Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ


Στο άρθρο θα εξετάσουμε την χρήση της νανοτεχνολογιας μέσω των αεροψεκασμών και την προσπάθεια των γνωστών - άγνωστων κυβερνήσεων, για τον βιολογικό και νοητικό περιορισμό, ή καλύτερα αφανισμό μας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ και ΠΑΡΤΕ στα σοβαρά την αξία της ζωής σας, πριν να είναι αργά...Ακολουθεί η μετάφραση αποσπασμάτων του άρθρου Mind Control Using Nanotechnology από τοDarkGovernment με προσθήκες της Αφύπνισης Συνείδησης.


Οδεύουμε σε μια εποχή όπου έχει σημειωθεί εξαιρετική πρόοδος στους τομείς της νανοτεχνολογίας, της νευρολογίας, της ψυχολογίας, της επιστήμης των υπολογιστών, των τηλεπικοινωνιών και της τεχνητής νοημοσύνης όπου χρησιμοποιούνται συστηματικά από τις κυβερνητικές αρχές για να ελέγχουν τον πληθυσμό.

Ήδη, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την απειλή της «τρομοκρατίας» ως δικαιολογία για να μας παρακολουθούν, να μας ελέγχουν, να σαρώνουν όλων των ειδών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών μας, και μας αναγκάζουν να υπομένουμε τα «μέτρα ασφάλειας»που είναι τόσο ακραία, που ακόμα και ο Τζορτζ Όργουελ δεν θα μπορούσε ποτέ ναονειρευτεί.

Τι πρόκειται να συμβεί όταν μια ημέρα κάποια μεμονωμένα άτομα (οι μυστικές κυβερνήσεις) επιτεθούν με ένα όπλο μαζικής καταστροφής σε μια μεγάλη πόλη;

Ο πειρασμός (των κυβερνήσεων) να χρησιμοποιήσουν αυτές τις νέες τεχνολογίες για τον έλεγχο των μαζών θα (έχει) γίνει σχεδόν ακαταμάχητος... Αυτή τη στιγμή ο  «ελέγχος του νου»εξακολουθεί να είναι μια «βρώμικη» λέξη για πολλούς, αλλά μετά από το επόμενο χτύπημα αλλά «9 / 11 » ο γενικός πληθυσμός θα φωνάζει να γίνει κάτι για να του εξασφαλίσουν την ασφάλειά του.

Όταν η κοινωνία θα βιώσει μια πλήρη και συνολική κατάρρευση τα επόμενα χρόνια (έρχεται, άλλωστε οι ίδιοι το επιδιώκουν ΝΤΠ/NWO) , οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο θα μπουν στον πειρασμό να κάνουν σχεδόν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ελέγχου του νου, για να αποκαταστήσουν την τάξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικές από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο πεδίο της νανοτεχνολογίας είναι τόσο ραγδαίες .

Συγκεκριμένα, μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μπάφαλο έχει ανακαλύψει κάτι πραγματικά ανησυχητικό. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από πρόσφατο δελτίο Τύπου τους ....

Συστάδες θερμαινόμενενων, μαγνητικών νανοσωματιδίων στοχευμένα σε κυτταρικές μεμβράνες μπορούν να ελέγχουν από απόσταση τα κανάλια ιόντων, νευρώνων, ακόμη και τη συμπεριφορά των ζώων (και ανθρώπων), σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το University at Buffalo physicists in Nature Nanotechnology.

Χρησιμοποιώντας τα νανοσωματίδια ελέγχουν από απόσταση τη συμπεριφορά των ζώων;

Δεν θέλει διδακτορικό για να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις μιας τέτοιας τεχνολογίας.

Τι θα συνέβαινε αν αυτά τα «nanobots» που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν τον ανθρώπινο νού, προγραμματίζονταν να αναζητούν και να προσκολλώνται σε βασικούς τομείς του ανθρώπινου εγκεφάλου; (γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε ότι τραγικό μας συμβαίνει με το ΔΝΤ κλπ)Τέτοιου είδους «nanobots» θα ήταν πάρα πολύ μικρά για να τα δει το ανθρώπινο μάτι και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να "μολυνθούν» με αυτά τα πλάσματα χωρίς καν να το γνωρίζουν.Ορδές από αυτά τα «nanobots» θα μπορούσαν να απελευθερωθούν (απελευθερώνονται) στην ατμόσφαιρα ή σε δημόσιους χώρους και να μολύνουν χιλιάδες (ή ακόμα και εκατομμύρια) και κανείς δεν θα μπορούσε ούτε καν να αντιληφθεί!!!


  

Εάν οι κυβερνήσεις μπορούσαν να βρουν (έχουν βρει) έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουν αυτά τα «nanobots» για να ελέγξουν από απόσταση τον νου του γενικού πληθυσμού, τότε ένα μαζικό πρόγραμμα ελέγχου θα μπορούσε να υλοποιηθεί (βρίσκεται σε εξέλιξη χρόνια τώρα) χωρίς το ευρύ κοινό να συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί.

Δείτε ΕΔΩ το άρθρο της http://miastala.com/s/  Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)

Ναι, είναι τρομακτική αυτή η τεχνολογία

Αλλά μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη.

Βλέπετε, όταν πρόκειται για τη νανοτεχνολογία, έχουμε να κάνουμε με κάτι πολύ πιο επικίνδυνο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.

Για παράδειγμα, αν κάτι πάει στραβά και αναπτύξουμε τέτοια αυτοσυνθέσιμα «nanobots» που θα εχουν μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής και έρθουν εκτός ελέγχου, θα μπορούσαν θεωρητικά να «καταβροχθίσουν» κάθε μορφή ζωής στη Γη σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα.

Σκεφτείτε τη σκηνή στο τέλος της πρόσφατης ταινίας με τον Keanu Reeves με τίτλο  “The Day The Earth Stood Still” και πολλαπλασιάστε το με περίπου ένα εκατομμύριο.

Αλλά ακόμη και αν ένα τέτοιο σενάριο δεν «παίξει», η δυνατότητα ελέγχου του νου μέσω της νανοτεχνολογίας είναι αρκετά κακό γεγονός.

Όχι ότι οι άλλες τεχνολογίες ελέγχου του νου, δεν είναι εξίσου επικίνδυνες (τηλεόραση).


 

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα είδη των τεχνολογιών ελέγχου του νου αναπτύσσονται.

Οι κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών είναι απασχολημένοι καθώς δημιουργούν παιχνίδια που δεν ελέγχονται με ένα joystick ή gamepad, αλλά με τα κύματα του εγκεφάλου σας. Δείτε ΕΔΩ το άρθρο για τα κύμματα Α και την τηλεόραση
Θα μπορούσε μια τέτοια τεχνολογία κάποια μέρα να χρησιμοποιηθεί αντίστροφα;
Φυσικά οι περισσότεροι άνθρωποι μέχρι τώρα έχουν ακούσει για MK-ULTRA και άλλα προγράμματα ελέγχου του νου που αναπτύχθηκαν από τη CIA και από άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιμένει ότι όλα τα εν λόγω προγράμματα έχουν διακοπεί. Αλλά λέει την αλήθεια; Και ποιες είναι οι άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που τα αναπτύσσουν στα κρυφά;

Υπάρχουν και άλλες τεχνολογίες ελέγχου του νου που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί που λένε ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των σκέψεων και να ασκήσουν επιρροή στην συμπεριφορά μας. Σκεφτείτε μόνο αν ένας  τρομοκράτης (τηλεόραση) μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτη την τεχνολογία (την έχει χρησιμοποιήσει άπειρες φορές).Αλλά μια από τις πιο ανησυχητικές εξελίξεις είναι η ολοένα και ταχύτερη συγχώνευση-ένωση των ανθρώπωνκαι των μηχανών που γίνεται τώρα.

Οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να μείνουν περισσότερο "συνδεδεμένοι" με το Διαδίκτυο για πολύ καιρό, και τώρα μερικοί υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να συνδέεται απευθείας το μυαλό μας στο Internet. Ένα πρόσφατο άρθρο στην ιστοσελίδα τουScience Channel το θέτει έτσι ....Και αν ήταν δυνατό να συνδέσετε το μυαλό σας στο Internet, είτε ασύρματα είτε μέσω καλωδίου, με λήψη ψηφιακών πληροφοριών υψηλής ταχύτητας και στη συνέχεια να μεταφραστούν αυτόματα με μια χημική μορφή όπου θα μπορούσαν να αποθηκευτούν από τα κύτταρα του εγκεφάλου σας, όπως τη μνήμη;Το ίδιο άρθρο εξήγησε μερικά από τα οφέλη μιας τέτοιας σύνδεσης όπου θα μπορούσε να είναι η εξής: Αν μπορούσατε να αντλήσετε δεδομένα απευθείας στη φαιά ουσία σας, ας πούμε, 50 Mbps - η μέγιστη ταχύτητα που προσφέρεται από έναν φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου - θα ήσασταν σε θέση να διαβάσετε ένα 500-σελίδων βιβλίο σε λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου .Αλλά τι γίνεται με τους κινδύνους; Τι θα συνέβαινε αν το Internet θα μπορούσε να να ελέγξει εσάς; Ή, τι θα γινόταν αν ένας πραγματικά κακός ιός υπολογιστών, θα μπορούσε να κάνει λήψη από μυαλό σας; 

Σκέφτεστε ότι δεν μπορεί να συμβεί;

Λοιπόν,το τσιπ (RFID), στο χέρι του Βρετανού ερευνητή Mark Gasson, έχει μολυνθεί με έναν ιό των υπολογιστών και διαπίστωσε ότι αυτός ο ιός, ήταν σε θέση να μολύνει και τα εξωτερικά συστήματα. Φανταστείτε εάν ξεκινήσει να συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα.
Ισως κάποια μέρα να γίνει. Ειδικά όσο πλησιάζουμε στη στιγμή που φουτουριστές αναφέρουν ως <<Η Μοναδικότητα>> ( The Singularity ). Η Μοναδικότητα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι η συγχώνευση του ανθρώπου και της τεχνολογίας που συμβαίνει με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς, θα φτάσει σε κάποιο σημείο όπου οι νέοι "transhumans" (υβρίδια μηχανών ανθρώπων) θα γίνουν ταυτόσημοι με την έννοια ''κανονικός άνθρωπος''. Η ιδέα είναι ότι με τη συγχώνευση ανθρώπου και μηχανημάτων, transhumans,οι άνθρωποι θα γίνουνε πιο έξυπνοι, πιο ισχυροί και πιο υγιείς από ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέονειρευτεί ...


Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πλήρη συγχώνευση ανθρώπων - υπολογιστών κάποια μέρα;
Ας ελπίσουμε πως όχι. Αλλά ακόμα και τώρα, είναι αυξανόμενος ο αριθμός αυτών που αναπτύσσουν τρόπους για να βάλουν στους ανθρώπους το RFID μικροτσίπ.

Στην πραγματικότητα, μια εταιρεία που ονομάζεται Somark έχει αναπτύξει μια τεχνική με μελάνι RFID. Τα "τατουάζ RFID» χρησιμοποιούν μία γεωμετρική σειρά από μικρο-βελόνες και ένα επαναχρησιμοποιήσιμο απλικατέρ με μια κάψουλα μελάνι .

Πόσο εύκολο να χρησιμοποιηθεί ένα από αυτά τα τατουάζ RFID;


Λοιπόν, χρειάζεται περίπου 5 έως 10 δευτερόλεπτα για ένα τατουάζ σε ζώο ή σε άνθρωπο.Μόλις το τατουάζ εφαρμοστεί, μια συσκευή ανάγνωσης RFID μπορεί να το διαβάσει από έως και τρία μακριά. Αλλά ποιος χρειάζεται ένα τατουάζ;  Η IBM ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει έναν "αναγνώστη γραμμωτού κώδικα" που μπορεί να διαβάσει το DNA σας.Πολύ τρομακτικό πράγμα.

Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν θέλει το DNA του να σαρώνεται και δεν θέλουν το RFID τσιπ να εμφυτεύεται σε αυτούς. Αλλά τα RFID τσιπ εμφυτεύονται σε ανθρώπους περισσότερο από ποτέ άλλοτε....

Η μόνη λύση είναι η γνώση και η αντίσταση. Αντίσταση στη νέα τάξη πραγμάτων και τη ρομποτοποίηση του ανθρώπινου είδους. Μοιράσου την πληροφορία.


Αφύπνιση Συνείδησης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης