Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Ο πόλεμος αγριεύει. Οι φλόγες σηκώνονται ψηλά. Η αμυντική στάση και τα κλάματα γίνονται πλέον εθνοκτόνες στάσεις παθητικής μοιρολατρίας. Όχι, δεν ωφελούν πια όλα τούτα. Ας το καταλάβουμε άπαντες, δεν γίνεται να σώσουμε τμήμα της πατρίδας μας και τμήμα του σπιτιού μας. Θα σώσουμε την ολότητα του Ελληνισμού μας ή θα αφανιστούμε ολοσχερώς. Η επίθεση που δεχόμαστε έρχεται…κατευθείαν από τα βαθύτερα σκοτάδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης και το φαινόμενο της εκρήξεως των πολυεθνικών οικονομιών και των αναταραχών σε χρόνο παράλληλο είναι το δικό της μακρύ χέρι.

Μας θέλουν ξεψυχισμένους για να έρθουν στη συνέχεια τα εκστρατευτικά σώματα του διεθνιστικού νεοταξισμού να λεηλατήσουν ό,τι τυχόν έχει μείνει όρθιο. Δεν θέλουν τους Έλληνες. Και αφού αυτή είναι η απόφαση των εχθρών μας, δεν θέλουμε κι εμείς να αφήσουμε τη φωτιά να διαβεί. Δεν θέλουμε τους δολοφόνους του λαού μας και θα τους συντρίψουμε.
Θαρρούν πως θα τους παραδώσουμε τα παιδιά μας και τα υπάρχοντα που μας εμπιστεύτηκαν οι πατεράδες μας με τον οικονομικό στραγγαλισμό που ονομάζουν περιπαικτικά μέτρα διάσωσης. Θαρρούν ακόμη πως θα λιγοψυχήσουμε από τα λαθρομεταναστευτικά τάγματα εφόδου που επιτίθενται στους Έλληνες μες στις κατοχικές γειτονιές και τις κεντρικότερες ακόμη περιοχές της Αθήνας.
Σατανάδες, πόσο πολύ λίγο ξέρετε τους Έλληνες! Πόσο λανθασμένη αλήθεια εντύπωση σας έχουμε δώσει για το Έθνος και το λαό μας! Ο Έλληνας δεν είναι το σκουπίδι που καίει τη σημαία του και πουλάει τη γη του. Δεν είναι εκείνος που αδιαφορεί για τον πόνο του εθνοφυλετικού αδελφού του ούτε αυτός που πιστεύει πως θα τα καταφέρει τάχα έτσι και περιχαρακωθεί στο μίζερο εγώ και το ατομικό του καβούκι. Ο Έλληνας δεν πιστεύει στο τυχαίο χτύπημα της μοίρας που ήρθε να τον βρει τάχα από το πουθενά ή γιατί φέρει πάνω του όλες τις αμαρτίες του κόσμου.
Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι το πολυεθνικό ανακάτωμα οικονομίας και κοινωνίας είναι η ουσιαστική απόβαση και η κυριότερη επίθεση που εξαπολύεται από την παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία. Είναι η πρώτη άλωση πριν την τελική, όπως ακριβώς συνέβη στην άλωση που υπέστη η βυζαντινή αυτοκρατορία μας από τους δυτικούς «σταυροφόρους» πριν την άλωση που επέφεραν οι Τούρκοι το 1453. Όμοια κτήνη και τα δύο που αναβιώνουν στις μέρες μας. Η εξουθένωση πριν το μακελειό.
Οι σύγχρονοι «σταυροφόροι» είναι οι έμποροι των τόκων και των εθνών. Οι Τούρκοι μας έρχονται ξανά σε δύο σκέλη. Με τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αποτελούν ταυτόχρονα τις περιπόλους του διεθνισμού και με την ίδια τη σύγχρονη Τουρκία που εγείρει δικαιώματα σε νησιά και Θράκη, ενώ παράλληλα γυρεύει εκτουρκισμό Ελλήνων όταν οι Έλληνες που έχουν απομείνει στις απέναντι κατεχόμενες ελληνικές ακτές ζουν πάντα κάτω από καθεστώς φόβου.
Στρώνουν λοιπόν οι εχθροί μας το πλέγμα του οικονομικού και του κοινωνικού τρόμου για να μας δείξουν ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής. Παράλληλα έχουν έτοιμο το σχέδιο που καταστρώνεται πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Την οικονομική κρίση τη διαδέχεται ένας πόλεμος που φέρνει βολικές λύσεις και νεκρούς που τους θέλει το Παγκόσμιο Σύστημα. Το σχέδιο αυτό είναι διεθνές, ωστόσο εξυφαίνεται πολύ κοντά στην αυλή μας και υπό τις συγκεκριμένες δυσχερείς περιστάσεις. Ήδη οι δυνάμεις που τρώγονται δείχνουν στην Τουρκία με τον τρόπο τους την εξυπηρετική για τα συμφέροντά τους διέξοδο διαφυγής στην Ελλάδα της κρίσης εντός του παγκόσμιου τεχνητού οικονομικού αδιεξόδου
Σας γελάσανε ανθρώπινα μισελληνικά παράσιτα όταν σας περιγράψανε τον αληθινό Έλληνα ως ραγιά τελειωμένο από καιρό. Σας ενημέρωσαν λανθασμένα όταν σας είπαν ότι δεν θυμάται την καταγωγή του και δεν αγαπάει την πατρίδα του. Ο Έλληνας λατρεύει την ράτσα του και την νοιώθει να πάλλεται σαν ποτάμι λάβας μέσα στο αίμα του. Αγαπάει παθιασμένα την πατρίδα του και βαστάει ωσάν εικόνισμα την ελληνική σημαία. Όταν χάνεται μια ψυχή στο φρικτό άγγελμα της απώλειας της δουλειάς του τινάζεται όρθιος από οργή και κοιτάζει με πολεμική βουλιμία αντεπίθεσης τον κατάλογο του θρήνου.
Και όσον αφορά λίγα οικονομικά κολλυβογράμματα, μην ανησυχείτε προσωρινοί αφεντάδες της κατεστραμμένης οικουμένης των χεριών σας, τα γνωρίζουμε. Ξέρουμε πως αν είχαμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ που ταιριάζουν τόσο στον πλούτο της γης και της θάλασσάς μας όσο και στον πλούτο της ελληνικής ψυχής και δύναμης δεν θα μπαίναμε σε κανένα παζάρι. Γιατί πολύ απλά δεν σας χρωστάμε. Εσείς μας χρωστάτε τόσο από την πώληση των εμπορευμάτων σας και την καταστροφή της δικής μας παραγωγής όσο και από την γνώση την ελληνική που έχετε πάρει ώστε να μάθετε να βαδίζετε ως άνθρωποι.
Αλλά μην ανησυχείτε ούτε για την ηγεσία μας. Βρέθηκε ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. Είναι το ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Εμείς θα ξεριζώσουμε τους λαθρεπιβάτες πολιτοφύλακες του σιωνιστικού νεοταξισμού. Θα ξεριζώσουμε πωλητές και εμποράκους και όλους όσους μισούν τη σημαία και απειλούν ή εκτουρκίζουν Έλληνες. Άμεσα και ολοκληρωτικά. Στρατός, λαός και εθνικισμός μια αγκαλιά στις επάλξεις. Θα πάρουμε στα χέρια μας παραγωγή και άμυνα. Η Ελλάς θα ζήσει και θα ανθίσει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης