Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα


Η συγκλονιστική υπόθεση της βάρβαρης κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο πριν από μερικές ημέρες από άγνωστο άτομο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού το θύμα είχε βρεθεί χτυπημένο τσακισμένο και σεξουαλικά κακοποιημένο σε τέτοιο βαθμό που οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην βαρβαρότητα και την εκδικητική μανία των χτυπημάτων του άγνωστου δράστη. 

Όταν η Αστυνομία του νησιού κατέληξε μετά από έρευνα DNA σε μερικούς υπόπτους μεταξύ των οποίων ήταν και ένας Πακιστανός κάποιοι γέλασαν ειρωνεύτηκα λέγοντας ότι κάποιος «κακόμοιρος» αλλοδαπός θα την πληρώσει.
Όταν οι επιστημονικές και καθόλα αδιαμφισβήτητες έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν ότι ο βασικός ύποπτος ήταν ένας 21χρονος Πακιστανός κάποιοι «προοδευτικοί» συμπατριώτες μας έγραφαν σε μπλόγκς ότι, «ορίστε που οι υποψίες τους επαληθεύονται, η Αστυνομία  πάει να φορτώσει στον αλλοδαπό την υπόθεση».
Οι άνθρωποι αυτοί που ξεχνάνε ότι στην θέση της κοπελίτσας θα μπορούσε να είναι η αδελφή τους, η γυναίκα τους, η αρραβωνιαστικιά τους ακόμα και η ίδια η μητέρα τους,  άρχισαν να εξαπολύουν τα βέλη τους κατά της Αστυνομίας και κάθε Έλληνα που πίστευε ότι ο θύτης είναι ο αλλοδαπός.
«Γενιές πεντακόσιες» πέρασαν οι υποστηρικτές των «προοδευτικών» ιδεών τον κάθε αστυνομικό, τον κάθε Έλληνα που ισχυριζόταν ότι το έγκλημα, όπως τελικά αποδείχτηκε, το είχε διαπράξει ο «κακόμοιρος» αλλοδαπός.
Η χολή και το μίσος που εξέπεμπαν τα λόγια την ομάδας των «λαθρολάγνων» με τις μοντέρνες προοδευτικές ανθελληνικές ήταν κάτι το αδιανόητο. Ούτε οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων δεν θα μιλούσαν έτσι για  όλους αυτούς τους οικογενειάρχες Έλληνες που φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους. 
Και ξαφνικά το σύμπαν για όλους τους θολοκουλτουριάριδες, οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, του ανθελληνισμού και του μίσους για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα, κατέρρευσε με την ομολογία του ανθρωπόμορφου κτήνους, του λαθροεισβολέα από την Ασία.
Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας, διότι πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που στην προσπάθεια του να κλέψει ένα κινητό από μία ανυπεράσπιστη κοπέλα της τσάκισε το σώμα στα βράχια και την κακοποίησε σεξουαλικά ομολόγησε ότι την χτύπαγε στα βράχια με τέτοιο μίσος γιατί πολύ απλά η κοπέλα αντιστάθηκε.
Διερωτάται κανείς μετά από αυτό. Εφόσον οι λαθρολάγνοι και οι διάφοροι "προοδευτικοί" πολιτικοί φορείς, ΜΚΟ και οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μας βομβαρδίζουν όλα αυτά τα χρόνια με αιτήματα όπως ότι πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμα των λαθροεισβολέων μήπως θα έπρεπε στην περίπτωση αυτή να εφαρμόσουμε ως πολιτεία σε αυτό το κτήνος την ποινή που προβλέπει η θρησκεία του.
Μήπως τελικά η ανοχή της κοινωνίας μας αποτελεί το καλύτερο περιβάλλον για την πραγματοποίηση των πιο απεχθέστατων εγκλημάτων από Ασιάτες, Αφρικανούς και κάθε λογής παράνομο εισβολέα αφού όλοι πια ξέρουν ότι στην Ελλάδα η ζωή του Έλληνα δεν έχει αξία όπως απέδειξε η περίπτωση του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν για μία κάμερα καθώς και των υπολοίπων 31 Ελλήνων πολιτών που δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς τους πρώτους 6 μήνες του 2012. 
Μήπως τελικά είμαστε καταδικασμένοι να μας σφάζουν να μας κλέβουν να μας ληστεύουν τα μαγαζιά τα σπίτια μας να μας βιάζουν τις γυναίκες μας τις κόρες μας να μας ξυλοκοπούν και να μας ξεφτιλίζουν οι κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες διότι έτσι προστάζει η πολυπολιτισμική Ευρώπη καθώς και η προοδευτική πολιτική καλλιτεχνική και ακαδημαϊκή ελίτ της χώρας.
Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να παραδίνουμε τις περιουσίες μας στον κάθε λογής αλλοδαπό εγκληματία και να θυσιάζουμε τα παιδιά μας στον σύγχρονο Μινωταυρο της Νέας Τάξης πραγμάτων. 
Μήπως πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους αυτούς τους «ταλαιπωρημένους» αλλοδαπούς διότι δεν μπορούμε να «ικανοποιήσουμε» τα όνειρα και τις ορέξεις τους.
Μήπως τελικά όλοι μας είμαστε υποψήφια θύματα και θα ήταν καλύτερα να υποστούμε την μοίρα μας επιτρέποντας τον κάθε λαθροεισβολέα να λεηλατεί την περιουσία μας την αξιοπρέπεια μας και την ίδια μας την ύπαρξη.
Πόσοι ακόμα Έλληνες πολίτες θα πρέπει να δολοφονηθούν να βιαστούν να υποστούν ξυλοδαρμό από παράνομους εισβολείς από την Ασία την Αφρική και κάθε γωνιά του κόσμου για να αντιληφτούμε την γενοκτονία που εφαρμόζεται συστηματικά εδώ και δύο δεκαετίες στον λαό μας.
Ως πότε θα μας σφάζουν, θα μας ληστεύουν, θα βιάζουν τις γυναίκες μας και η διανόηση της χώρας μαζί με τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς θα μας κατηγορεί ως ρατσιστές επειδή θέλουμε να ζήσουμε με ασφάλεια.  
Αλήθεια πόσοι θα διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες 31 Έλληνων από αλλοδαπούς και την βάρβαρη κακοποίηση της κοπέλας αυτής.
Πόσοι θα βγούν στους δρόμους όπως έπραξαν για τον άτυχο Γρηγορόπουλο. Κανένας γιατί αμέσως η "προοδευτική" ελίτ της χώρας θα τους βάλει την ρετσινιά του ρατσιστή.  
Δεν ξέρω οι περισσότεροι τι πιστεύουν αλλά το περιστατικό της 15χρονης απέδειξε ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε «θηράματα» και κάποιοι μας αποδεκατίζουν κάθε μέρα….
Όσον αφορά τους λαθρολάγνους συμπολίτες μας με τις «προοδευτικές» ιδέες για όσους επιθυμούν ακόμα την εισροή περισσότερων ασιατών αφρικανών φίλων μας παρακαλούνται όπως προτρέψουν τις κόρες τους να κάνουν παρέα αφόβως μαζί τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=471074

Μιλάμε για 2 απάνθρωπα σιχαμένα καθίκια.
Μόνο που ένας προβλήθηκε ως δράκος και ανθρωπόμορφο τέρας από όλα τα μέσα, ενώ ο άλλος χαρακτηρίστηκε απλά ως Έλληνας και αυτό από ελάχιστα μέσα.
Τυχαίο? Δε νομίζω.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

ΣΩΣΤΟΣ

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης