Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΑΑΛ - ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ


σχόλιο: ΟΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΝΕ 

  • αγορά # τόπος συνάθροισης # συνάθροιση
  • μάζεμα # μαζέματα
  • μαζεύω # συνάγω # επαιτώ # διακονεύω
  • ζητιανιά # διακονιά # επαιτεία # διακόνεμα
  • παίτης # διακονιάρης # ζητιάνος # ζήτουλας # ψωμοζήτης # απατεώνας # αεριτζής # απατεών # βαγαπόντης # γελαστής # θεομπαίχτης # καλπουζάνης # κολπατζής # κομπιναδόρος
  • διακονιάρικος # τσαρλατάνικος # απατεωνίστικος
  • ζητιάνα


Δειτε τις αποψεις του Ανθελληνα πολιτικου Αδωνι Γεωργιάδη για εμας τους Ελληνες
Πιστή Αντιγραφή από την Επαγγελματική του Ιστοσελίδα.
Ερώτηση, με αυτά συμφωνεί και το σημερινό κόμμα της νεας Νεας Δημοκρατίας που προσωρινά τον φιλοξενεί Αν ναι γιατί δεν μας τα είπαν αυτά και προεκλογικώς αν όχι γιατι τον ανέχονται?» 05 Αύγ. 2012, 14:29
Ο Ορφισμός ήταν μια σκοταδιστική μυστηριακή δωδεκαθεϊστική αίρεση. Δίδασκε την μετεμψύχωση, τη μετενσάρκωση, την τιμωρία στον Άδη κ.α. Πρέσβευε ότι η ψυχή πρέπει να απελευθερωθεί από το αμαρτωλό σώμα, το οποίο οι ορφικοί περιφρονούσαν τελείως. Οι τελετές των ορφικών ήταν ιδιωτικές και γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών ( ποιος ξέρει τι γινόταν εκεί μέσα :twisted: ). Τελούνταν μυστήρια και θυσίες προς τον Διόνυσο, τη Νύκτα, την Κόρη, την Εκάτη κλπ.

Οι υπόλοιποι Έλληνες θεωρούσαν τον ορφισμό σύνολο λαϊκών δεισιδαιμονιών. Οι ορφικοί κήρυκες αγύρτες και απατεώνες γυρνούσαν από τόπο σε τόπο, προσηλύτιζαν τους αφελείς, πουλούσαν βιβλία και καταδέσμους, << έλυναν>> τις αμαρτίες των ζωντανών και των νεκρών ( να οι πρόγονοι των ρωμαιοκαθολικών συχωροχαρτιών :x ) και εξέβαλαν δαιμόνια.

Οι ορφικοί πίστευαν ότι ο Δίας καταβρόχθισε τον Φάνητα για να γίνει παντοδύναμος και μονοκράτορας. :!: ( Μήπως τελικά στις μυστηριακές τελετές των ορφικών πραγματοποιούνταν ανθρωποφαγίες και γι’αυτό γίνονταν πίσω από κλειστές πόρτες; :?: ) Ο Φάνης ταυτιζόταν με τον Έρωτα ή τον πρώτο Διόνυσο. Οι Τιτάνες καταβρόχθισαν τον Ζαγρέα (ο Ζαγρεύς ήταν ο δεύτερος Διόνυσος, γιος του Δία και της Περσεφόνης) Από τη καρδιά του Ζαγρέως ( ίσως την έφαγε ή ράντισε με το αίμα της τη Σεμέλη) και με την βοήθεια της Σεμέλης ο Δίας απέκτησε τον τρίτο και τελευταίο Διόνυσο.

Επί χριστιανισμού αναπτύχθηκε ο νέο-ορφισμός που όπως και ο νεοπλατωνισμός αντέγραψε πλήθος δογματικών στοιχείων από τον χριστιανισμό.
Ο αθλιος και σηκοφαντης πολιτικος Αδωνις Γεωργιαδης εκμεταλευόμενος την βουλευτική ασυλία θέλει να κλείσει τους ελεύθερους και "ανωνυμους" bloggers, αν διαφωνείτε πυκνώσθε τις ταξεις της ομάδας μας για να γίνουμε 10.000 και να μην μπορει να μας "ρίξει". Προωθείσθε το παντου, σε όλους τους Ελεύθερους ακόμη τοίχους!

"Μας το έστειλε ο Apollonius Tyaneus"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης