Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

ΚΚΕ: TΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Τους γνωρίζουμε πολύ καλά:

Είναι το «ελληνικό» κόμμα που ίδρυσε ένας αλλοεθνής, αλλόφυλος και αλλόθρησκος (ο Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια).
Ήταν, από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως του κόμματός τους έως την αυτοδιάλυση της ΕΣΣΔ, παράρτημα ξένης δυνάμεως, άρα ξενοκίνητοι και ξενόδουλοι.

Είναι αυτοί που καταπρόδωσαν τον αγώνα του Ελληνικού Έθνους για την απελευθέρωση της Μικράς Ασίας, το 1922 και που αργότερα διακήρυτταν αδιάντροπα: «Εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ».
Είναι αυτοί που από το 1924, κατόπιν απαιτήσεως της Γ’ Διεθνούς, απεδέχθησαν ότι η Μακεδονία μας δεν είναι Ελλάδα, κι ότι πρέπει να αυτονομηθεί.
Είναι αυτοί που όταν τα νιάτα της Ελλάδος έγραφαν το Έπος του ’40, χαρακτήριζαν τον αγώνα του Έθνους «φασιστικό και κατακτητικό» και καλούσαν τους πολεμιστάς να πετάξουν τα όπλα και να συμφιλιωθούν με τους εισβολείς.
Είναι αυτοί που τον πρώτο μήνα της κατοχής, κατόπιν απαιτήσεως της βουλγαρικής πρεσβείας, απελευθερώθησαν από τις φυλακές της Ακροναυπλιάς 25 ηγετικά στελέχη τους.
Είναι αυτοί που πήραν τα όπλα και συνέστησαν ληστοσυμμορίες «για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης», όταν έπαυσε να ισχύει το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ.
Είναι αυτά τα κτήνη που φόρεσαν βουλγαρικές στολές και συνεργάστηκαν με τους προαιωνίους αυτούς εχθρούς του Έθνους για τον βίαιο εκβουλγαρισμό της Μακεδονίας και της Θράκης μας.
Είναι αυτοί που στο όνομα της Εθνικής Αντιστάσεως αιματοκύλισαν και ρήμαξαν τον τόπο το 1941-49, για να μας κάνουν Αλβανία. Είναι οι δολοφόνοι του Συνταγματάρχου Ψαρρού και των ανδρών του 5/42 Συντάγματος και εκατοντάδων χιλιάδων αγνών Ελλήνων στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στην Στριμάγκα, στην ΟΥΛΕΝ, στο Περιστέρι, στο Κιλκίς κ.α., μέχρι και με κονσερβοκούτια.
Είναι αυτοί που με την απόφαση της 5ης Ολομελείας τους (Ιανουάριος 1949) διακήρυτταν την αποκοπή της Μακεδονίας και της Θράκης από τον εθνικό κορμό: «Δεν πρέπει να υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».
Είναι αυτοί που ανάγκασαν μέχρι και τον μετριοπαθή Γεώργιο Παπανδρέου να τους χαρακτηρίσει «κόμμα της προδοσίας και του εγκλήματος».
Είναι αυτοί που καθύβρισαν τον τιτάνιο αντιαποικιακό-εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο μας, που αποκάλυψαν στους Άγγλους αποικιοκράτες την ταυτότητα του Αρχηγού «Διγενή», μέσω του ραδιοφωνικού τους σταθμού στη Βουδαπέστη, και που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές, καταδίδοντας αγνούς Έλληνες αγωνιστές.
Είναι αυτοί που και πάλι επιχείρησαν να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα με τους «Λαμπράκηδες», μετά το 1965.
Είναι αυτοί που μετά την μεταπολίτευση συνέστησαν τρομοκρατικές συμμορίες, δολοφονώντας και τοποθετώντας βόμβες, με δεκάδες θύματα. Τελευταία θύματά τους, τρεις (συν ένα αγέννητο παιδί) που τους έκαψαν ζωντανούς μέσα στην τράπεζα Marfin.(Σχόλιο ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ : επί τούτων των τελευταίων βεβαίως δεν μπορεί σαφώς και επαρκώς να κατηγορηθούν κομμουνιστές, όμως ευρύτερες αναρχοψευτοαριστερές "δυνάμεις", προβοκάτορες του συστήματος)
Για να μην λέμε πολλά, με τους Εφιάλτες, τους Πηλιογούσηδες, τους δολοφόνους, βιαστές, εμπρηστές και βομβιστές, όπως κι αν είναι μεταμφιεσμένοι, δεν μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος. Παρά μόνο σκληρός αγώνας, μέχρι την τελική νίκη! Όλοι μαζί οι Έλληνες , για να τελειώνουμε οριστικώς και αμετακλήτως με την κόκκινη χούντα!

Γ. Δημητρακόπουλος
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Π. Φάληρο – Αθήναι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης