Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Ετοιμάζονται για μάχες ξανά στην Πάτρα - Νέα συγκέντρωση των κατοίκων - Έφυγαν άρον-άρον οι μετανάστες από την "Πειραϊκή - Πατραϊκή"

- Τώρα η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος της πόλης
- Με πούλμαν έφυγαν και οι τελευταίοι μετανάστες για να γλιτώσουν, μετά τα χθεσινά επεισόδια
- Σε κλοιό προστασίας τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Φοβ
ούνται επίθεση από αντιεξουσιαστές

- Περισσότερη αστυνόμευση και ελέγχους υποσχέθηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δε λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις του κόσμου για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Η δολοφονία του 30χρονου Έλληνα, για την οποία κατηγορούνται παράνομοι μετανάστες, ξεχείλισε το ποτήρι της οργής!
Η κατάσταση δε φαίνεται να εκτονώθηκε, ούτε μετά τα 
χθεσινά επεισόδια, για τα οποία έγιναν 5 συλλήψεις και 22 προσαγωγές ενώ άφησαν πίσω, 15 τραυματίες σύμφωνα με το PatrasTimes.
Ο Δήμαρχος Πατρέων δεσμεύτηκε ότι θα συζητηθεί το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που γίνεται τώρα.
Στις 18:00 ήταν το σημερινό ραντεβούν των κατοίκων, που διαμαρτύρονται για τους μετανάστες στην περιοχή.
Στο μεταξύ, σε κλοιό προστασίας βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, καθώς υπάρχουν φόβοι για επίθεση από αντιεξουσιαστές. 
ΦΩΤΟ από το PatrasTimesΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Το μεσημέρι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της Πάτρας τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν στα χθεσινά επεισόδια, για να τους αποδοθούν κατηγορίες και στη συνέχεια να απολογηθούν στον ανακριτή.
Δείτε το βίντεο από το dete.gr
Έφυγαν και οι τελευταίοι μετανάστες απ' την Πειραϊκή Πατραϊκή
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωινή γνώμη" ο Κώστας Πλατυκώστας - Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, στον οποίο ανήκει το κτίριο της Πειραϊκής - Πατραϊκής,
δήλωσε ότι οι 55 τελευταίοι λαθρομετανάστες που είχαν απομείνει μέσα στο κτίριο, μετά τα χθεσινά επεισόδια αποφάσισαν να φύγουν μόνοι τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρατεύτηκε και πούλμαν για τη μεταφορά τους... Πού πήγαν, ακόμα παραμένει άγνωστο.

Χρυσή Αυγή: Δικαιώθηκε ο αγώνας των κατοίκων

Όπως αναφέρεται στο site της Χρυσής Αυγής "Πλήθος κατοίκων που πήρε την απόφαση να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μετά και την δολοφονία του 30χρονου Έλληνα έξω από το σπίτι του κι ύστερα από ολονύχτιες μάχες κόντρα στις δυνάμεις ασφαλείας που αντί να προστατεύουν τους κατοίκους, έγιναν ασπίδα ασφαλείας για τους λαθρομετανάστες, κατάφερε να κερδίσει το αυτονόητο για την Πάτρα και τις ζωές τους.

Λίγο μετά τις 11:00 η Αστυνομία της Πάτρας και ο ΟΛΠΑ απομάκρυνε τους λαθρομετανάστες που είχαν μετατρέψει τις παλιές εγκαταστάσεις της Πειραϊκής - Πατραϊκής σε υγειονομική βόμβα και κυρίως σε άντρο εγκληματικότητας, ενώ έχουν ενταθεί οι περιπολίες στην περιοχή, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας."

Θυμίζουμε ότι μέλη της Χρυσής Αυγής 
συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια. Μάλιστα, κάποιοι είπαν ότι πολλά από αυτά μέλη, πήγαν στο σημείο από άλλες περιοχές για να ενισχύσουν τον αγώνα κατά των μεταναστών.

"Θέλουμε προστασία από την Αστυνομία"
Μετά τα όσα έγιναν χθες στην Πάτρα, η οποία για ώρες θύμιζε πεδίο μάχης με φωτιές, δακρυγόνα και μάχες σώμα με σώμα,
ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ζήτησε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, μεγαλύτερη αστυνόμευσης μέσα και έξω από το λιμάνι της Πάτρας και περιπολίες αστυνομικών, σε μόνιμη βάση.

Σύμφωνα με τον κύριο Κατσιφάρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον ενημέρωσε ότι εντείνονται άμεσα τα μέτρα αστυνόμευσης της περιοχής, με πυκνότερη παρουσία της Αστυνομίας και με αλλεπάλληλους ελέγχους.
Επίσης, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, ο υπουργός του ανέφερε πάντως, ότι η νομοθεσία απαγορεύει σε προεκλογική περίοδο τη διενέργεια μεταθέσεων ή αποσπάσεων.

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Ετοιμάζονται για μάχες ξανά στην Πάτρα - Νέα συγκέντρωση των κατοίκων - Έφυγαν άρον-άρον οι μετανάστες από την "Πειραϊκή - Πατραϊκή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης