Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΤΩΡΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ,ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,διότι τα χρήματα της επιχορήγησης ,δοθήκαν στο ΚΚΕ,για να ξοδευτούν υπέρ του Ελληνικού λαου,και όχι για να κάνει φιέστες στους ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Από την εποχή ...
του ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ,
ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΚΕ,έχουμε να δούμε χωρίς προσχήματα προδοσία κατά των Ελλήνων .
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Είναι εξίσου φανερό,ότι το ΚΚΕ αποτελεί ,μαζί με την λοιπή αριστερά....ξεχωριστό κομμάτι της πολιτικής ,που ευνοεί την ανάπτυξη και την ύπαρξη πρακτόρων ,ξένων κρατών και οργανώσεων που στρέφονται κατά της εθνικής μας κυριαρχίας.
Σήμερα το απόγευμα ,είχαμε μια μεγάλη έκπληξη......ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ
ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,ΡΩΣΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΏΝ.
Είναι ξεκάθαρο ,ότι το ΚΚΕ παίζει αυτήν την στιγμή ,όπως και ο Τσίπρας το παιχνίδι της ΣΙΑ......διότι σαφώς υποστηρίζει τους εχθρούς του ΠΟΥΤΙΝ,αλλά επίσης στηρίζει κάθε ΝΑΤΟΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,αφού υποστηρίζει τους εχθρούς του ΙΡΑΝ .
Φυσικά τα κομμουνιστικά παλιοτόμαρα ,στηρίζουν κάθε ξένο ,οποιονδήποτε ,αρκεί να μην είναι Ελληνας.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν ,η άθλια συμμορία ,που έμμεσα στηρίζεται απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,που αβαντάρει τους πακιστανοαλβανοαφρικανούς,με τα τερτίπια του λαθρονόμου,παραβιάζει ξεκάθαρα το άρθρο 11 του συντάγματος......διότι οργανώνει συναθροίσεις επικίνδυνων ασιατοαφρικανών,κάτι που ρητά απαγορεύεται απο το σύνταγμα.
Γεννάται το ερώτημα,τι ακριβώς θα πράξει η δικαιοσύνη,δεν γνωρίζουμε αν η κ. Ραικου,σκοπεύει να κάνει κάτι ,και μάλιστα με την ταχύτητα που την διακρίνει,εκτός και αν αυτη η ταχύτης ,αφορά συγκεκριμένες περιπτώσεις που η ίδια κρίνει ότι πρέπει να ασχοληθεί.......ίσως καλό θα ήταν να ζητήσει την γνώμη του έγκριτου δημοσιογράφου ΔΕΛΑΤΟΛΑ.

Το ερώτημα παραμένει
τι είναι σημαντικό
Μερικές αεράτες σφαλλιάρες στην Κανελλη;;;;

Ή ,η παραβίαση του συντάγματος,και η προτροπή κόμματος της βουλής ,σε παραβίαση του συντάγματος.
Επίσης......θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς θα κάνει ο αρχηγός της αστυνομίας,και οι αστυνομικοί ,που θα βρεθούν στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος ,παραβίασης του συντάγματος......
ΑΥΤΟΒΟΥΛΏΣ ΟΦΕΊΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ.


Είναι υπεύθυνοι έναντι των Ελλήνων,υπέρ των οποίων οφείλουν να ασκήσουν την εξουσία που τους παρέχεται.

Διαφορετικά,οι Έλληνες,θα έχουν το δικαίωμα,να εφαρμόσουν το άρθρο 120.....
Περιμένουμε απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καθώς και απο τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
1.ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
2.ΝΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ τα αστυνομικά όργανα ,τα οποία θα βρεθούν στον τόπο τέλεσης του αυτεπάγγελτα διωκόμενου εγκλήματος ,και δεν θα πράξουν το καθήκον τους,ακολουθώντας αντισυνταγματικές εντολές.
3.Ο υπουργός δικαιοσύνης,να εγκαλέσει την αρμόδια εισαγγελική αρχή ,στην τάξη εάν αυτή δεν κάνει τα προβλεπόμενα
4.Ο πρωθυπουργός,να εγκαλέσει τον υπουργό δημόσιας τάξης ΔΕΝΔΙΑ,για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .....ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης