Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ~AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΗΓΗ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ~AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοί είναι αυτοί που πασχίζουν να μας βγάλουν γραφικούς,τρελούς,φαντασιό​πληκτους κλπ?
Όταν μαθαίνεις να αποκωδικοποιείς τα σύμβολα έχεις και ένα μεγάλο αβαντάζ απέναντι στον εχθρό σου.Μπορείς μέσα από τα σύμβολά του(που είναι και η σφραγίδα του) να τον ξεσκεπάσεις.Από εδώ σας έχουμε αναφέρει ξανά για το μασονικό δόγμα As Above So below που συμβολίζεται από την γνωστή στάση του μασονικου τραγομορφου θεου Μπαφομέτ(εωσφορου) μεσα σε μασονικες στοες...


Αυτή η εικόνα είναι από ένα γνωστό σάιτ που κατευθύνει τους αναρχικούςΗ Μασονία έχει πολύ βαθιές ρίζες και ελέγχει τα πάντα!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...
"Εβραϊκές συνωμοσίες και μασονία: Σχεδόν οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας θεωρούν τους Εβραίους υπαίτιους για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας με αποκορύφωμα το υπερβολικά διαδεδομένο επιχείρημα ότι «Οι Εβραίοι υπάλληλοι στους Δίδυμους Πύργους γνώριζαν για την επίθεση και απουσίασαν από τη δουλειά τους εκείνη τη μέρα». Δυστυχώς, η φασίζουσα πολιτική του κράτους του Ισραήλ και η κατασταλτική δράση του ενάντια στον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, καθώς και οι σφαγές στον Λίβανο, εξακολουθούν να δίνουν άλλοθι στους διάφορους ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους."
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 9/11...ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ...
ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ..
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΜΑ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ,ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ..ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Τ ΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ,ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ @@ΔΑΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΩΣΤΟ:
TI ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ?!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...
ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..ΠΟΥ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ 90%!
ΠΗΓΗ:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=450281265001329&set=a.177788222250636.47183.166836383345820&type=1&theater
anti-neotaxites.blogspot.com
okloios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης