Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ --- ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!‏Η αρχή του ντόμινο... Η ώρα της ΑΟΖ..ο παγκόσμιος πόλεμος που έρχεται
Αποφασίστηκε από τους εταίρους μας στην ΕΕ και φυσικά με την συνδρομή των 300 βολεψάκηδων (για εμάς χωρίς εμάς) το νέο μνημόνιο.

Μαζί με αυτό αποφασίστηκε επίσης και η δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού όπου σε αυτόν θα καταθέτονται όλα τα έσοδα του ελληνικού κράτους και αφού ξεπληρώνονται τα δάνεια πρώτα, μετά ότι μένει θα πηγαίνει στους τσεκουρωμένους μισθούς.

Τώρα επομένως είναι η ώρα που μας δίνουν το ελεύθερο να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ. Αυτό θα γίνει διότι τώρα όλα τα έσοδα από την ΑΟΖ θα πηγαίνουν στον ειδικό αυτό λογαριασμό ο οποίος θεσπίστηκε από το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Αυτό θα είναι και η αρχή του ντόμινο για τον παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται. Γιατί;

Διότι αυτοί οι κύριοι γνωρίζουν ότι η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν πρόκειται να δεχτεί την ανακήρυξη της ΑΟΖ από την ΕΛΛΑΔΑ για κανέναν λόγο.

Θα αντιδράσει και μάλιστα βίαια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να μπει στα πόδια τους και να τους πάρει τα πετρέλαια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι δεν θα την αφήσουν να το κάνει αυτό. Θα την αφήσουν όμως να δώσει ένα μάθημα σε μία μικρή χώρα όπως είναι η ΚΥΠΡΟΣ που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στην παγκοσμιοποίηση και να μην δεσμευτεί στον εκπρόσωπό της που είναι το ΔΝΤ. Θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να τους δώσει ένα μάθημα που τόλμησαν να μην χρεοκοπήσουν και να στραφούν προς τα νύχια του ΔΝΤ, αλλά να ζητήσουν βοήθεια από την ΡΩΣΙΑ. Μετά αφού δοθεί η ανάλογη τιμωρία σε αυτή την μικρή χώρα (για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιπες) θα διαμελίσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ ώστε να μην έχει ΑΟΖ. Μη ξεχνάτε ότι έχουν υποσχεθεί και κράτος στους ΚΟΥΡΔΟΥΣ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο ΙΡΑΚ και που προσφέρουν στο ΒΔ ΙΡΑΝ.
  
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα αφού οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι σύμμαχοι τους και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους σιγά μην τους διαμελίσουν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και η ΤΟΥΡΚΙΑ σήκωσε κεφάλι στην παγκοσμιοποίηση και έδιωξε το ΔΝΤ. Μάλιστα αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητη βιομηχανικά και τεχνολογικά οπότε και αυτή πρέπει να πάρει ένα μάθημα ώστε να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για μεγαλύτερες χώρες που θα θελήσουν να σηκώσουν κεφάλι στο μέλλον.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Και ποιος θα είναι αυτός που θα διαλύσει την ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η ΡΩΣΙΑ διότι επιθυμεί να δώσει ένα γερό μάθημα στην παγκοσμιοποίηση που τόλμησε να μην την αναγνωρίσει σαν ίση χώρα στις διεθνής εξελίξεις. Μη ξεχνάτε ότι παραλίγο να βάλουν χέρι και στην ΡΩΣΙΑ με το ΔΝΤ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ.

- Οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ τον θέλουν τον πόλεμο. Γιατί;

Διότι πιστεύουν ότι μετά τον παγκόσμιο πόλεμο όλα τα κράτη θα είναι διαλυμένα και οι εναπομείναντες άνθρωποι απελπισμένοι από την αναρχία που θα επικρατεί. Έτσι θα τους προσφέρουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι άνθρωποι θα το δεχτούν μη έχοντας άλλη λύση.

- Οι ΡΩΣΟΙ τον επιδιώκουν τον πόλεμο. Γιατί;
Διότι πιστεύουν ότι μετά το τέλος του πολέμου θα είναι ο μεγαλύτερος ενεργειακός παίχτης παγκοσμίως (πιθανόν να έχουν κερδίσει την ΑΡΚΤΙΚΗ) και άρα θα αποδείξουν στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ότι τους έχουν ανάγκη ακόμα, διότι είναι μεγάλη δύναμη και χωρίς ενέργεια δεν υπάρχει παγκόσμια διακυβέρνηση.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών:

(Σε περίπτωση που καταλάβουν τα δίχτυα που τους έχουμε μπλέξει θα απαντήσουμε με τα αμερικάνικα ,τα γιαπωνέζικα ή τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ κανόνια).

Δηλαδή οι κινέζοι θα είναι η ασφάλειά τους σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ πάθει τέτοια καταστροφή και δεν είναι σε θέση να επιβάλλει μετά την παγκοσμιοποίηση. Αυτόν τον ρόλο θα έχουν οι ΚΙΝΕΖΟΙ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΛΙΑ.

Ήδη ξεκίνησαν να μιλάνε σιγανά για την ανάγκη της ΑΟΖ κυβερνητικά στελέχη στα ΜΜΕ. Σε λίγο καιρό θα μιλάνε πιο φανερά για την υφαλοκρυπίδα στο ΑΙΓΑΙΟ και για την ΑΟΖ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

Αυτό σημαίνει ότι ήρθε και η ώρα του πολέμου. Η ώρα για την αρχή της παγκόσμιας σύγκρουσης.

Η δική μου άποψη είναι ότι αν δεν επέμβει ο ΘΕΟΣ ότι έχουν σχεδιάσει θα τους βγει.
Είναι μη αναστρέψιμο πια με ανθρώπινες δυνάμεις και τρόπους.

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΞΥΝΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ TO ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης