Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Καζακσταν κεντρο αστανα


Καζακσταν κεντρο αστανα


Δικό μου σχόλιο: (του ΚΟΛΩΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Είναι προφανές ότι κατι μεγαλο ετοιμάζει η νεα ταξη πραγματων στην πόλη Αστανα, του Καζακστάν, αρκει και μόνο να δει κανείς τα πανακριβα κτίσματα πολλα από αυτά και με συμβολικό σχεδιασμό. Αξιοσημείωτο είναι το κτίσμα, με μορφή πυραμίδας, οπου σκοπό εχει να ενωσει τις θρησκείες όλου του κόσμου, για την αποκυρηξη της βίας και τη διακυρηξη μιας παγκόσμιας δηθεν αρχαιας λατρείας του ήλιου. Κατι μου θυμίζει αυτό! Αυτό δεν είναι και το δόγμα των μασόνων – ιλουμινάτι; ελατε όλοι δεν κανουμε διακρηδη θρησκειών – φυλλών, καθως και τα συμβολά τους πυραμίδες , ήλιοι, φεγγάρια.

Επεισης δεν πρεπει να είναι τυχαια η επιλογή του Καζακσταν, για να γίνουν όλα αυτά τα εμπορικά – θρησκευτηκά και γω δεν ξερω τι άλλο, κτισματα – κέντρα, που δηλωνουν μια αξιοσημείωτη αναπτυξη, κόντρα στην οικονομική κριση που θεωρητηκά εχει καταβαλει σχεδόν όλα τον πλανήτη, εφόσον ανέκαθεν η ευρητερη περιοχή ήταν γεωπολιτικός στόχος, δυναμεων και κυβερνησεων ορατων και αοράτων. Ακόμα και οι μυθολογίες δεν αφηνουν ‘’αδιαφορη’’ αυτην την περιοχή.
Τι προκειτε να συμβει εκεί; και για ποιους εκλεκτούς;

Παρακάτω αναρτω ότι εχω βρει για την Αστανα, θα βρειτε περισσοτερες λεπτομεριες:
Το εχω χωρίσει σε τεσσερα μέρη: 1)γενικά, 2)συμβολικα κτιρια της Ν.Τ.Π. 3)εγκυκλοπαιδικές γνωσεις για το Καζακσταν και την Αστανα, 4)ο προεδρος του Καζακσταν



1)Η Αστάνα στο Καζακστάν, είναι μια από τις πόλεις που προωθεί και χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη (εξ ου και η μεγάλη ανάπτυξη). Τα «ενδιαφέροντα» με αυτή την πόλη ξεκινούν καταρχήν με το ίδιο της το όνομα. Διότι «Αστάνα» σημαίνει «μεταίχμιο, κατώφλι»: πράγματι, το κατώφλι της Νέας Εποχής. Δεύτερον στην πόλη αυτή έχουν ανεγερθεί μια σειρά από υπερπολυτελή αλλά και γεμάτα μυστικιστικά σύμβολα κτίρια.

Ένα από τα κτίρια-σύμβολα είναι και το παρακάτω:
http://www.apocalypsejohn.com/2012/03/b ... _2636.html


2) (στο συνδεσμο που φένεται στο τελος αυτου του αρθρου μπορειτε να δειτε και τις εικόνες των κτιρίων)
ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ILLUMINATI (ΜΕΡΟΣ Α')
Τρίτη, Φεβρουάριος 21, 2012 Stargate Universe No comments

Η Αστάνα είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και αντιπροσωπεύει τον κόσμο της, που είναι επικεφαλής. Είναι πραγματικά το όραμα ενός ανθρώπου: Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, ο πρόεδρος του Καζακστάν (ναι, η χώρα του Borat, το ξέρω). Υποστηρίζεται από δισεκατομμύρια πετροδολάρια, η πόλη χτίζεται από το μηδέν σε μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή στις Ασιατικές στέπες. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: μια φουτουριστική απόκρυφη πρωτεύσουσα, αγκαλιάζοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, εορτάζοντας την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή στον άνθρωπο: η Λατρεία του Ήλιου. Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο, αλλά τα κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ήδη συνοψίζουν το απόκρυφο όραμα του Nazarbayev.

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
Η ιδέα συνελήφθη από τον πιο παραγωγικό αρχιτέκτονα της Βρετανίας, τον Λόρδο Νόρμαν Φόρστερ, αυτή η γιγαντιαία πυραμίδα είναι μια περίεργη παρουσία στη μέση των ασιατικών Στεπών. Το κτίριο είναι αφιερωμένο στην "αποκήρυξη της βίας" και "να φέρει σε επαφή τις θρησκείες όλου του κόσμου". Ο Νόρμαν Φόστερ δήλωσε ότι το κτίριο δεν έχει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα για να επιτρέψουν την αρμονική επανένωση των εξομολογήσεων. Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός για την μόνη αληθινή θρησκεία του αποκρυφιστή : η Λατρεία του Ήλιου. Ένα ταξίδι μέσα σε αυτό το κτίριο είναι πραγματικά συμβολικό. Αντιπροσωπεύει την πορεία κάθε ανθρώπου για τον "φωτισμό". Ας δούμε την πορεία.

Το Πυραμιδοειδές Σχήμα
"Οι μύστες αποδέχθηκαν το σχήμα της πυραμίδας ως το ιδανικό σύμβολο τόσο για τη μυστική διδασκαλία αλλά όσο και τα όργανα που έχουν συσταθεί για τη διάδοση της".
-Manly P. Hall, Μυστικές διδασκαλίες όλων των ηλικιών.

Novus Ordo Seclorum = New Order for the Ages
Όπως ο Manly P. Hall αναφέρει, η πυραμίδα είναι το απόλυτο σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών. Υψηλή στην απλότητά της, θεϊκή στις αναλογίες της, ενσαρκώνει τόσο την θεία γνώση που ανήκει στους πεφωτισμένους και στη σύγχυση των ανθρώπινων μαζών. Η σημερινή ελίτ, που ξεκίνησε με τον αποκρυφισμό, είναι οι κληρονόμοι αυτής της αρχαίας σοφίας και χρησιμοποιεί την πυραμίδα ως σύμβολο εξουσίας στο σύγχρονο κόσμο. Το φωτιζόμενο / κυμαινόμενο / ελλειπές επιστέγασμα αντιπροσωπεύει τη θεία αρχή που υπάρχει στο σύμπαν, καθώς και σε κάθε άνθρωπο. Μια άλλη συμβολική έννοια που αποδίδεται στο ελλειπές επιστέγασμα είναι η ατελής φύση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Λέγεται ότι το επιστέγασμα της Μεγάλης Πυραμίδας θα αποκατασταθεί όταν αυτό το παλιό έργο θα γίνει πραγματικότητα. Εδώ είναι άλλες πυραμίδες που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο, που αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της ελίτ πάνω στις μάζες.

Memphis Arena

Luxor Hotel, Las Vegas

Raffles Hotel, Dubai

Το κτήριο της Όπερας (Υπόγειο)
Κατά την είσοδο της πυραμίδας, στο επίπεδο του εδάφους, το εσωτερικό είναι σκοτεινό και σπηλαιώδεις. Το υπόγειο φιλοξενεί την όπερα Αστάνα, όπου η ανυποψίαστη μάζα πηγαίνει να ψυχαγωγηθεί.


Underground Opera House

Παρά το σκοτάδι, μια τεράστια εικόνα του ήλιου καταλαμβάνει σχεδόν όλο το σύνολο της οροφής.


Το ενδιάμεσο τμήμα

Around the Sun Table

Δεξιά στην κορυφή της όπερας είναι ο κεντρικός χώρος της πυραμίδας. Ενεργεί ως αίθουσα συνεδριάσεων για συνέδρια επανένωσης των θρησκευτικών ηγετών του κόσμου. Πάρτε ένα λεπτό και απολαύστε τον συμβολισμό εδώ. Έχετε θρησκευτικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο, κάθονται γύρω από μια μεγάλη φιγούρα του ήλιου, συζητώντας το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές τους για την ανερχόμενη Νέα Εποχή. Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος: όλες αυτές οι θεολογίες είναι απλά υπεκφυγές απο το αρχικό αντικειμένο της λατρείας : τον Ήλιο.

Αυτός ο χώρος είναι πολύ πιο φωτεινός από την Όπερα, που αντιπροσωπεύει την πρόοδο προς τη φώτιση. Η εικόνα του ήλιου στη μέση της στρογγυλής τραπέζης είναι ακριβώς πάνω από τον ήλιο της Όπερας. Έτσι, ενώ ο γενικός πληθυσμός ψυχαγωγείται στο σκοτάδι του υλικού κόσμου, "οι πεφωτισμένοι", κάθονται ακριβώς επάνω τους, σχεδιάζοντας το πώς θα φτάσουν στην ευσέβεια.

Contemplating Godliness

Αυτές οι συνεδριάσεις γίνονται για την αντικατάσταση όλων των θρησκείων σε μια νέα παγκόσμια θρησκεία, νεο-παγανιστική. Η πόλη της Αστάνα είναι πραγματικά μια πόλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com/2012/02/illuminati.html

3) http://en.wikipedia.org/wiki/Astana (πατησε στον σύνδεσμο για να δειτε περισσοτερες πληροφορίες για την ιστορία ,τη διοίκηση και τα κτιρια , της πολης Αστανα και του Καζακστάν
η μεταφραση είναι από το google πανω στο ξενο κειμενο γιαυτό είναι λιγο ακαταλαβίστικα.

Bayterek είναι το πιο γνωστό αξιοθέατο στην Αστάνα. Ο μύθος πίσω από αυτόν τον πύργο ως ένα σύμβολο είναι ότι αποτελεί μια λεύκα δέντρο, όπου η μαγεία πουλί που Samuruk αυγό του. Στη σφαίρα στην κορυφή του Bayterek υπάρχει ένα αποτύπωμα του προέδρου Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ το χέρι.

Στο μπροστινό μέρος του Πύργου Bayterek το καλοκαίρι του 2010, η μεγαλύτερη υπαίθρια έκθεση τέχνης ποτέ στο Καζακστάν έγινε: Περίπου 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη διεθνή έκθεση των Ηνωμένων Buddy αρκούδες . [17]
[ επεξεργασία ] Νέα κτίρια
[ επεξεργασία ] Παλάτι της Ειρήνης και Συμφιλίωσης (Πυραμίδα της Ειρήνης)
Παλάτι της Ειρήνης και Συμφιλίωσης (Πυραμίδα της Ειρήνης)
Η Πυραμίδα κάτω από διαφορετικό φως χρώματα το βράδυ

Η πυραμίδα έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Sir Norman Foster και μηχανικούς Buro Happold και εγκαινιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2006. Περιέχει καταλύματα για διαφορετικές θρησκείες: Ιουδαϊσμός, Ισλάμ , Χριστιανισμός, ο Βουδισμός , ο Ινδουισμός , Ταοϊσμός και άλλες θρησκείες. Στεγάζει επίσης 1.500 - κάθισμα όπερα, το εθνικό μουσείο του πολιτισμού, μια νέα «πανεπιστήμιο του πολιτισμού», μια βιβλιοθήκη και ένα ερευνητικό κέντρο για τις εθνικές και γεωγραφικές ομάδες του Καζακστάν. Αυτή η ποικιλομορφία είναι ενιαίος εντός του καθαρή μορφή πυραμίδας, 62 μέτρα ύψος, με βάση x 62 62-μετρητή. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί ως ένα παγκόσμιο κέντρο για τη θρησκευτική κατανόηση, την αποκήρυξη της βίας και την προώθηση της πίστης και της ανθρώπινης ισότητας. Η Πυραμίδα της Ειρήνης εκφράζει το πνεύμα του Καζακστάν, στο οποίο οι πολιτισμοί, παραδόσεις και οι εκπρόσωποι των διαφόρων εθνικοτήτων συνυπάρχουν με ειρήνη, αρμονία και συμφωνία. Λουσμένη στο χρυσό και το ανοιχτό μπλε λάμψη του γυαλιού (τα χρώματα που λαμβάνονται από τη σημαία του Καζακστάν ), 200 αντιπρόσωποι από τις κύριες θρησκείες και πίστεις του κόσμου θα συνέρχεται κάθε τρία χρόνια σε μια κυκλική αίθουσα - με βάση την Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αίθουσα συνεδρίασης του Συμβουλίου στη Νέα Υόρκη. ? Ύψος: 77 μ. (252.62 ft), η συνολική έκταση: 25.500 τ.μ.? Φιλοξενεί: Όπερα Hall για 1.500 θέσεων, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, το Κέντρο Ερευνών Παγκόσμιων Θρησκειών, Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Θρησκευτική Λογοτεχνία, Έκθεση και αίθουσες συνεδρίων [18]
[ επεξεργασία ] Καζακστάν Κεντρική Μέγαρο Μουσικής
Κύριο άρθρο: Καζακστάν Κεντρική Μέγαρο Μουσικής
Καζακστάν Κεντρική Μέγαρο Μουσικής .

Το Μέγαρο Μουσικής έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Manfredi Νικολέττι ως αποτέλεσμα μιας διεθνούς ανταγωνισμού και εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ τον Δεκέμβριο του 2009. Το σχήμα κτίριο θυμίζει τα πέταλα ενός λουλουδιού. Αυτά τα "πέταλα" δημιουργούν ένα επιβλητικό φάκελο που περικλείει και προστατεύει όλες τις λειτουργίες από τις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες της Αστάνα. Στεγάζει μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου για την κλασική μουσική με ένα σύνολο 3.500 θέσεων σε αμπελώνα διάπλαση, δύο μικρά μουσική, ο κινηματογράφος και αίθουσες συνεδρίων με 400 και 200 ​​θέσεων το καθένα, εστιατόρια, μπαρ και ένα λόμπι περίπου 3000sqm. Η κύρια αίθουσα μουσικής έχει σχεδιαστεί για να προσαρμοστεί σε κάθε είδους παραστάσεις, όπως η κλασική, ποπ και παραδοσιακές μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μπαλέτο, κινηματογράφο και συνέδρια, με τη βοήθεια ενός ειδικού σχεδιασμού ψευδή οροφή και ένα σύστημα ακουστικής κουρτίνες. Το κτίριο είναι περίπου 200 μέτρα μακριά και υψώνεται μέχρι 40m υψηλό για ένα σύνολο 55.000sqm. Η δομή της εξωτερικής τοιχοποιίας (τα "πέταλα") είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα. Η εξωτερική επένδυση γίνεται με μπλε οπίσθιο ζωγραφισμένα διαφανείς υαλοπίνακες εμπνευσμένο από το χρώμα της σημαίας του Καζακστάν .
[ επεξεργασία ] Το Ισλαμικό Κέντρο

Το ισλαμικό κέντρο χτίστηκε το 2005 και χρηματοδοτήθηκε από τον Εμίρη του Κατάρ . Αποτελείται από ένα τζαμί , madrasah , και μια βιβλιοθήκη. Το τζαμί έχει 4 μιναρέδες , 63 μέτρων ο καθένας, και έχει χωρητικότητα 5.000 άτομα. Το ύψος του τρούλου του τζαμιού είναι 43 μέτρα. [19]

Πηγή: http://translate.google.gr/translate?sl ... i%2FAstana

4) εδώ παραθέτω το σηνδεσμο για τον προεδρο του Καζακστάν , Νουρσουλτάν Ναζαρμπαγιεφ, αξιζει να δει κανεις την παραγραφο: διακρισεις και βραβεία, που εχει παρει ο ‘’τύπος’’ σχεδόν από όλα τα κράτη, (με ποια κριτίρια τωρα;) ως μεγαλοσταυρος ιπποτης σε ταγματα και δε συμμαζεύετε ….
http://translate.googleusercontent.com/ ... yKC09Iq4Og






Για την πόλη Αστανά έχω κάνει αναφορά με σχετικό φιλμάκι.
Εδώ: viewtopic.php?f=13&t=4553&p=33478&hilit=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%B9#p33478
Δημοσιεύτηκε: 31 Μαρ 2011 08:26

Το φιλμάκι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=lWOpA98j ... dded#at=62

Και εδώ δείτε τι έγραψα για τον υπογράφοντα την «ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ» [ΕΛ.ΟΙΚ.ΑΝ.] ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
Δημοσιεύτηκε: 29 Ιούν 2011 11:11
viewtopic.php?f=13&t=4553&p=33838&hilit=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%B9#p33838

Είναι όντως άξιο περαιτέρω έρευνας το θέμα αυτής της πόλης.

Σημειώστε ότι εκεί έλαβε χώρα η συνάντηση των προκαθημένων των εκκλησιών
με σκοπό την Ένωση σε Πανθρησκία . Παρόν ήταν και ο «δικός μας» ο Βαρθολομαίος.
http://www.youtube.com/watch?v=kyoIzSzS1sY

Δείτε και τον Γιωργάκη εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=3DpyZad6VMk

Και άλλα πολλά..
http://www.youtube.com/watch?v=8PJrSKMvRac
http://www.youtube.com/watch?v=ZM9BgaPpHAc
.....
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης