Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

ΒΕΛΓΙΟ: Βρυξέλλες όλοι οι υποψήφιοι για τις τοπικές εκλογές είναι μουσουλμάνοι (!) Του HEIL GAP ( or mind the GAP )σχόλιο: Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

by Τρικλοποδιά
From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Ναι, στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης …. η οποία σύντομα θα γίνει και η πρωτεύουσα του ισλαμικού χαλιφάτου της Ευρώπης , καθώς ο εξισλαμισμός του Βελγίου απειλεί να κατακυριεύσει ολόκληρη τη χώρα … και σύντομα … όλη την ήπειρο.
Panarmenian: σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PanArmenian , μία από τις κεντρικές συνοικίες των Βρυξελλών , η Sint-Jans-Molenbeek είχε «μόνο μουσουλμάνους υποψήφιους».

Οι φωτογραφίες από τις αφίσες της προεκλογικής εκστρατείας δείχνουν την πραγματική κατάσταση.
“Είτε ο Jalal, είτε ο Χουσεϊν, ή τελικά ο Μωάμεθ είναι αυτοί που τελικά θα κερδίσουν τις εκλογές.
«Αυτή είναι και η πραγματική εικόνα του μέλλοντος της Ευρώπης », τόνισε ο Αρμένικης καταγωγής Βέλγος πολίτης κ. Samvel Avanesyan, επισημαίνοντας ότι ο επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης Philippe Moreau , ήταν «ο μόνος Βέλγος υποψήφιος», ο οποίος όμως … εδώ και πολύ καιρό έχει προσηλυτιστεί στο Ισλάμ μετά το γάμο του με μια μουσουλμάνα.
Trailer Immigratie-invasie: de nieuwe kolonisatie – Filip Dewinter
Ο αριθμός των μουσουλμάνων στις Βρυξέλλες έχει φτάσει σε 300.000, το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πόλης, καθιστώντας τις Βρυξέλλες την πλέον ισλαμική πόλη στην Ευρώπη.Η απόδειξη μάλιστα, ότι το Ισλάμ στις Βρυξέλλες αντιπροσωπεύει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, τα πολιτικά κόμματα ή ακόμα και τα συνδικάτα και γίνεται ολοένα και πιο ορατή στην πόλη.
Υπάρχουν όλο και περισσότερα τζαμιά με τους μιναρέδες να σου επισείουν την προσοχή ότι: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ , περισσότερες καλυμμένες γυναίκες και περισσότερες μουσουλμανικές οργανώσεις, σύμφωνα με ‘The Iris and the Crescent’ , ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε για το κοινό στις 18 Νοεμβρίου.
Συγγραφέας του βιβλίου, ο κοινωνιολόγος Felice Dassetto, που προβλέπει ότι οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού των Βρυξελλών το 2030.
Το βιβλίο προειδοποιεί, επίσης, ότι από τις πολλές πτυχές του Ισλάμ στις Βρυξέλλες , εκπροσωπούνται από τους Salafism οι οποίοι είναι και οι πιο δημοφιλείς ….
Οι Salafism , (σαλαφιστές) , δηλαδή : το άκρως συντηρητικό παν-ισλαμικό κίνημα που επιδιώκει, μεταξύ των άλλων στόχων, να ενώσει τον μουσουλμανικό κόσμο υπό την ηγεσία ενός ενιαίου Χαλίφη, ενός κυβερνήτη ο οποίος θα κυβερνά με βάση τον ισλαμικό νόμο της Σαρία !

Η μουσουλμανική εισβολή μέσω της επιβληθείσης από την ΕΕ μετανάστευσης , ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ , βρίσκεται σε άνοδο στην Ευρώπη, ακόμη και τώρα που η πολυπολιτισμικότητα έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αξιοθρήνητη αποτυχία.
Η μαζική μετανάστευση, αντί της αφομοίωσης, έχει οδηγήσει στον αντίστροφο αποικισμό της Ευρώπης !
( εδώ πιστεύω ότι δεν χρειάζονται εξηγήσεις)
Ο Φίλιπ Ντεβίντερ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σε λίγα χρόνια , οι μουσουλμάνοι μετανάστες , θα γίνουν η πλειονότητα του πληθυσμού σε πολλές πόλεις , πράγμα που σημαίνει : περισσότερη εγκληματικότητα, περισσότερη φτώχεια και περισσότερη ανεργία.
Το παλιρροϊκό κύμα της μετανάστευσης των μουσουλμάνων κοστίζει ήδη στους πολίτες του Βελγίου πολλά χρήματα: 1.500 euro ανά οικογένεια το έτος .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Απολαύατε παρακάτω έναν @γριο, καθώς μας εξηγεί ότι το Ισλάμ και ο νόμος της σαρία δεν μπορούν συμβαδίσουν με την δη
μοκρατία ….
Εγώ πάντως το έκλεισα στην μέση το «βούρλο» …. γιατί βαρέθηκα να τρώω στην μάπα @γριους
Εσείς … πάντως …. ξέρετε καλλίτερα το τι θα κάνετε !
Belgistan? Sharia Showdown Looms in Brussels – CBN.com
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2012/10/heil-gap-or-mind-gap_18.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένας λαός μπορεί να ανακτήσει από μια οικονομική κρίση ή πόλεμο, αλλά όχι από την αντικατάσταση του πληθυσμού του.
http://1greek.wordpress.com/2012/10/20/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BF/

From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης