Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Πακιστανοί ξυλοκοπούν Πακιστανούς στην Ελλάδα (βιντεο)


Εδώ και καιρό υπόπτως από όλα τα ΜΜΕ καλιεργείται κλίμα "ρατσιστικής" βίας με δήθεν "ρατσιστικά" εγκλήματα παρότι αποδεικνύεται ότι διαπράτονται από ομοεθνείς τους, όμως τα ΜΜΕ παραλείπουν να κάνουν τον ίδιο θόρυβο μετά την εξιχνίαση των εγκλημάτων. Π.χ Την δολοφονία του Γεωργιανού στο Άγιο Όρος την διέπραξε Γεωργιανός, του Τυνήσιου στη Θεσσαλονίκη την διέπραξαν δύο Τυνήσιοι, τη δολοφνία δύο Πολωνών ένας συμπατριώτης τους,τη δολοφονία του Πακιστανού στην Αργολίδα ένας άλλος Πακιστανός, και όμως δεν τονίζεται αυτό από τα ΜΜΕ και αφηνουν να πλανάται στον αέρα ο ρατσισμός.


Απώτερος στόχος να δημιουργηθεί κλίμα προς τα έξω για τον κακό ελληνικό πληθυσμό που θα χρειαστεί "αναδιαπαιδαγώγηση" ακόμα και με τη βία, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να φορτώσουν ανύπαρκτα εγκλήματα στο Λαικό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγη χωρίς αποδείξεις παρά μόνο με μαρτυρίες"αυτοπτών" μαρτύρων πάντα από τον ακροαριστερό χώρο, μιλάμε για διάφορα," «επεισόδια» του τύπου «κάποιος, κάπου, κάποτε», που δεν επιβεβαιώνονται από το αστυνομικό δελτίο (επιδρομή «χρυσαυγιτών» κατά αγνώστων Πακιστανών, στο τάδε μέρος), με σύνηθες στοιχείο ότι κάποιοι που πέρασαν κάποτε από εκεί φορούσαν μπλούζα της "Χρυσής Αυγής"" όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της. 
Αν φορούσαν του Ολυμπιακού προφανώς θα κατηγορηθεί ο Ολυμπιακός. Ξεχνούν όμως ότι μπλούζα μπορεί να φορέσει ο οποιοσδήποτε (φερειπίν ένας πρακτορας της Νέας Τάξης με εντολή να διασύρει όλους τους αγνούς πατριώτες σε κάθε τόπο, αφού μόνο αυτοί αντιστέκονται στα σχέδια της ΝΤΠ), και επίσης όποιος σχεδιάζει εγκλήματα και τα διαπράττει με σημάδια αναγνώρισης πρέπει να είναι το ίδιο έξυπνος με τον ...Ρανταπλάν (ο χαζός σκύλος του Λούκυ Λουκ),και πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία στα χρονικά της εγκληματολογίας.

Τα νεοταξίτικα ΜΜΕ (των οποίων τα δημοσιογραφικά επιτελεία συμμετείχαν σε ειδικά σεμινάρια «διαμόρφωσης της κοινής γνώμης» από την τρόικα) διατηρούν άκρα σιωπή για τα περιστατικά βίας κατά Ελλήνων πολιτών από λαθρομετανάστες. Μάλιστα, αν και η ασκούμενη βία σε ένα ποσοστό 90%+ αφορά δολοφονίες, οι καθοδηγητές της Ελληνικής δημοσιογραφίας δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μαθαίνουν τίποτε σχετικό, επιβάλλοντας έτσι μία δημοσιογραφική «ομερτά», η οποία ενέχει στοιχεία συνενοχής στα καταγεγραμμένα εγκλήματα που έχουν θύματα γηγενείς πολίτες της χώρας. Για το θέμα της Μυρτώς δεν ακούμε τίποτα, είναι από μόνο του τόσο τραγικό που προκαλεί θόρυβο στην ελληνική κοινωνία παρά το "τηλεοπτικό κουκούλωμα".

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που προμηνύει ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις λαθρομεταναστών και Ελλήνων...πολύ σύντομα στο κέντρο της Αθήνας.Το μπαράζ της ρατσιστικής βίας έχει κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στα πολιτικά κόμματα που ζητούν την άμεση σύλληψη των «εγκεφάλων» τέτοιων ενεργειών.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στο δελτίο ειδήσεων της 13/08/2012: «Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις μεταναστών και Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας»!Πρόκειται για τον Νίκο Βούτση το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έχει ΄το γιο του καταδικασμένο για ένοπλη ληστεία τραπέζης (απαλοτρίωση το έλεγε αυτός), και φυσικά ανήκε στον αντιεξουσιαστικό χώρο ( το γνωστό χώρο που έχει κοινούς στόχους με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλ. την κατάργηση των εθνών και την επιβολή μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, φυσικά μόλις αυτό πραγματοποιηθεί ο χώρος αυτός θα διαλυθεί αφου θα έχει πραγματοποιήσει το σκοπό του, και δεν θα χρησιμεύει πια).

Αυτό όμως που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι το ποιοί χτυπάνε τους λαθρομετανάστες ΤΕΛΙΚΑ. Ας δούμε την πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση του iwnasdragoumis.blogspot.gr.

(Πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε το παρακάτω βίντεο όπου ο γνωστός πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας απείλησε  με βια και πόλεμο για τα δικαιώματα τους αν χρειαστεί , βέβαια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (να τους θυμόμαστε όλοι) για την αμέριστη συμπαράσταση, από εκεί και πέρα να δούμε τι γίνεται ακριβώς με την πακιστανική κοινότητα υπάρχουν κάποια βίντεο στο διαδίκτυο από κανάλι ονόματι VENUS TV τα οποία μας προξένησαν κάποιες απορίες ... εικόνες από εισβολές κάποιων ατόμων , υπό τον κ. Τζαβεντ Ασλαμ όπως καταλαβαίνουμε από το υλικό , σε σπίτια οι οποίου ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν άτομα που χαρακτηρίζουν απαγωγείς προβάλλοντας και τα ονόματα τους ... δείτε σε κανένα  βίντεο που θα δείξουμε παρακάτω δεν φαίνεται κανένας αστυνομικός , όπως θα δείτε καθαρά , άτομα εισβάλλουν σε σπίτια , συλλαμβάνουν άτομα , τα ξυλοκοπούν και μετά τα συνοδεύουν ... που ακριβώς όμως ;

Ολα αυτά με την συνοδεία κάμερας για καταγραφή των "αστυνομικών" τους επιχειρήσεων οι οποίες ανεβαίνουν στο διαδίκτυο στον ιστότοπο του "τηλεοπτικού σταθμού".

Και από εδώ αρχίζουν οι απορίες και οι ερωτήσεις

- ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να "συλλαμβάνουν" , να κακοποιούν , να εισβάλουν σε σπίτια ;

 - με ποιο δικαίωμα υποκαθιστούν την αστυνομία σε ένα κράτος που είναι φιλοξενούμενοι ;

- ενημερώθηκαν οι αρχές για όλα αυτά πότε και που είναι τώρα τα άτομα που κατηγορούνται ως απαγωγείς ; παραδόθηκαν στις αρχές η κάτι άλλο ;

- νομιμοποιείται μια κοινότητα μεταναστών να δημιουργεί "αστυνομία" και να καταφεύγει στην αυτοδικία ;

- πόσοι νόμοι έχουν παραβιαστεί σε αυτά τα βίντεο και πόσες αξιόποινες πράξεις έχουν διαπραχθεί από τα άτομα αυτά ; και αφού είναι δημόσια γιατί δεν έχουν επέμβει ποτέ οι αρχές ;

Αντώνης Σαμαράς: «Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας! ... Δεν θα ανεχθούμε η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι»

Κουβέλης: «Όχι» σε αυτόκλητους υπερασπιστές πολιτών και αλλοδαπών».

«δεν θα επιτρέψουμε να καταληφθούν οι πόλεις και να γίνουν γκέτο μεταναστών».

υπουργός Δημοσίας Τάξεως  Νίκος Δένδιας

«Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν».

υπουργός Δημοσίας Τάξεως  Νίκος Δένδιας

Κατόπιν των ανωτέρω δηλώσεων περιμένουμε απαντήσεις και ο υπουργός να πραγματοποιήσει αυτά που δηλώνει , ζητάμε να ερευνηθεί η παραπάνω υπόθεση στην οποία δεν έχουμε αόριστες καταγγελίες αλλά οπτικό υλικό που αποδεικνύει οτι έχουν γινει παράνομες πράξεις , αυτοδικίες και δείχνει πλήρη περιφρόνηση συγκεκριμένων ατόμων/ομάδων προς τους νόμους και τις αρχές της χώρας που τους φιλοξενεί ... )

Η ουσία πάντως είναι ότι για την πλειοψηφία των ξυλοδαρμών ευθύνονται οι ομοεθνείς τους, και όμως πλην ελαχίστων ΜΜΕ αυτό αποκρύβεται, αν βρεθεί ποτέ Έλληνας να έχει ρίξει "σφαλιάρα" σε "Χιλιανό" τότε αυτόματα και τα 10000000 Έλληνες θα μας παρουσιάζουν (οι γνωστοί ειδήμονες) ως πρώην δεσμοφύλακες του Άουσβιτς.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων παίζει καλά το "παιχνίδι" της όμως βρίσκει και τα κάνει, ας ξυπνήσουμε λοιπόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης