Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Ο μύθος του «ρατσισμού»Από: The Masked Walnut (Southern Nationalist Network) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Σχ. ΚΟ: Για το όπλο των οπαδών του πολυπολιτισμού που λέγεται «ρατσισμός», ο ΚΟ έχει γράψει αρκετά. Διάβασε, αν θες, πάλι το :"Ρατσιστής" – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον ΛέονΤρότσκι. Το παρακάτω άρθρο είναι μία οπτική του αρθρογράφου.

Ρατσισμός είναι η ιδέα ότι είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι η φυλή σου είναι καλύτερη από τις άλλες φυλές. Ότι ο πολιτισμός σου είναι καλύτερος από τους άλλους πολιτισμούς. Το να αναγνωρίσεις ότι κάθε άνθρωπος δεν είναι «ίδιος» με τον άλλον. Μέχρι τις αρχές του εικοστού αιώνα, θεωρήθηκε φυσικό να είσαι υπερήφανος για το ποιος ήσουν και πού προήλθες. Στη συνέχεια ήρθαν οι μαρξιστές που ήθελαν να κάνουν όλους υπηρέτες του πανίσχυρου κράτους. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έπρεπε να ξεφορτωθούν κάθε σύνδεσμο του ανθρώπου με την οικογένεια, τον Θεό και τη πατρίδα του. Ο ρατσισμός είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται από τους μαρξιστές για να υπονομεύσουν τα έθνη και να κάνει τους πολίτες να ντρέπονται για  την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους.

Μέσα από ένα καλά στημένο κυβερνητικό και νομοθετικό πλέγμα έχουν κάνει τον «ρατσισμό» ένα είδος ‘Όργουελικού εγκλήματος σκέψης’. Σήμερα είναι παράνομο να αρνείσαι σε κάποιον μια δουλειά ή ένα σπίτι με βάση τη φυλή. Η (αμερικάνικη) κυβέρνηση περιμένει από τις επιχειρήσεις να τηρούν «φυλετικές ποσοστώσεις» για να βεβαιωθεί ότι δεν κάνουν «διακρίσεις». (Σχ. ΚΟ: Το έχουμε ξαναπεί: Στις ΗΠΑ πρέπει σε μία δουλειά να προσλάβεις υποχρεωτικά π.χ. έναν αριθμό εκπροσώπων "μειονοτήτων", άσχετα εάν έχουν γνώση του αντικειμένου ή όχι, εάν είναι απαραίτητοι ή όχι, αλλιώς κάνεις «διακρίσεις». Μόλις πριν λίγες ημέρες βγήκε απόφαση διακστηρίου που υποχρεώνει την Πυροσβεστικής Υπηρεσία της Νέας Υόρκης σε κάθε πέντε νέους πυροσβέστες που θα προσλαμβάνει οι 2 υποχρεωτικά να είναι μαύροι και ο ένας λατίνος. Ακόμα και αν πιάνουν ποσοστά 25 στα 100!!! Μην έχετε καμάι αμφιβολία ότι αυτού του είδους η «ισότητα» ήδη βρίσκεται καθοδόν για την πολυπολιτισμική Ελλάδα….). Σχολεία αναγκάζονται να δημιουργήσουν τάξεις «ενσωματωμένων» μαθητών (απαγορεύεται να είναι μόνο λευκοί μαθητές. Απαραιτήτως πρέπει να είναι ανάμικτοι) και να εστιάσουν στους λιγότερο ευφυείς μαθητές ώστε να είναι σε θέση(να τους βοηθήσουν) να περάσουν τα «τυποποιημένα τεστ», αντί να ενισχύουν την εξυπνάδα και να ενθαρρύνουν την δημιουργικότητας . Οι μαρξιστές δεν θέλουν μια κοινωνία καλά διαβασμένων, δημιουργικών, διανοούμενων. Θέλουν να δημιουργήσουν τον τύπο του ανόητου κηφήνα που δουλεύει, παρακολουθεί τηλεόραση, και κάνει και κανά παιδί για να μην χαθεί το ανθρώπινο είδος. Θέλουν να γεμίσουν τους πληθυσμούς των παραγωγικών χωρών με μετανάστες από χώρες του Τρίτου Κόσμου, οι οποίοι θα εξαρτώνται από τις υπηρεσίες του κράτους. Έτσι και πεις κάτι εναντίον αυτών των πολιτικών, θα σε ονομάσουν «ρατσιστή» ή «ξενοφοβικό».


Φυσικά, οι ταμπέλες αυτές είναι γελοίες ανοησίες. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λανθασμένο στο να σκέφτεσαι ότι ένας πολιτισμός είναι καλύτερος από τον άλλο. Ο αρχικός λόγος που οι άνθρωποι μετανάστευσαν στις ΗΠΑ ήταν επειδή τα έθνη της Ευρώπης είχαν ισχυρές κεντρικές κυβερνήσεις, έτσι ώστε οι άνθρωποι που θεωρούσαν ότι είναι καλύτερο να υπάρχει μια αδύναμη κεντρική κυβέρνηση, μετακόμισαν στην Αμερική. Για αυτούς, η Αμερική ήταν καλύτερη από την Ευρώπη. Εγώ ο ίδιος έφυγα από τη Νέα Υόρκη και ήρθα στο Dixie (Νότος) γιατί πιστεύω ότι το Dixie είναι καλύτερο. Ο πολιτισμός και οι άνθρωποι του Νότου είναι μια καλύτερη κατηγορία ανθρώπων από εκείνους του Βορρά.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ισχυρίζονται ότι αν έχεις τέτοιες «ρατσιστικές» σκέψεις προκαλείς βία και αγριότητα. Μπορεί να φέρεις στην εξουσία τον Αδόλφο Χίτλερ, ή την Κου Κλουξ Κλαν ή τους Μαύρους Πάνθηρες. Η απάντησή μου σε αυτό το επιχείρημα είναι «κολεκτιβισμός», όρος που πολλοί λανθασμένα θεωρούν ότι σημαίνει ότι όλοι που είναι της ίδιας φυλής ή που μιλούν την ίδια γλώσσα είναι ακριβώς όμοιοι. Είναι η ιδέα ότι οι άνθρωποι πιστεύουν το ίδιο πράγμα και ενεργούν με τον ίδιο τρόπο μόνο και μόνο επειδή έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ο Χίτλερ ήθελε να είναι ο κυβερνήτης όλων των γερμανόφωνων ανθρώπων, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πολλές διαφορετικές κουλτούρες μιλούν Γερμανικά. Η Ευρώπη είναι γεμάτη από Λευκούς, αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο. Η Αφρική είναι γεμάτη από μαύρους ανθρώπους, αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο. Η Νότια Αμερική είναι γεμάτη από ισπανόφωνους αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο. Αυτά τα μέρη είναι ήπειροι που απαρτίζονται από χώρες με διαφορετικές κουλτούρες. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτά τα έθνη είναι όλοι περήφανοι για το ποιοι είναι. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι εάν οι μαρξιστές δεν δηλητηρίαζαν τον κόσμο με τον καρκίνο τους που είναι γνωστός ως «πολιτική ορθότητα».


Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να συμπαθείς μια ομάδα ανθρώπων πάνω από μια άλλη ή ένα πολιτισμό έναντι των άλλων. Είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις και να έχεις γνώμη για ό, τι θέλεις. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτές τις ιδέες μπορούμε να βγάλουμε ένα απλό συμπέρασμα: ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να λέγεται «ρατσισμός». Δεν υπάρχει. Ο ρατσισμός είναι ένας μύθος. Έτσι την επόμενη φορά που ένας μαρξιστής σου πει ότι είσαι ένας «ρατσιστής» απάντησέ του, λέγοντας: "Ε, και λοιπόν; Εσύ είσαι ένας Κύκλωπας! "

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης