφυείς κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις, τα αποδεικνύει με μια του και μόνο 
Εν ολίγοις, ο Γερμενής μας λέει ότι αν φύγουν όλοι οι μετανάστες υπάρχει περίπτωση να τον δούμε να πλένει τζάμια αυτοκινήτων στα φανάρια και να πουλάει χλαπάτσες στους πεζόδρομους.


Έτσι, με απόφαση του ίδιου του Μιχαλολιάκου ο Γιώργος Γερμενής ή «Καιάδας» διορίστηκε μέλος της κεντρικής επιτροπής της οργάνωσης στο 7ο συνέδριο. Οι δηλώσεις πίστης του φυρερίσκου καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο στην «ελληνορθοδοξία» έδιναν και έπαιρναν σε μεγαλύτερη συχνότητα και από την παράθεση των απόψεών του για την οικονομία.


Ο θελγόμενος από το αντιχριστιανικό πνεύμα «Καιάδας», είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα προεκλογικά happenings της Χ.Α. των προηγούμενων μηνών. Για παράδειγμα εδώ τον βλέπουμε να καταθέτει στεφάνι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο όνομα της οργάνωσης:
Ενώ σε άλλο βίντεο τον «απολαμβάνουμε» να μας μιλάει ως «υπεύθυνος ιδεολογίας του κινήματος», σε συγκέντρωση της Χ.Α. στο Κορωπί (19/4/2012):
KAI ΑΦΗΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΓΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙ-ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ.....!

ΠΑΡΑΤΑΞΗ :ΚΟΙΝΩΝΙΑ"!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ :
http://www.koinwnia.com/


Θα πολεμήσουμε την Παγκοσμιοποίηση και βροντοφωνούμε «προς πάσαν κατεύθυνσιν» ότι όποιος προσβάλλεται από την Πίστη, τις Παραδόσεις και την Ιστορία του λαού μας, δεν έχει θεση στη Χώρα μας και πρέπει να την εγκαταλείψει το ταχύτερο!


ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..


ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΘΩΣ...
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!


Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ..
Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ..


ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΟΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο


καλεί και προκαλεί


κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας


να δηλώσει εγγράφως


ότι αποκηρύσσει την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό και να υποχρεώσει και όλα τα στελέχη του να δηλώσουν το ίδιο, εφ’ όσον –κατά την Εκκλησία μας– η Μασωνία είναι θρησκεία με Ειδωλολατρικό τελετουργικό και όχι απλή φιλανθρωπική οργάνωση, υποσκάπτει δε συστηματικά την υπόσταση αλλά και την εδαφική και την πνευματική ακεραιότητα της Πατρίδος μας !


Η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει θέσει στο Καταστατικό της ως απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής κάποιου και ως απλού μέλους της την ανωτέρω Δήλωση.


Ὀσα Κόμματα αρνηθούν να αποκηρύξουν γραπτώς την Μασονία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό, με την άρνησή τους αυτή ή με την κωφεύουσα σιωπή τους αυτοαποκαλύπτονται ως ψεύτες, υποκριτές και ιερόσυλοι, λαοπλάνοι και εν τέλει εχθροί του λαού και του Ορθοδόξου Έθνους μας!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ


ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Πρωτη φορα στην τηλεοραση σε τοσο μεγαλο καναλι,υπονονται τετοιες αληθειες...ΕΥΓΕ!14:00 και μετα...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ..ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης