Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Είναι δυνατόν όλοι αυτοί να είναι ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;

HOW MANY TIMES !!!!
Ολοι το διαβάσαμε --- και όλοι - τους άκούσαμε νά λένε ...
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
I M F : FROM THE AND OF 2010 THE RECOVERY OF GREEK ECONOMY !!!
Δ Ν Τ : Από τα τέλη του 2010 ή άνάκαμψη της Ελληνικής οίκονομίας ......
Δ Ν Τ : Στό τέλος του 2011 ή άνακαμψη στην Ελλάδα .......
Ανάκαμψη στην Ελλάδα από το 2012 βλέπει το Δ Ν Τ ; ...
Δ Ν Τ : Ανάπτυξη από το 2013 για την Ελλάδα αλλά με την άνεργία στα ύψη.......
Δ Ν Τ : Ανάπτυξη στην Ελλάδα από το 2014.....
BARROSO AND THE EUROPEAN COMMISSION : COURAGE GREEKS RECOVERY IN 2011...
BARROSO >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> : Κουράγιο Ελληνες άνάκαμψη το 2011 ...
Η άνάπτυξη θα έπιστρέψει στην Ελλάδα το 2012 έκτιμά ή Κομισιόν ........
COMMISSION : Ανάκαμψη από το τέλος του 2013 για την Ελληνική οίκονομία.......
COMMISSION : Ανάκαμψη της Ελληνικής οίκονομίας προβλέπει ή Κομισιόν για το 2014.......
OLLI REHN : DEVELOPMENT FROM 2011 IN GREECE......
ΟΛΙ ΡΕΝ : Ανάπτυξη από το 2011 για την ΅Ελλάδα ......
ΟΛΙ ΡΕΝ : Βλέπει άνάπτυξη από το 2012 για την Ελλάδα.....
ΟΛΙ ΡΕΝ : Ελλάδα πάμε για άνάπτυξη το 2013 .....
ΟΛΙ ΡΕΝ : Η Ελλάδα θα επιστρέψει στην άνάπτυξη το 2014 ....
OECD : 2011 the recovery in Greece.......
ΟΟΣΑ : Ανάπτυξη στην Ελλάδα από το 2012 ....
ΟΟΣΑ : Το 2013 θα έπιστρέψει στην άνάπτυξη ή Ελλάδα ...
ΟΟΣΑ : Η Ελλάδα ---- ΜΠΟΡΕΙ - ΕΙ-- νά έπιστρέψει στην άνάπτυξη το 2014 ....
ECONOMIC RECOVERY AT THE AND OF 2011 SEES PROVOPOULOS ...( GOVERNOR OF THE CENTRAL BANK OF GREECE )
Οίκονομική άνάπτυξη στο τέλος του 2011 βλέπει ο Γ. Προβόπουλος .....
Επιστροφή στην άνάπτυξη το 2012 βλέπει ο Προβόπουλος.....
Προβόπουλος : Η άνάκαμψη μπορεί να ξεκινήσει το 2013...
Προβόπουλος : Ανάκαμψη το 2014.... Ξερό - αλλά BRAVO ?????
PAPANDREOY : 2011 WILL BE THE LAST YEAR OF RECESSION . AND IN 2012 GREECE WILL RETURN TO GROWTH...
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Το 2011 θα είναι ή τελευταία χρονιά της ύφεσης. Και το 2012 ή Ελλάδα θα έπιστρέψει στην άνάπτυξη.....
LUCAS PAPADEMOS : RECOVERY IN 2011....
Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ :Ανάκαμψη από το 2011... Δεν ήχαμε την τύχη να τον άκούσουμε για το 2012-13-14....
Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010...
Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : Αναμένεται άνάκαμψη το 2011.....
Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : Βλέπει βελτίωση της οίκονομίας από το 2012 ....
STOURNARAS : SEES GROWTH THE AND OF 2013 ....
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ :Βλέπει άνάπτυξη από το τέλος του 2013....
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ :Ανάπτυξη από το 2914......
ΣΑΜΑΡΑΣ : ΣΑΜΑΡΑΣ καλήτερα να μην πούμε τή έβλεπε και τη βλέπει....
HOW MANY TIMES ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ> !!!!!
Δεν φτάνει που κοροϊδεύουν οί δικοί μας --- OXYMORON'S --- μας πήραν χαμπάρι και οί Εύρωπαίοι και μας πουλάν το ίδιο παραμύθι..!!!!
Εδώ Ας μου έπιτραπεί να άναφερθώ στη φράση πρώην Προέδρου τών Η Π Α...
Μπορείς να κοροϊδέψεις ολο το κόσμο μιά φορά.... Ισως και άρκετούς γιά δεύτερη φορά........ Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις ολο τον κόσμο κάθε φορά..!!!!!
Από τον κανόνα αύτόν εχω την εντύπωση οτι έξαιρούνται οι Ελληνες ..!!!!
Και να μήν άδικούμαι τον Αλεξη. Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του μιλάει για σχέδιο έξόδου από την κρίση........ Ποιός την χάρη σας ..!!!! Τσιγάρο - Πρεφα - και καφέ και ? Ε και καμμιά ΜΟΛΟΤΩΦ για να τονώνεται ή Νεολέα.!!!!
Να εύχαριστήσω τον καλό καθηγητή κ. Μπιλλη For his contribution ..

Καλή Χρονιά από το παγωμένο Toronto Peter Triantafyllos
=====================================
Η σειρά των Α ηγετών: *(ΑΑΑΑ   )
   Ήμαστε περιτριγυρισμένοι από: άσχετους άχρηστους ανίκανους ανέντιμους ανεύθυνους ανάξιους άδικους αφιλότιμους άνανδρους ασύδοτους αδίστακτους άξυστους αναξιόπιστους ανυπόληπτους απαθείς ανίδεους αδαής αμαθής άτεχνους άπειρος άβγαλτος ανήξερος αποτυχημένους ακαμάτες απεχθείς απάτριδες  ανιπρόκοπους και αρκετοί ανθέλληνες και προδότες. Τώρα προσθέσατε και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..... Με την αυτοκτονία μπροστά στη βουλή, και τις άλλες "6000" μέχρι στιγμής, και είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι που τους ψηφίζαμε .
=Τους Έλληνες προδότες να τους Να τους κάνουν απόσυρση τους ίδιους λόγο ανικανότητας, και να τους αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου, ή αφαίρεση βαθμός ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας) επί τις %, να τους αφαιρείται η ταυτότητα, και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής. Και την τρόικα, το ΔΝΤ κλπ. Εισαγόμενους  *Μ-βλάκες της Ευρώπης.......
Δεν υπάρχουν πολιτικοί με αντρικά α-στολίδια; ΟΛΟΙ ΒΟΣΚΟΥΝ ΓΙΔΙΑ......

& ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  &1-&2-&3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/30-laos.htm
#  ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ φυσικής #1-#2-#3 κλπ. http://users.otenet.gr/~tzinis/FHYSICS-Gr.htm
  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης