Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Ποιος προστατεύει τον «Πακιστανό Δράκο» ;

Τι συμβαίνει με τον Πακιστανό που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα την ανήλικη στην Πάρο;

Κατ αρχάς, είναι Πακιστανός ή πρόκειται για κάτι άλλο που δεν μας το λένε γιατί πολύ απλά, δεν είναι σε θέση να μας ... το πουν;

Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν άπειρες πληροφορίες στο διαδίκτυο ενώ απείρως πιο … άπειρες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά θεωρεία!Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με όση ψυχραιμία μπορεί πλέον να έχει απομείνει στη χώρα μας!!!

Κατ αρχάς, πως γνωρίζουν ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος είναι … Πακιστανός;

Εχει γίνει ταυτοποίηση με τα πραγματικά του στοιχεία μέσω της Interpol ή άλλων διεθνών Αστυνομικών Αρχών, για να διαπιστώσουν ότι πρόκειται πράγματι για Πακιστανό ή για άλλη μια φορά, το ελληνικό κράτος πιάστηκε κορόιδο;

Είναι γνωστή η μόδα της τελευταίας δεκαετίας, να έρχονται στη χώρα μας κάθε λογής κατάδικοι πχ. από το Ιράκ και να … αυτό-βαφτίζονται Παλαιστίνιοι! Αυτό, το επίσημο Ελληνικό κράτος το ονομάζει «κατά δήλωσή του…» με την διαφορά ότι λίγο αργότερα, αποκτά νόμιμα χαρτιά παραμονής, γιατί το κράτος μας δεν έχει αναπτύξει κανένα σοβαρό δίκτυο διασταύρωσης στοιχείων ταυτότητας!!! Και δεν έχει αναπτύξει, προκειμένου 50 γνωστοί-άγνωστοι τύποι, να «οικονομούν» από το δράμα των λαθρομεταναστών!

Ακόμη και σήμερα, ο Πακιστανός ή «Πακιστανός», ζήτησε από την ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα, να διορθωθεί η ημερομηνία γέννησής του στα χαρτιά του, η οποία είναι λάθος κατά ΔΥΟ χρόνια!!!

Αρχικά, είχε γίνει λόγος για … «ατύχημα της κοπέλας» από την τοπική αστυνομική Αρχή, ενώ ακόμη κι ο Δήμαρχος του νησιού είχε κινηθεί στην ίδια λογική! Γιατί άραγε;

Βιάστηκαν οι Αρχές της Πάρου να το καταχωρήσουν ως ατύχημα, μπορεί να πει κανείς! Είναι όμως έτσι ή πίσω από την υπόθεση κρύβεται και κάτι άλλο;

Η προσαγωγή του στον ανακριτή μου θύμισε λίγο από ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Εκτός του ότι τα αστυνομικά μέτρα ήταν πρωτοφανή και θύμιζαν κάτι παραπάνω από την χολιγουντιανή υπερπαραγωγή του Σάββα Ξηρού, υπήρχε και κάτι παραπάνω από υπερβάλλον ζήλος από τους αστυνομικούς!

Το να φοράνε μάσκα όμως σε έναν Πακιστανό (που κατηγορείται για βάναυση κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού, με σαφή πρόθεση να το δολοφονήσει χτυπώντας το στα βράχια), μάλλον το κατατάσσουμε … εκτός Ελληνικής πραγματικότητας!

Ο ζήλος δε των αστυνομικών να μην φωτογραφηθεί ο Πακιστανός ήταν τέτοιος, που ξυλοφόρτωσαν δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», προκειμένου να μην τον φωτογραφίσει! Και αφού έδειραν τον δημοσιογράφο που έκανε την δουλειά του, κατόπιν τον συνέλαβαν κιόλας!!!

Βλέποντας όλα αυτά ο δράστης, αποθρασύνθηκε εντελώς και κατηγόρησε τους Αστυνομικούς ότι τον έδειραν, παρέα με ένα «delivery-boy» που του πήγε πίτσα στα κρατητήρια!

Αν είναι δυνατόν, να δέρνουν τον Πακιστανό οι αστυνομικοί, δηλαδή, αυτοί που δέρνουν δημοσιογράφους για να μην τον φωτογραφίσουν!!!
Κι επειδή η κοινωνία μας είναι … υποχρεωτικά ευαίσθητη από τους «εργολάβους» των λαθρομεταναστών, ο ιατροδικαστής σκεπτόμενος ο άνθρωπος ότι μπορεί να δει τον εαυτό του σε … κείμενο επερώτησης στη Βουλή από το … κυβερνών κόμμα της ΔΗΜΑΡ , έσπευσε αστραπιαία να εξετάσει τον Πακιστανό για να διαπιστώσει αν τον έδειραν ή όχι όπως κατήγγειλε!

Στο δρόμο βέβαια, ξέχασε να κάνει το ίδιο για τον δημοσιογράφο του «Πρώτου Θέματος», πολύ απλά, διότι για τους ξυλοδαρμούς Ελλήνων, δεν υπάρχει κανένα κόμμα που να έχει πάρει το ζήτημα τόσο … «εργολαβικά»!
Λίγο πριν ξεκινήσω να γράψω αυτές τις γραμμές, ήρθε μια καταγγελία στο ηλ.ταχυδρομείο μου, ότι ο δράστης ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία της Πάρου!

Δυστυχώς, δεν εξηγούσε, πως ένας Πακιστανός είχε αναπτύξει τόσο μεγάλες δημόσιες σχέσεις σε ένα κοσμοπολίτικο νησί! Τι ακριβώς έκανε δηλαδή στην Πάρο ο Πακιστανός;;;

Σύμφωνα με ένα δεύτερο μήνυμα, πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστό και πολιτικοποιημένο άτομο, το οποίο έχει συμμετάσχει και στα δρώμενα της «Υπατείας»!

Φυσικά, αυτή τη φήμη δεν την υιοθετούμε, αλλά πλέον είναι τόσο διαδεδομένη που κάποιος πρέπει να απαντήσει επ αυτού! Διότι αν αληθεύει, τότε όλοι μας καταλαβαίνουμε, γιατί τέτοια πρεμούρα να μην φωτογραφηθεί! Το θέμα πλέον εκτός από την δικαστική του πτυχή, αυτομάτως, αποκτά και μια τεράστια πολιτική!!!

Όπως η εισαγγελία έχει διατάξει την δημοσιοποίηση φωτογραφιών για κατηγορούμενους για εγκλήματα όπως η παιδική πορνογραφία, έτσι θα πρέπει να διατάξει και την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του φερόμενου ως δράστη του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος!

Να δει η Ελληνική Κοινωνία, ποιος είναι, διότι η κατάσταση έχει αρχίσει να φεύγει εκτός ελέγχου, με την παροιμιώδη αυτή υπερ-προστατευτική επιχείρηση απόκρυψης του προσώπου του!

Και μην πει κανείς ότι θα τον λιντσάρουν, διότι με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό , δημοσιοποιούν φωτογραφίες παιδεραστών!

Αφήστε που είτε ΜΕ είτε ΧΩΡΙΣ κουκούλα, οι Χρυσαυγίτες θα τον κυνηγούσαν όπου κι αν τον έβλεπαν! Όπως άλλωστε έγινε στο λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξή του, όταν δεκάδες Χρυσαυγίτες, κυνήγησαν με μηχανές το περιπολικό που τον μετέφερε, μπουκάροντας αρχικά μέσα στο πλοίο! Ουσιαστικά, το περιπολικό έφυγε καταδιωκόμενο από το πλοίο!
Σε τι βοήθησε άραγε η κουκούλα, εκτός από την κατακόρυφη αύξηση των φημών, ότι πρόκειται για κάποιο «προστατευόμενο» του «συστήματος»;;; Αυτό μπορεί να το εξηγήσει κανείς;;

Ειδικά όταν θα μεταβεί στις φυλακές, το σκεπτικό της κουκούλας, καταντά γελοίο, αφού με το που θα πατήσει το πόδι του μέσα, άπαντες εκεί θα γνωρίζουν ποιος είναι, είτε έχει δημοσιευτεί η φωτογραφία του στον τύπο είτε όχι!

Αρα, προς τι όλες αυτές οι γελοιότητες κύριοι της ΕΛ.ΑΣ;;
Να σταματήσει λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ. να «ακούει» τα κελεύσματα της αριστερής θολοκουλτούρας που εκπροσωπεί η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα των λαθρομεταναστών και η Εισαγγελία να δώσει αμέσως τη φωτογραφία του Πακιστανού στη δημοσιότητα!

Όπως έκαναν με τον παιδεραστή Σηριγάκη από την Κρήτη και δεκάδες άλλους! Εδώ τι συμβαίνει και τον κρύβουν;

Σε τι διαφοροποιείται η περίπτωση του με όλες αυτές, για τις οποίες διέταξαν την δημοσιοποίηση φωτογραφιών, κατηγορούμενων, για λιγότερο ειδεχθή εγκλήματα;

Φοβούνται άραγε, μην τον δούμε και τον αναγνωρίσουμε σε κάποια φωτογραφία , πλάι-πλάι με κάποιον πολιτικό;

AegeanTimes.GR | 7/8/2012 | Πρωτοσέλιδο: Ποιος προστατεύει τον «Πακιστανό Δράκο» ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης