Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις απελάσεις των λαθρο!


Δεν εξηγείται αλλιώς η σφοδρή αντίδραση του γνωστού –για τις θέσεις του απέναντι στους λαθραίους αλλοδαπούς- κόμματος της αριστεράς.
Με μια ανακοίνωση-διήγημα-λαΙκό άσμα  για… γέλια και για κλάματα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να «αποκαθηλώσει» τη λογική, να διαστρεβλώσει τις έννοιες και με δόσεις από κακογραμμένο δακρύβρεχτο διήγημα της χειρότερης ποιότητας των βιβλίων τσέπης  κατάφερε τελικά  να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία –για άλλη μια φορά- τις κάκιστες των υπηρεσιών του.

Αλλά  ας δούμε την πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εκτός των άλλων είναι φανερό ότι είναι γραμμένη στο πόδι (πιθανώς οι συντάκτες-στιχουργοί  της βιάζονταν να πάνε στην παραλία) πιο αναλυτικά και ας «θαυμάσουμε» την συγγραφική-στιχουργική δεινότητα του  Δημήτρη Τσουκαλά, -αυτός τουλάχιστον την υπογράφει-  βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ:
«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο».
Δείτε πόσο ωραία συνθέτει το σκηνικό που συμφέρει τον κ. Τσουκαλά και τους περί αυτού: Πάνοπλοι αστυνομικοί, συλλαμβάνουν με εντολή του Πρωθυπουργού! Ωιμέ, ωιμέ! Τέτοια "κατάπτωση", τέτοια "άθλια" εικόνα. Αυτά μόνο στο 1984 του Τζώρτζ Όργουελ γίνονται.
Πως τολμούν οι "απάνθρωπες" ελληνικές αρχές  να συλλαμβάνουν ανθρώπους που έχουν εισβάλλει στη χώρα, σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές, σε συνεργασία με διεθνή ισλαμιστικά κέντρα -τα οποία χρηματοδοτούνται από γνωστούς κ'υκλους, καταλαμβάνοντας ολόκληρες περιοχές στα αστικά κέντρα, και ουδείς γνωρίζει  εάν και πότε θα αποφασίσουν οι ίδιοι να φύγουν.
Εκτός βέβαια και αν αποφασίσουν να μείνουν, πράγμα που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι δικαίωμά τους, αντίθετα εμείς οι οι Έλληνες πρέπει να παραχωρήσουμε χώρο για να βολευτούν! Πως είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο;
Πως τολμά το άμοιρο αυτό ελληνικό κράτος να αντιδρά, έστω και έτσι; Ζήτησε την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ και της παγκόσμιας Νέας Τάξης για να προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου;
Αντίθετα οι αστυνομικοί θα έπρεπε να ήταν ντυμένοι ως κλόουν ή τι άλλο να πούμε, ως μαζορέτες τουλάχιστον για να διασκεδάζουν επιπλέον τους λαθρομετανάστες, να τους φιλεύουν κάτι και στη συνέχεια να τους δίνουν και ένα χαρτζιλήκι, α ναι  και ο Πρωθυπουργός να ήταν σε κάποια παραλία.
«Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμενοι, με σκυμενο το κεφαλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ «
Μεσημέρι Σαββάτου, ξεκινά σαν στοίχος από λαϊκό άσμα, με γονατισμένους ανθρώπους –εάν ήταν όρθιοι προφανώς θα κατηγορούσαν την Αστυνομία ότι τους έκανε καψόνι- αλλά και ακινητοποιημένοι, ενώ κατά τον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να αφήσουν να κάνουν και τις βόλτες τους, από τις ειδικές ομάδες της ΕΛΑΣ! Αυτές οι ειδικές ομάδες φταίνε για όλα…
Και συνεχίζει ο ευφάνταστος συντάκτης-στιχουργός
«Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρο αυτο θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».
Εδώ πραγματικά είναι από τα καλύτερα σημεία του διηγήματος-τραγουδιού, ετκός από την αναφορά στην "προσφυγιά" και την "μετανάστευση". Οι έκπληκτοι περαστικοί! Λες και δεν ζουν στην Ελλάδα οι «έκπληκτοι» αυτοί περαστικοί, λες και  δεν έχουν δει δεν βιώσει στο πετσί τους οι «έκπληκτοι περαστικοί» την τραγική όσο και απαράδεκτη κατάσταση με την άλωση της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας συνολικά από τους εισβολείς αλλοδαπούς που είναι και έκπληκτοι!
Και δεν είναι μόνο αυτό: Ζητούσαν και εξηγήσεις από την Αστυνομία –που έκανε το αυτονόητο δηλαδή την τήρηση του νόμου- για το οικτρό αυτό θέαμα! Καλά που τους πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκπληκτους αυτούς περαστικούς; Από πού ήρθαν, από τον Νιμπίρου; 
»Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο "Ξένιος Ζευς"!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: "Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους"».
Έχουμε και άλλους έκπληκτους εδώ, εκτός από τους περαστικούς. Είναι οι στιχουργοί του τραγουδιού καθώς του ξένισε το όνομα της επιχείρησης; Ξένιος Ζεύς. Να τους πληροφορήσουμε μόνο, ότι η έννοια της φιλοξενίας την οποία επικαλούνται είχε την έννοια του προσωρινού καθεστώτος και σε αυτή περιλαμβάνονταν μόνο οι Έλληνες και όχι ασφαλώς οι βάρβαροι. Αλλά την πραγματική έννοια της φιλοξενίας οι «στιχουργοί» του ΣΥΡΙΖΑ την αγνοούν, ή κάνουν πως την αγνοούν.
Και το πόνημα αυτό τελειώνει με τα συνήθη:
»Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμα τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας. Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το " επιχειρησιακό σχέδιο" της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ειναι αντίθετος με κάθε είδους πόγκρομ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονος οτι η επιχειρηση αυτή εξελιχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά  (σ.σ. βάζουμε και λίγο Metaxa μέσα για να πετύχει το «γλυκό»)- το 1936 ειναι τυχαιο;».
Επικαλείται εδώ ο ευφάνταστος "καλλιτέχνης" του ΣΥΡΙΖΑ ότι διώχνοντας τους εισβολείς αλλοδαπούς από τη χώρα, ξεπουλάμε τον πολιτισμό μας!  Εδώ είναι που η λογική μας αφήνει… χρόνους. Η προστασία δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας, η προσπάθεια να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα Έλληνες (ήδη μετράμε μέσα στο 2012 τουλάχιστον 31 Έλληνες νεκρούς από δολοφονικές επιθέσεις λαθρομεταναστών, χωρίς να αναφέρουμε καν το κορίτσι στην Πάρο που χτυπήθηκε ανηλεώς από ένα Πακιστανό) είναι ξεπούλημα του πολιτισμού μας!
Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα για το πραγματικά αυτό ντροπιαστικό κείμενο(;), διήγημα(;), τραγούδι(;)  του ΣΥΡΙΖΑ -υπάρχει και ένα "ε κου μου" στο τέλος αλλά δεν το αναφέρουμε για λόγους συντομίας- ο οποίος βλέποντας πιθανούς μελλοντικούς τους ψηφοφόρους να φεύγουν για εκεί που ανήκουν, στις πατρίδες τους δηλαδή βιώνει το δικό του, προσωπικό δράμα το οποίο μετεξελίσσεται σε πανικό. Εάν όμως συνεχίσουν έτσι μόνο αυτός θα τους μείνει γιατί ο λαός σίγουρα θα τους πάρει με τις πέτρες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης