Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα μπορεί να φαντασθεί πόσο αρρωστημένη υπήρξε η εποχή μας . Ας τον βοηθήσουμε...


ΙΣΤΟΡΙΕΣ  ΦΡΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΚΑΦΡΙΛΑΣ απο lofos.info


Στο   site   http://tnsite.wordpress.com/category/ανωμαλοι-και-επικινδυνοι/      θα  βρείτε    απίστευτες  ιστορίες   φρίκης  που  δείχνουν  το  χάλι  της  σημερινής   κοινωνίας .

Αντιγράφω  κάποιες   γραμμές : 


Φρικιαστικές στιγμές έζησαν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Παπούα Νέα Γουϊνέα, όταν βρήκαν έναν άνδρα να τρώει το νεογέννητο παιδί του, ενώ αυτό ούρλιαζε από τους πόνους.

Με οµαδικό θάνατο πλήρωσαν εκατό σκυλιά χάσκι το τέλος των χειµερινών Ολυµπιακών Αγώνων που φιλοξένησε πέρυσι το Βανκούβερ στον Καναδά.

Ένας 54χρονος κοινωνικός λειτουργός συνελήφθη και ομολόγησε ότι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες κακοποίησε 114 παιδιά και ενήλικες που αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας και νοσηλεύονταν σε κέντρα φροντίδας.

Σοκαρισμένη είναι η γερμανική κοινωνία από τη σύλληψη υψηλά ιστάμενου στελέχους σε τηλεφωνική εταιρία, με την κατηγορία ότι απήγαγε και δολοφόνησε ένα 10χρονο αγόρι, επειδή απλά πέρασε μια άσχημη μέρα στη δουλειά!

Έβαλε φωτιά στο σπίτι της με αποτέλεσμα τα δύο από τα τρία παιδιά της να χάσουν τη ζωή τους. Και όλα αυτά γιατί ο σύζυγός της την απατούσε επανειλημμένα και ήθελε να του τραβήξει την προσοχή.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμερική η δολοφονία δυο ανήλικων παιδιών από την μητέρα τους, επειδή όπως ισχυρίστηκε αργότερα στους αστυνομικούς, ήταν αυθάδη!

Ιμάμης κατηγορείται για τον βιασμό ενός 12χρονου αγοριού, κατά τη διάρκεια που εκείνο επισκεπτόταν τζαμί για θρησκευτικά μαθήματα.

Ακόμη και στο πνευματικό του παιδί ασέλγησε ο 57χρονος νεωκόρος που τα τελευταία 4 με 5 χρόνια έβγαζε το άρρωστο πάθος πάνω στα κορμάκια των παιδιών


Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλού, έπαθε έμφραγμα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο σε εισαγωγικά ”άνθρωπος” αυτός όχι μόνο ασελγούσε στα παιδιά του αλλά εξέδιδε την διανοητικά ανάπηρη κόρη του στους γείτονες!

Ο 40χρονος απειλούσε τα παιδιά του σχολείου ότι αν δεν ενέδιδαν στις διαθέσεις του θα τα έδιωχνε. Το σχολείο που λεγόταν Πρόγραμμα Πιερ Τουσάν ήταν μόνο για αγόρια και είχε χτιστεί στο βόρειο τμήμα της Αϊτής, Καπ Αϊτιέν. Οι περισσότεροι μαθητές εκεί ήταν παιδιά που βρίσκονταν στο δρόμο.

Φρίκη στη Νότια Κορέα προκάλεσε η είδηση του στραγγαλισμού παιδιού από την ίδια του τη μητέρα. Έπαιζε επί ώρες στο διαδίκτυο και όταν προσπάθησε να ξεκουραστεί, την ενοχλούσαν τα κλάματα του γιου της.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας φοιτητής εγκληματολογίας που κατηγορείται για το θάνατο τριών ιερόδουλων. Ο εγκληματίας που προσπαθεί να μιμηθεί πράξεις κανιβαλισμού και δήλωσε πως του αρέσει να τρώει ανθρώπινη σάρκα καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ο 27χρονος Ολλανδός, που εργαζόταν σε δυο παιδικούς σταθμούς της ολλανδικής πρωτεύουσας αλλά και ως μπέιμπι σίτερ σε αρκετά σπίτια, ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, σοκάροντας τους πάντες. Επί 1,5 χρόνο κακοποιούσε συστηματικά 50 παιδιά, κυρίως βρέφη.

Ένας φυλακισμένος δολοφόνησε τη φίλη του και μετά έθαψε το σώμα της στο κελί του για τρεις μήνες.Ο Ολλανδός Τζάκσον Conquet ομολόγησε ότι δολοφονησε την Leslie Paredes, ετών 22, όταν τον επισκέφτηκε στην Περουβιανή φυλακή που βρίσκεται.

Οι γονείς – τέρατα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Το μωρό ξεψύχησε σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο Ντάρεν Νιούτον τραβούσε βίντεο με το κινητό του να χτυπάει και να προκαλεί πληγές στο μικρό κορμάκι του Τσάρλιε Χαντ, του 15 μηνών παιδιού της τότε συντρόφου του Λάουρα Τσάπμαν.

Είχε χρέος 13.000 λιρών, ήταν άνεργος και μια φωνή μέσα στο κεφάλι του, τον παρακίνησε να μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη φίλη του και το 10μηνο κοριτσάκι τους. Από θαύμα τη γλίτωσε ο 2,5 ετών γιος του.

Τριάντα ολόκληρα χρόνια βίαζε ένας πατέρας την κόρη του στην Αργεντινή με την οποία έχει αποκτήσει δέκα παιδιά.

Την μόλις 15 μηνών Violet βρήκαν με σπασμένα πλευρά και μώλωπες σε όλο το σώμα οι γιατροί του ασθενοφόρου οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα καθώς το μωράκι ξεψύχησε από εσωτερική αιμορραγία καθώς ο δολοφόνος το αποτελείωσε συντρίβοντας το στήθος του με μία τηλεόραση.

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε από το Εφετείο μία 46χρονη Γερμανίδα για τη θανάτωση δύο νεογέννητων παιδιών της τα οποία έκρυψε στον καταψύκτη του σπιτιού της.

Σε φυλάκιση 4,5 χρόνων καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Μελβούρνη ο οποίος, εκτός των άλλων, έκλεβε κινητά τηλέφωνα, φωτογράφιζε τα γεννητικά του όργανα και έστελνε τις φωτογραφίες στα θύματά του!
Ελέφαντες είναι αναγκασμένοι να περπατούν σε ένα τεντωμένο μεταλλικό σχοινί και χρησιμοποιούνται σαν τουριστικό αξιοθέατο στην Ταϊλάνδη.Οι ελέφαντες ισορροπούν παρά το τεράστιο βάρος τους σε δύο συρματόσκοινα και μάλιστα αφού ολοκληρώσουν τη διαδρομή επιστρέφουν ισορροπώντας στα τρία πόδια.
Θύελλα αντιδράσεων στα φιλοζωικά σωματεία έχει προκαλέσει η συμπεριφορά κτηνοτρόφου από την Ελούντα, ο οποίος με αμβλύ όργανο έβγαλε τα μάτια του σκύλου του, θέλοντας να τον τιμωρήσει επειδή μπήκε στο κοτέτσι του!
Ένα e-book με τον τίτλο «The Pedophile’s Guide to Love and Pleasure» που πωλούνταν κανονικά μέσα από τα ηλεκτρονικά ράφια του Amazon, προκάλεσε συμφόρηση στο ίντερνετ.
Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Φλόριντα η απόφαση μιας 22χρονης να πουλήσει το μόλις δυο μηνών αγοράκι της για να αγοράσει αυτοκίνητο. Το κόστος του ανηλίκου έφτασε τα 30.000 δολάρια. Τη διαμεσολάβηση έκανε η γιαγιά.
Μια γυναίκα που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία της τετράχρονης κόρης της δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το έκανε προκειμένου να μην πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στο διαδίκτυο.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα νεογέννητο μωράκι, όταν η άσπλαχνη μάνα του το έβαλε στο πλυντήριο. Το κοριτσάκι που ήταν μόλις 10 ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον κάδο του πλυντηρίου! Η μητέρα του παιδιού  βρισκόταν υπό της επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Τις χειρότερες εικόνες της ζωή του έχει κλειδώσει στο μυαλό ένα 4χρονο κοριτσάκι, μοναχοπαίδι ενός νεαρού ζευγαριού που εδώ και περίπου 8 μήνες βιάζεται από τον ίδιο του τον πατέρα. Το νεαρό ζευγάρι  είναι πρώην χρήστες ναρκωτικών ουσιών .
Σοκ προκάλεσαν στους δημοσιογράφους οι δηλώσεις του Josef Fritzl, ο οποίος κρατούσε κλειδωμένη και βίαζε την κόρη του επί 24 χρόνια, ενώ δήλωνε με θράσος, παρά την ποινή ισοβίων, ότι αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του και επιθυμεί να επιστρέψει στο σπίτι του…Ο πατέρας – τέρας, ονόματι Josef Fritzl, κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του Elisabeth για 24χρονια, τη χτυπούσε, την βίαζε και σαν να μην έφτανε αυτό… έκανε και εφτά παιδιά μαζί της.
Νεαρή μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ σκότωσε τον μόλις τριών μηνών γιο της επειδή την ενοχλούσε, ενώ εκείνη έπαιζε Farmville στο Facebook!
Η 22χρονη Alexandra Tobias χτύπησε το κεφάλι του παιδιού της πάνω στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή με αποτέλεσμα να το σκοτώσει.

Μαρτύριο περνούσαν έξι ανήλικα παιδάκια, 3 ως 13 ετών, μαζί τη μητέρα τους αφού ο πατέρας τους τα κακοποιούσε σε καθημερινή βάση. Ο ίδιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. ( Μυτιλήνη )

Δεν έχει τέλος η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Άνανδροι που έβλεπαν βίντεο με κακοποιήσεις ανηλίκων, νεογέννητων μωρών, ακόμη και τριών μηνών, έχουν περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας Αττικής. «Κύριοι» που έβλεπαν ακόμη και βασανισμούς νεογέννητων αγγελουδιών, έχουν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η καλοσυνάτη Τζιν όμως (η μητέρα) δεν ήταν αυτό που φαινόταν. Όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού βασάνιζε τα τρία παιδιά με φρικτούς τρόπους. Πάταγε πάνω στα κορμάκια τους με γόβες στιλέτο και βούταγε τα κεφάλια τους στη μπανιέρα που είχε γεμίσει με παγάκια και κρύο νερό. Μια φορά προσπάθησε να πνίξει το κοριτσάκι με ένα μαξιλάρι. Ευτυχώς όμως δεν πέθανε, απλά λιποθύμησε. Κι όλα αυτά; Γιατί δεν άντεχε τη συμπεριφορά τους όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο.

Η είδηση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία έσκασε σαν βόμβα! Μια 31χρονη γυναίκα πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Μυτιλήνης και κατήγγειλε ότι ο πρώην άνδρας της, την βίασε και φεύγοντας πήρε μαζί τα δύο ανήλικα παιδιά, που βρίσκονταν στο σπίτι.

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του βραβευμένου αξιωματικού της Καναδικής αεροπορίας, Ράσελ Γουίλιαμς, ο οποίος δήλωσε ένοχος για δύο φόνους γυναικών και για σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων.Ο κ. Γουίλιαμς, ο οποίος είχε διπλή ζωή, σκότωνε γυναίκες και έκανε διαρρήξεις σε σπίτια κλέβοντας τα γυναικεία εσώρουχα… για να τα φορέσει.

Μια μητέρα στην Κίνα, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 5χρονη κόρη της γιατί δεν μπορούσε να μάθει απ΄ έξω το ένα ποίημα της δυναστείας των Τανγκ!

Η 44χρονη κοινωνική λειτουργός κακοποιούσε σεξουαλικά το σπλάχνο της μέσα στο σπίτι τους, στο Southport, ενώ επέτρεπε τον παιδόφιλο εραστή της Colin Blanchard να τραβάει φωτογραφίες από τον βιασμό.

Η ώρα ήταν 23.00 όταν ένας άνδρας που περπατούσε επι της οδού Λυκαίου 14 αντίκρυσε μία σακούλα στο πεζοδρόμιο, μέσα στην οποία βρισκόταν ένα αγοράκι μόλις λίγων ωρών! Το μωράκι ήταν πρόχειρα τυλιγμένο με πετσέτες και ρούχα.

Ένα νεαρό ζευγάρι στην Arizona συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενο για επίθεση σε άστεγο, ο οποίος λειτουργούσε σαν ζωντανή ”τράπεζα αίματος” για τους δύο τους , που είχαν την πεποίθηση ότι είναι βαμπίρ…
Επιπλέον, το 1986, ο John Brennan Crutchley, καταδικάστηκε για παρόμοια εγκλήματα. Έμεινε γνωστός δε, ως ο ”βιαστής βαμπίρ” αφού δολοφόνησε, περισσότερες από 30 γυναίκες, πίνοντας το αίμα τους, και κακοποιώντας τις σεξουαλικά.
Σκότωσε τη μητέρα του με ένα σφυρί, την τεμάχισε και πήρε τις οικονομίες της για να αγοράσει ναρκωτικά. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στη ρωσική κοινή γνώμη.

Τον Ιούνιο του 2009 η Korena Roberts δολοφόνησε στο Όρεγκον των ΗΠΑ, με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο την 21χρονη Heather Snively η οποία διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αφού παρέσυρε την άτυχη κοπέλα στο σπίτι της, τη μαχαίρωσε στη κοιλιά για να της πάρει το έμβρυο το οποίο και άφησε αβοήθητο να ξεψυχήσει! Η δολοφόνος είχε εμμονή με τα μωρά, αγόραζε βρεφικά είδη και έλεγε σε όλους ότι ήταν έγκυος.

Ασύλληπτα βασανιστήρια βρεφων, που πιθανότατα έβλεπαν για πρώτη φορά και οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σε κάποια από τα βίντεο, τα αρρωστημένα μέλη του κυκλώματος κάρφωναν βελόνες από σύριγγες στα γεννητικά όργανα βρέφους ηλικίας 8-9 μηνών. Ίδιες εικόνες και με μικρά παιδιά, ηλικίας μέχρι και 9 ετών.


Πούλησε την κόρη του για να πάρει μπίρες, αναψυκτικά, κρέας και μετρητά, στη συνέχεια όμως το… νταλαβέρι χάλασε. Ο 36χρονος πατέρας κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία για να καταγγείλει τον μελλοντικό σύζυγο του 14χρονου κοριτσιού, αφού όπως είπε δεν τήρησε τη συμφωνία και δεν έδωσε όσα έταξε για να την πάρει.
Η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε τον πατέρα, ο οποίος όμως δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι παράνομο καθώς ακολούθησε την παράδοση της χώρας του. Ο μεξικανός Μαρσελίνο ντε Χεσούς Μαρτίνεζ, δεν είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα που θα προέκυπταν όταν πούλησε την κόρη του στον 18χρονο Μαργκαρίτο ντε Χεσούς Γκαλίντο έναντι 16.000 δολαρίων, 160 κιβωτίων μπίρας, 100 κιβωτίων αναψυκτικών, 50 κιβωτίων ισοτονικού ποτού, δύο κιβωτίων κρασιού και έξι πακέτων κρέατος, ανακοίνωσε η Αστυνομία του Γκρίνφιλντ.
Ένας άνδρας από το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, που είχε εμμονή με τον βιασμό, το βασανισμό και την παιδοφιλία, φυλακίστηκε ισοβίως για τον φόνο της 12χρονης ανιψιάς του.
Ο John Maden κάλεσε την Tia Rigg στο σπίτι του στο Cheetham Hill στο βόρειο Manchester αφού πρώτα της είχε στείλει μήνυμα, ζητώντας της να κάνει την babysitter στην κόρη του και ξαδέρφη της. Στη συνέχεια την νάρκωσε, τη βασάνισε, τη βίασε, τη μαχαίρωσε στο στομάχι και την έπνιξε με τη χορδή μίας κιθάρας.
Όταν το 18χρονο κορίτσι έσπασε τη σιωπή του, αυτά που ήρθαν στο φως σόκαραν την κοινωνία του Ηρακλείου. Ο 40χρονος θετός πατέρας της, τη βίαζε από τα 14, τόσο την ίδια όσο και δύο φίλες της και τις απειλούσε για να μην αποκαλύψουν το παραμικρό. Τραγικό πρόσωπο η μητέρα της, που κατήγγειλε τα πάντα στην αστυνομία.
Ένα πρωτοφανές έγκλημα έλαβε χώρα στην Πάρο. Μία άτυχη κοπέλα κοιμόταν ήσυχη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Ξαφνικά, ένας 25χρονος , λίγο μετά τα μεσάνυχτα, διέρρηξε την πόρτα και υπό την παειλή του όπλου την λήστεψε. ”Αν μιλήσεις, σε σκότωσα” της είπε και εκείνη αναγκάστηκε να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Έτσι βούτηξε 100€ από την τσάντα της γυναίκας και έφυγε.Λίγε λεπτά αργότερα όλο το ξενοδοχείο ήταν στο πόδι. Όταν όμως η κοπέλα έβαλε τις φωνές, ήταν πλέον αργά καθώς ο δράστης είχε ήδη φύγει. Το μαρτύριό της όμως δεν είχε τελειώσει. Αργότερα, όταν έπεσαν οι τόνοι και κατάφεραν όλοι να ηρεμήσουν, το κτήνος επέστρεψε με αρρωστημένες διαθέσεις.Έσπασε το παράθυρο και αφού την απείλησε για ακόμη μλία φορά με το όπλο του, την βίασε. Ένοικοι του ξενοδοχείου άκουσαν θορύβους από το δωμάτιο και ειδοποίησαν την αστυνομία. Έτσι ο 25χρονος, κατέληξε στην Ασφάλεια. Πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι τύπου REPLICA και ένα κράνος.
Πουλούσε φρούτα στη λαϊκή κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, μήνα Αύγουστο. Αυτό ήταν το «έγκλημα» της Ρούκια Μπίντι Αμπντουλάχ, που μαστιγώθηκε χθες δημόσια στη μουσουλμανική επαρχία Ατσέχ, της Ινδονησίας, καταδικασμένη από θρησκευτικό δικαστήριο της Σαρία.Πρόκειται για ακόμη μια εφαρμογή του ισλαμικού νόμου, εξευτελιστική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δυστυχώς, δεν είναι ούτε η μοναδική ούτε η πλέον επώδυνη.Προ ημερών οι χρήστες του Youtube πάγωσαν από ένα φρικιαστικό ερασιτεχνικό βίντεο του λιθοβολισμού μέχρι αναισθησίας μιας γυναίκας, στην επαρχία Ρακζάι, του βορειοδυτικού Πακιστάν.Το «αμάρτημά» της: κυκλοφορούσε με έναν άντρα που δεν ήταν σύζυγος ούτε συγγενής της και στο φιλμάκι φαίνεται να πυροβολείται από φανατικούς.
Ο 46χρονος Γερμανός, που βλέπετε στη φωτογραφία, δικάζεται από χθες για τον βιασμό 1000 γυναικών τα τελευταία 22 χρόνια! Χρησιμοποιούσε μάλιστα συστηματικά ένα κόλπο που δανείστηκε από την ταινία «Η σιωπή των αμνών»: προσποιούνταν ότι είχε σπασμένο χέρι και ζητούσε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα του θύματός του για να της επιτεθεί μόλις εκείνη τον έβαζε στο σπίτι της.
Το έγκλημα στην Πάρνηθα είναι οργανωμένο, καθώς συνηθίζεται οι λαθροθήρες να μη χρησιμοποιούν καραμπίνες, ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί.Αντ’ αυτών, χρησιμοποιούν τόξα και παγίδες για να θηρεύσουν τα ελάφια. Στην αγορά, η τιμή του ελαφιού μπορεί να φτάσει και τα 1.000 ευρώ το καθένα.
Φρίκη που δεν τη χωρά o ανθρώπινος νους! Πίσω από τις κλειστές πόρτες του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ρόδου εκδικάστηκε μια πρωτοφανής ιστορία. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε η μάνα-τέρας που επέτρεπε στον φίλο της να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά τα τρία ανήλικα παιδιά της! Δίπλα της καθόταν ένας 29χρονος Ροδίτης ο οποίος ανάγκαζε τους τρεις ανήλικους γιους της 45χρονης να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια μεταξύ τους, με την καθοδήγηση του ίδιου και την ανοχή της μητέρας τους!
Δικαστήριο στις Φιλιππίνες καταδίκασε έναν «πατέρα» 13χρονου κοριτσιού σε κάθειρξη 14.400 ετών, επειδή επί ένα ημερολογιακό έτος το βίαζε μία φορά την ημέρα.
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι για κάθε μία φορά που βίασε το άτυχο κορίτσι, ο δράστης πρέπει να καταδικαστεί σε 40 χρόνια φυλάκισης.
Από ασφυξία πέθαναν δύο μικρά παιδιά στην Ιντιάνα στις ΗΠΑ επειδή η 28χρονη μητέρα τους τα έκλεισε μαζί με τα άλλα τρία αδελφάκια τους σε μια ντουλάπα για πολλές ώρες διότι ήθελε να συζητήσει με ένα γείτονα και τα παιδιά την ενοχλούσαν.
Ένας άνδρας 34 ετών, γνωστός στην περιοχή που ζούσε ως «ο ποντικός» μπήκε ήρεμος σε ένα μπαρ στην πόλη Villarubia στη νότια Ισπανία για να πιει μια μπύρα. Μαζί του κρατούσε μια τσάντα, μέσα στην οποία είχε βάλει το κεφάλι της συντρόφου…Ο άνδρας ανακοίνωσε αμέσως μόλις μπήκε στο μπαρ ότι είχε μαζί του το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του και ότι σε λίγες ώρες δε θα βρισκόταν στη ζωή, όμως κανείς δεν τον πίστεψε παρά τους λεκέδες από αίμα που είχε στο πουκάμισό του. Όσοι τον είδαν ανέφεραν ότι δεν υποψιάστηκαν κάτι διότι ήταν απολύτως ήρεμος.Αφού έφυγε από το μπαρ αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού.
Μια γυναίκα κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένα 130 ζώα στο σπίτι της στο Κάντον, βόρεια της Ατλάντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Herald Sun.Οι Αρχές βρήκαν στο σπίτι της Shari Cahill 113 γάτες και 14 σκυλιά, τα οποία τα μετέφεραν στο Cherokee County Animal Shelter. Κάποια από αυτά χρειάζονταν άμεση κτηνιατρική βοήθεια.Το γεγονός αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία στην τοπική Αστυνομία.Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της Cahill με ένταλμα έρευνας και βρήκαν 127 ζώα, 23νεκρές γάτες και ένα σκύλο. Το σπίτι ήταν γεμάτο ακαθαρσίες ζώων.Ο Σερίφης Ray Waters δήλωσε ότι ο συνθήκες μέσα στο σπίτι ήταν οι χειρότερες που έχει αντικρίσει ποτέ στη ζωή του. Παντού υπήρχαν σκουπίδια και ακαθαρσίες.Πολλά ζώα υπέφεραν από αφυδάτωση και αναπνευστικά προβλήματα.Ένα σκυλί δεν είχε καθόλου τρίχωμα λόγω σοβαρής δερματικής πάθησης, ενώ άλλα σκυλιά βρέθηκαν με πρόβλημα στα πόδια και στα νύχια.
Ο 37χρονος Graham Fisher παραδέχτηκε ότι βίασε και δολοφόνησε την 40χρονη Clare Letchford και την 75χρονη Berul O’ Connor μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!Ο Graham είναι τρόφιμος της ψυχιατρικής κλινικής Broadmoor και σήμερα καταδικάστηκε να περάσει τουλάχιστον 21 χρόνια στην φυλακή μετά την παραδοχή της ενοχής του για τον θάνατο των δύο γυναικών και για σεξουαλική επίθεση σε δύο ακόμα γυναίκες.Οι γιατροί που τον παρακολουθούν σε ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας αναφέρουν ότι έχει σαδιστικές σεξουαλικές τάσεις και πάσχει από διαρκείς ψυχολογικές διαταραχές. Τα πτώματα των θυμάτων του βρέθηκαν σε απόσταση 100 μέτρων, μέσα στα διαμερίσματά τους.Ο Graham ομολόγησε γιατί όπως είπε : «Δεν άντεχε να ζει κουβαλώντας αυτά που έχει κάνει στο κεφάλι του». Επίσης όμως είπε ότι ένιωθε ικανοποίηση βλέποντας τα φοβισμένα πρόσωπα των θυμάτων του και ότι αφού σκότωσε την Clare Letchford έκοψε ένα κομμάτι από το δέρμα της και το έφαγε!

Το χρονικό του δράματος ξεκίνησε όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι τους και έπιασαν όλη την οικογένεια ομήρους. Οι κακοποιοί χτύπησαν τον δρ. Πετίτ με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και τον έδεσαν σε έναν στύλο στο υπόγειο ενώ οι δύο κόρες του ήταν δεμένες στα κρεβάτια τους στον πάνω όροφο. Τους βασάνιζαν όλους όλη νύχτα, μέχρι που ξημέρωσε και άνοιξε η τράπεζα.Οι δράστες άφησαν μόνο τη γυναίκα για να πάει στην τράπεζα και να τους φέρει 15.000 δολάρια σαν λύτρα. Η Τζένιφερ Χοκ Πετίτ, άδραξε την ευκαιρία και είπε στην υπάλληλο της τράπεζας τι της συμβαίνει. Εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.Στο μεταξύ, ο πατέρας της οικογένειας αιμορραγώντας από το κεφάλι κατάφερε να δραπετεύσει… Με τα πόδια όλο μώλωπες ο Πετίτ έφυγε από το σπίτι και κατάφερε να πάει σε ένα γειτονικό σπίτι για βοήθεια.Η αστυνομία ήρθε αμέσως, όμως είχαν εντολή να μην εισβάλλουν. Η γυναίκα επέστρεψε με τα λύτρα, όμως λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι. Η πολιτική αγωγή υποστήριξε ότι αφού οι ύποπτοι βίασαν και στραγγάλισαν την Τζένιφερ, έβαλαν φωτιά στο σπίτι ενώ ο πατέρας ανήμπορος από τα χτυπήματα έβλεπε τη γυναίκα του και τα παιδιά του να καίγονται ζωντανά.
Γύριζαν ταινίες πορνό με ανήλικα κορίτσια μέσα σε φυλακή της Παραγουάης, με άδεια του διευθυντή ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι αρχές ερευνούν τώρα τη συμμετοχή του, σε κύκλωμα που είχαν στήσει οι κρατούμενοι.
Η Σκότλαντ Γιαρντ άρχισε να ερευνά την υπόθεση μίας γυναίκας από την Τανζανία τον περασμένο Φεβρουάριο και αποκάλυψε μία απάνθρωπη ιστορία. Η Mwanahanisi Mruke ήρθε στην Αγγλία το 2006 για να δουλέψει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του γιατρού με τον οποίο εργαζόταν ως νοσοκόμα στην Τανζανία.Προφανώς και δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. Το ζευγάρι έβαζε την άτυχη γυναίκα να δουλεύει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο να καθαρίζει, να μαγειρεύει και να εκτελεί και χρέη κηπουρού στην μονοκατοικία που διαθέτουν λίγο έξω από τον Λονδίνο. Αντί για κρεβάτι της είχανε δώσει ένα πολύ λεπτό στρώμα και κοιμόταν στο πάτωμα της κουζίνας ενώ ο μισθός της ήταν 15 ευρώ το μήνα.Τέλος δεν της επιτρεπόταν η έξοδος από το σπίτι.
Η 55χρονη Bernadette Quirk από το Λίβερπουλ, άφησε άφωνους δικαστές και ενόρκους όταν ομολόγησε ότι κρατούσε τα άψυχα κορμάκια των τριων παιδιών της στη ντουλάπα του σπιτιού της για πάνω από 20 χρόνια . Όταν βέβαια την ρώτησαν, για ποιο λόγο έκανε κάτι τόσο φρικιαστικό, γυναίκα, η οποία ήταν αλκοολική για πολλά χρόνια, απάντησε ότι εκείνη την περίοδο της ζωής της ήταν τόσο μεθυσμένη που δεν θυμάται τίποτα!Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν τα μωρά γεννήθηκαν νεκρά, η πέθαναν μετά.Πάντως η γυναίκα αποκάλυψε ότι γέννησε και τέταρτο παιδί νεκρό το οποίο όμως έθαψε σε ένα αυτοσχέδιο τάφο στο τοπικό νεκροταφείο.


ΑΠΟ  ΤΟ  ΚΟΓΚΟ :* Η 30χρονη Μόνικα από το Λουβούνγκι, στο ΒΑ Κονγκό, μιλάει για τον ομαδικό βιασμό: «Ολες οι γυναίκες που ήταν στο χωριό εκείνο το βράδυ βιάσθηκαν, χωρίς διακρίσεις. Μεγάλες και μικρές. Κανείς δεν κοιμήθηκε. Το κυνήγι κράτησε όλη τη νύχτα».  **Η Μπουίρα είναι 27 ετών και μετά τον βιασμό της έμεινε στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες. Τη βίασαν επτά άνδρες διαδοχικά, μπροστά στα πέντε παιδιά της. Είχε κρυφτεί στο δάσος, αλλά τη βρήκαν. Ο άντρας της ξέφυγε. «Δεν του κρατώ κακία. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Δόξα τω Θεώ είμαστε ζωντανοί».  **Στα 16 της χρόνια η Ταντίνα βιάσθηκε από τρεις. Δυσκολεύεται να περπατήσει και παραμένει σε κατάσταση σοκ. «Δεν φεύγει από το μυαλό μου. Η εικόνα είναι συνέχεια μέσα στα μάτια μου και με διαλύει».
Πορτογαλικό δικαστήριο έκρινε σήμερα ενόχους τους επτά κατηγορούμενους για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο κρατικό ορφανοτροφείο Κάζα Πία.

Οι ολλανδικές αρχές εντόπισαν τα πτώματα δύο βρεφών στον κήπο κατοικίας μίας γυναίκας, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για τη δολοφονία ενός άλλου μωρού, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία. Τα πτώματα των νεογέννητων βρεφών βρέθηκαν στο Γκελίν, ένα χωριό περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ‘Αμστερνταμ.  Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα, 41 ετών, στις 27 Αυγούστου μετά τον εντοπισμό του πρώτου νεκρού βρέφους, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εισαγγελείς. Δύο ακόμα πτώματα βρέθηκαν αργότερα στον κήπο. Οι αρχές διερευνούν αν υπάρχει σχέση μεταξύ των τριών βρεφών καθώς και με ποιό τρόπο και πότε πέθαναν . Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα που μία μητέρα από την Ολλανδία θεωρείται ύποπτη ότι δολοφόνησε βρέφη.  Στις 6 Αυγούστου η αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα στο χωριό Νιτζ Μπιτς, περίπου 140 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Άμστερνταμ, αφού ανακάλυψε τέσσερις βαλίτσες στη σοφίτα του σπιτιού της που η καθεμία περιείχε από ένα νεκρό βρέφος. Η γυναίκα αυτή θεωρείται ότι τα δολοφόνησε μέσα σε διάστημα οκτώ ετών.



Υποστήριξη πολλών συγγραφέων και ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών στην ακύρωση εκτέλεσης ομοφυλόφιλου στο Ιράν.

Πέντε νεαρές γυναίκες, από τις οποίες οι τέσσερις ανήλικες, κατηγορούνται για εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά και βιασμό μιας 29χρονης μέσα στο σπίτι της στη βόρεια Γαλλία, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, όπως αποκάλυψαν σήμερα δικαστικές πηγές. Το διαμέρισμα του θύματος έχει υποστεί βανδαλισμούς, σύμφωνα με δικαστικές πηγές ενώ είναι ανατριχιαστική η αποκάλυψη ότι το δίχρονο παιδάκι της ήταν μάρτυρας των βασανιστηρίων της μητέρας του.

Μέσω διαφημιστικής εκστρατείας στο διαδίκτυο ένα εστιατόριο στο Βερολίνο καλεί όσους επιθυμούν να δωρίσουν όργανά τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε “γκουρμέ” πιάτα για κανίβαλους.

Εικοσιτέσσερα καρφιά είχε στο σώμα της οικιακή βοηθός από τη Σρι Λάνκα, η οποία είχε εργαστεί στη Σαουδική Αραβία. Πιστεύεται ότι η γυναίκα βασανίστηκε από τον εργοδότη της.




Μάϊος  2012  
Ένας 7χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εκδιώχθηκε από το σπίτι του από τους ίδιους τους γονείς, που είναι δικαστές στο …Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Οι γονείς του μικρού κάλεσαν την Αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού τους, το οποίο εντόπισαν οι Αστυνομικοί λίγο αργότερα.Ωστόσο,  ο ανήλικος έφερε σημάδια κακοποίησης, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους Αστυνομικούς, που ρώτησαν το παιδί τι του είχε συμβεί.Τότε, ο 7χρονος τους είπε, πως τον χτύπησαν οι γονείς του και στη συνέχεια ο πατέρας του τον έδιωξε από το σπίτι.Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας που ζήτησε να συλληφθεί ο πατέρας του παιδιού ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και για την μητέρα του.Ο 7χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του.
news247.gr
---------------------------------------------------
Οκτώβριος   2011 
  Ελάδα : Συμμορίες   αλλοδαπών  εισβάλλουν  σε  σπίτια    και  ληστεύουν  και  βιάζουν  γυναίκες  μπρός  στα   μάτια  των  παιδιών  τους .
-----------------------------------------------
Αύγουστος   ή  Σεπτέμβριος  2011
  Άγνωστος  έκλεψε  ένα σκυλάκι  και  έμπηξε  στο  σώμα  του   70  καλαμάκια  απο  σουβλάκια !
----------------------------------------------
Ρέθυμνο 2011
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ρεθύμνου με την αποκάλυψη ότι ένας πατέρας κακοποιούσε το 4χρονο αγοράκι του και, μάλιστα, εν γνώσει της μητέρας! Το δράμα του παιδιού αποκάλυψε η νηπιαγωγός του, που παρατήρησε εγκαύματα στο κορμάκι του. Σύμφωνα με...όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 33χρονος ινδικής καταγωγής χτυπούσε καθημερινά τον γιό του και, μεταξύ άλλων, τον έκαιγε σε διάφορα σημεία του σώματός του με ένα κουτάλι!
Αν και η μητέρα γνώριζε τα όσα φρικιαστικά γίνονταν, φοβόταν την αντίδραση του συζύγου της και δεν μιλούσε.
----------------------------------------------
Ρόδος  ,  Σεπτέμβριος  2010 :  Αγαπητικός  45χρονης   ανάγκαζε  τους  τρείς  ανήλικους  γυιούς  της  ( απο  προηγούμενο  γάμο ) να  επιδίδονται   μπροστά  του  σε  σεξουαλικά  όργια   με  την   καθοδήγηση  του  ιδίου   και  την  ανοχή   της  μητέρας  τους  . Οι  γείτονες   κάτι  υποπτεύθηκαν   και  το  κατήγγειλαν .  Ο  ίδιος  "άνθρωπος"   έχει  και  άλλα  τραβήγματα   με  δικαστήρια  για  βιασμό  ανήλικης .
-----------------------------------
Ελλάδα   Απρίλιος    2010  :  Βούλγαρος   εγκατέλειψε   σε  έρημη   περιοχή  της  Καβάλας   το  ένα  απο  τα  τρία  παιδιά  του  (  προφανώς  δεν  μπορούσε  να  ταϊσει )  .  Το  περιμάζεψε  η  αστυνομία  και  το  πήγε  σε  ελληνικό  ίδρυμα  (  για  να  ταϊζει  η  Ελλάδα  και  τα  αδέσποτα της  Βουλγαρίας ! )
----------------------------------
Ιράκ  2009  :  Ζεύγος  Ιρακινών  ήθελε  να  πουλήσει   το  μικρό  κοριτσάκι  του  σε  εμπόρους   ανθρωπίνων  οργάνων ! ----------------------------------------------
Ελλάδα  2000-2009  :   Τεμαχισμένο  πτώμα  άγνωστης γυναίκας   βρέθηκε  στα  σκουπίδια .  Μετά  απο  χρόνια  ο  άνδρας  της  ομολόγησε  οτι  την  σκότωσε   ,  δεν  δήλωσε  την  εξαφάνισή  της  και  τα  επόμενα  χρόνια  εισέπραττε   την  σύνταξή  της !

Ελλάδα  2009 :  Κάποιος  έσπαζε  στο  ξύλο  την  αρραβωνιαστικιά  του  .  Τον  χώρισε .  Παντρεύτηκε  άλλη  άτυχη  .  Κάθε  μέρα  ξύλο  και  σ'  αυτήν  και  στα  παιδιά  τους  .  Απείλησε   τον  γείτονά  του  με  μαχαίρι  για  ασήμαντη  αφορμή  .  Δικάστηκε  γι'  αυτό  και   φυλακίσθηκε  μερικούς  μήνες . Ξαναμαλώνει  με  τον  ίδιο  γείτονα .  Σηκώνει   καραμπίνα  εναντίον  του  .  Ευτυχώς   μπλόκαρε   η  καραμπίνα  .  Ξαναδικάζεται   γι'  αυτό  .  Δηλαδή  τι  περιμένει  η  κοινωνία  ;  Να  σκοτώσει  κάποιον   και  μετά  να  λάβει  μέτρα ;  Οποιαδήποτε  σοβαρή  κοινωνία   θα  μετέτρεπε  τέτοια  άτομα  σε  ζωοτροφή  προτού  προλάβουν  να  βλάψουν   τους  σωστούς  πολίτες .

 Ελλάδα  2009  :  Ένας  Βούλγαρος   παντρεύτηκε  στην  πατρίδα  του  .  Άνεργος .  Έρχεται  στην  Ελλάδα   και  κατοικεί   μαζί  με  άλλους   σε  ένα  ερείπιο   σε  μια  μπουρδελογειτονιά   κάποιας   πόλης  . Βρώμικος   και  ελεεινός .  Πηδάει  ομοφυλόφιλους    επι  πληρωμή  και  στέλνει  τα  χρήματα  στην  οικογένειά  του  στη  Βουλγαρία  .

Ελλάδα   2009  :  Κυνηγός  σκότωσε   θηροφύλακα  και  τραυμάτισε  άλλον  επειδή  του  είπαν  οτι  δεν  επιτρέπεται  το  κυνήγι  .
................................................................
Αφρική  2009 :  Στους  εμφύλιους  πολέμους   εγκαινιάσθηκε  η  τακτική  του  βιασμού    ανδρών  !
................................................................
Ελλάδα  περί  το  2008 :  Μια  φοιτήτρια   πηγαίνει  στην  τράπεζα  να  ρωτήσει  για  κάποιο  δάνειο .  μπαίνουν  ληστές .  πυροβολούν  για  εκφοβισμό .  Η  σφαίρα  εξοστρακίζεται  και   την  σκοτώνει !
................................................................
Ελλάδα   περί  το  2008 :   Αγρότης   σκότωσε  πέντε  κυνηγούς   επειδή  πάτησαν  μέσα  στο  χωράφι  του
................................................................
Στο   Βέλγιο   80  χρονος    κρατούσε    φυλακισμένα    τα  παιδιά του   (  κρυφά  απο  τη  γυναίκα  του  )  και  βίαζε  την  κόρη  του  απο την  οποία  είχε  αποκτήσει   και  άλλα  παιδιά !
................................................................
Εμφύλιος   πόλεμος  στη  Σιέρα  Λεόνε  (  γύρω στο  2000)  :  Έγκυος  ξεκοιλιάστηκε   και  το  έμβρυο  μαγειρεύτηκε  και  φαγώθηκε  απο  στρατιώτες της  αντίπαλης   παράταξης .  Χέρια   παιδιών  και  ενηλίκων  κόπηκαν  .  Γυναίκες   βιάσθηκαν .
...............................................................
Πρίν  πολλά  χρόνια   είχε  βρεθεί  στο  Κωσταλέξι    Φθιώτιδας   πνευματικά  ανάπηρη  γυναίκα  φυλακισμένη στο  βρωμερό  υπόγειο  του  σπιτιού  των  αδελφών  της  .  Όλο  το  χωριό  ήξερε  την υπόθεση  και  δεν  μιλούσε  .  Και  τί  να  πεί  άλλωστε ;  Αν  την  έστελναν  σε  ίδρυμα  καλύτερα  θα  περνούσε ;
.................................................................
Πριν  πολλά  χρόνια   σε  κάποιο  ελληνικό  χωριό   μια  μάννα   νοσηλεύθηκε    για κάποιο  διάστημα  σε  ψυχιατρική  κλινική  .  Όταν  γύρισε  σπίτι   ο  άνδρας  της  έβαλε   τα  παιδιά  τους  να  την  πετροβολούν  και  να  την  διώχνουν απο  το  σπίτι  .
....................................................................
Οι  γυναίκες  των Πομάκων   της Θράκης  είναι    οι    συχνότεροι    επισκέπτες    στο  Ψυχιατρικό  Νοσοκομείο  Θεσσαλονίκης   (  πολλή   καταπίεση  στο  σπίτι  ,  βλέπουν  τις  Ελληνίδες  που   ζούν πιο  άνετα  ,  πολυ  θέλει  να σου  στρίψει  ; )
......................................................................
Πριν   καιρό  στις  ΗΠΑ   βρέθηκε  μωρό  πεταμένο  στα  σκουπίδια  .  Τα  σκυλιά  του  είχαν  φάει   το   μισό  πρόσωπο !  Επέζησε   με   φοβερή  παραμόρφωση .
................................................................
Ιούλιος   2009  :  Στην  Κρήτη  κάποιος  άγνωστος    κρέμασε    με σύρμα  πέντε  σκυλιά  .  Είχε  φροντίσει   ώστε  τα  πόδια  τους να  αγγίζουν  το  έδαφος   ώστε  να μην  πνιγούν αμέσως και  το  μαρτύριό τους  να  διαρκέσει  ώρες .
.................................................................
Αθήνα  κάπου  μεταξύ  2000  και  2008 :  Ηλικιωμένη  γυναίκα   πέθανε  στο  σπίτι  της .  Το  πνευματικά  ανάπηρο  παιδί  της   πέθανε  στις  επόμενες  ημέρες   απο  πείνα  και  δίψα  .  Κανείς  απο  τους  γείτονες  δεν  αντιλήφθηκε  τίποτα
.................................................................
Λαθρομετανάστης   με  ψυχικά  προβλήματα  έπνιξε  σε  παραλία  της  Αθήνας   ηλικιωμένη  λουόμενη
.................................................................
2005  : Ρώσος   κακοποιός    σκότωσε   νεαρή  μητέρα  στην  Κέρκυρα  και  έπειτα  σκότωσε    δύο  αστυνομικούς  που  τον  μετέφεραν  απο τη  μια  φυλακή  στην  άλλη .  Πού  βρίσκονται  τώρα  οι  οικογένειες  της  δολοφονημένης   και  των  αστυνομικών  ;  Πώς   επιβιώνουν  ;
.................................................................
2009 :   Λαθρομετανάστης   που  είχε  διαπράξει  σωρεία  ληστειών  στον  λίγο  χρόνο  παραμονής του   στην  Ελλάδα  ,  σκότωσε αστυνομικό  που  προσπάθησε  να  τον  συλλάβει  .  Πού  είναι  τώρα  η  οικογένεια  του  αστυνομικού ;   Πώς  επιβιώνει  ;
.................................................................
2009  :   "Επαναστάτες"  της  κακιάς  ώρας  ( απο  αυτούς  που  χρηματοδοτούνται  απο  την  γνωστή  πρεσβεία )    δολοφόνησαν  αστυνομικό  που   φύλαγε  το   σπίτι   μάρτυρα . Πού  είναι  η  οικογένεια  του  αστυνομικού  ;  Πώς  επιβιώνει  ;
.................................................................
Γνωρίζω  μια  γύφτισσα   ανύπαντρη    που  κάθε  τόσο  μένει  έγκυος  .  Εγκαταλείπει   τα  παιδιά  της  στο  ορφανοτροφείο  .  Ποιές  οικογένειες τα  παίρνουν  ;  Τί  επιπτώσεις  έχει  αυτό   στην  καθαρότητα  της   ελληνικής  φυλής ;
.................................................................
'Ενα   άτεκνο  ζευγάρι   πήρε  απο   το  ορφανοτροφείο  ένα  μωρό   και  τους  βγήκε   πνευματικά  ανάπηρο  (  είχε και  χαρακτηριστικά  γύφτου ) .  Οι  γονείς  είναι  τώρα  ηλικιωμένοι  .  Όταν  πεθάνουν  τί  θα  γίνει  αυτό  το  παιδί  ;
.................................................................
Άκουσα    για  ενα   άλλο  άτεκνο  ζευγάρι  πήρε   απο  το  ορφανοτροφείο   τα  δύο  παιδιά  μιας   πόρνης  .  Όταν  μεγάλωσαν  εκδήλωσαν   μια  σπάνια  και  οδυνηρή  ασθένεια  που  τα  κάνει   ανίκανα  για  εργασία .  Πώς  θα  επιβιώσουν  όταν  πεθάνουν  οι  γονείς  τους  ;
..................................................................
Έχω  ακούσει  πολλές   ιστορίες   για  κυκλώματα  που  έφερναν    ( παράνομα)  μωρά   απο  Βουλγαρία . Πιθανόν  απο  γύφτους  της  Βουλγαρίας .  Έχω  δεί  στο  δρόμο   ξανθό  και  γαλανομάτη  πατέρα  να  συνοδεύει   γυιό   γύφτο  καραμπινάτο  .  Είναι  καλό  αυτό  για  την  Ελλάδα  ;
..................................................................

Απο  την  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ   8-8-2009 :
Στην  Κάρυανη  Καβάλας  άγνωστος  οδηγός διέτρεξε   τρελλή  πορεία   ( μπροστά  στα  μάτια   περιοίκων και  επισκεπτών )  έχοντας   δεμένο  στο  όχημα  ένα  λυκόσκυλο  απο  το  πόδι .  Όταν  πέθανε  το  ζώο  το  πέταξε  σε  κάδο  απορριμμάτων  (  ήταν  και  οικολόγος ! ) .
Στην  Ημαθία  ένας  σαρανταπεντάρης   άνδρας  ,  οπλισμένος  με  κυνηγετική  καραμπίνα  ,  σκότωσε  δύο  σκυλιά  εν  ψυχρώ  την  περασμένη  εβδομάδα  ,  δηλώνοντας  σε  όσους  τον συναντούσαν  πως  "ό,τι  περπατάει  το  σκοτώνει"  .  Ο  ίδιος φέρεται να  έχει  σκοτώσει   τουλάχιστον  άλλα  έξη  σκυλιά  πρόσφατα .
........................................................
Μια   είδηση απο  το  διαδίκτυο :
ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ
Η Khyra Ishaq πέθανε από την χωρίς καμία λογική απόφαση της μητέρας της και του φίλου της να την κλειδώσουν μαζί με τα άλλα 5 παιδιά της σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό. Από το Δεκέμβριο του 2007 τα παιδιά αυτά ήταν κλειδωμένα και το μόνο φαγητό που είχαν ήταν λίγη βρώμη περιστασιακά όμως. Το πολύ πολύ να τους έδιναν 1-2 φρούτα ή λίγο ψωμί. Αυτό μια στις τόσες. Οι μάρτυρες...που είδαν την 7χρονη Khyra Ishaq είπαν ότι αυτό που αντίκρισαν συγκρίνεται μόνο με τα θύματα της πείνας στην Αφρική. Κάθε βράδυ από το σπίτι ακουγόντουσαν φωνές να εκλιπαρούν «βγάλτε μας από εδώ». Αν τα παιδιά παραπονιόντουσαν ότι πεινούν έτρωγαν τιμωρία. Πολλές φορές τα έβγαζαν γυμνά στο κρύο για να τιμωρηθούν ενώ, το πιο σαδιστικό από όλα, το ψυγείο και η κουζίνα ήταν γεμάτη φαγητό. Ηταν κλειδωμένα όμως για τα παιδιά. Έπρεπε να μείνουν νηστικά. Οι γιατροί είπαν ότι και άλλα 2 από τα 5 παιδιά ήταν έτοιμα να πεθάνουν. Αυτές τις μέρες γίνεται το δικαστήριο και αναμένεται με ενδιαφέρον η τιμωρία της μητέρας αλλά και του φίλου της
.......................................................................................................................................................
ΑΝΟΙΞΗ   2009
  Κάποιος   τεμάχισε  τη  γυναίκα  του  με   αλυσοπρίονο  μπροστά  στα  μάτια   των  παιδιών  του !
...........................................................................................
ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ  3-2-2008
34χρονος  απο  το  Ηράκλειο  βίαζε  το  6χρονο  παιδί  του !  Η  μητέρα  του ήταν  13  ετών  όταν   κλέφτηκε  με  το  δράστη .  Χώρισαν  σύντομα  επειδή  την  χτυπούσε . Η  μητέρα  ξαναπαντρεύτηκε   και  έχει  άλλα  δύο  παιδιά .
Ιδού  όλα  τα  συστατικά  της  αποτυχημένης  οικογένειας :
1)  Γάμος  σε  μικρή  ηλικία
2)  Παιδιά  απο  διαφορετικούς  πατέρες  ζούν  στο  ίδιο  σπίτι .
............................................................................................
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  2-12-2007
Στο  Μαρκόπουλο  γίνονται  κυνομαχίες ! Συλλαμβάνουν  αδέσποτα  που  τα  δίνουν  στα  πίτ-μπούλ   για  να  εξασκούνται !
..........................................................................................
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ  2007
Φοιτητής  (μηχανικός οικονομίας  και  διοίκησης )  δημοσιοποιεί  βίντεο  για  το  πώς  έριξε  καυτό  λάδι  σε  αδέσποτο  σκύλο .
...........................................................................................................
ΠΡΩΤΟ  ΘΕΜΑ  3-6-2007
Ικαρία :  Σκύλοι  αλυσοδένονται  και  εγκαταλείπονται  σε  δεκάδες  σημεία  ορεινών  δρόμων  για  να  τρομάζουν  τα  κατσίξια  και  να  αποτρέπουν  την  απομάκρυνσή  τους . Ένα  απο  τα  σκυλιά  που  ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑΝ  ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ  χρειάστηκε  να  υποβληθεί  σε  επέμβαση  για  να  του  αφαιρεθεί  το περιλαίμιο  που  είχε  χωθεί  στη  σάρκα  του  ( του  φορέσαν  περιλαίμιο  όταν  ήταν  κουτάβι  και  δεν  το  χαλάρωναν  καθώς  το  σκυλί  μεγάλωνε !  ) .
Βίντεο  που  είχε  προβληθεί  παλαιότερα  απο  δελτίο  ειδήσεων  έδειχνε  δεμένη  σκύλα  που  έκανε  απέλπιδες  προσπάθειες  για  να  πλησιάσει   και  να  ταϊσει  τα  άρρωστα  μικρά  της . Υπάρχουν  σκυλιά δεμένα  μέσα  σε  σπηλιές που  τον  χειμώνα  πλημμυρίζουν  και  πνίγονται .  Άλλα ζώα  δεμένα  στον  ήλιο  δεν  αντέχουν  την  υπερβολική  ζέστη  και  πεθαίνουν .

ΠΑΡΟΜΟΙΑ   ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ   συμβαίνουν  και  στην  Κάσο  όπως  είχα  διαβάσει  παλαιότερα  στο  ECOCRETE . Γέρικοι  γάϊδαροι  δένονται  στην  ερημιά  για  να  πεθάνουν  απο  πείνα  και  δίψα  . Σκυλιά  έχουν την  ίδια  μεταχείριση  όπως  και  στην  Ικαρία .

ΑΓΝΩΣΤΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ , ΑΓΝΩΣΤΗ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Κάποιοι  ( στρατιώτες ; )  περιλούζουν  σκύλο  με  βενζίνη  και  του  βάζουν  φωτιά .

ECOCRETE  3-1-2004  (Ενότητα  ΟΙΚΟΣΙΤΑ  ΖΩΑ )
Ο ερχομός του 2004 στη Σιάτιστα συνοδεύτηκε μ΄ ένα αποτρόπαιο γεγονός. Άγνωστοι δολοφόνησαν χωρίς αιτία ένα νεαρό άλογο, καμάρι του κτηνοτρόφου Κωνσταντίνου Λιάμα. Το ζώο είχε εκτελεστεί από κοντά με μονόβολο. Ο κτηνοτρόφος κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και έναν κτηνίατρο από την Κοζάνη και διαπιστώθηκε ότι οι συνθήκες του θανάτου αποκλείουν την περίπτωση ατυχήματος. Πρόκειται δηλαδή περί συνειδητής ενέργειας, αλλά με άγνωστα μέχρι στιγμής κίνητρα.

ΑΓΝΩΣΤΗ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ , ΑΓΝΩΣΤΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ναύτης  έδεσε  μεταλλικό  αντικείμενο  σε  λαιμό  σκυλίτσας  και  την  "φούνταρε"  στη  θάλασσα . Δικάστηκε  γι'  αυτό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης