Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Έτοιμη η "τελική λύση" κατά των ιρανικών βλημάτων Shahab & Great Prophet (βίντεο)


ImageΣε νέα, δεύτερη, δοκιμή-προμήνυμα για προσβολή του Ιράν,  του νέου και άκρως απόρρητου αντιβαλλιστικού συστήματος Arrow-3, θα προχωρήσει το Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές από το Τελ-Αβίβ.

Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες 2 εβδομάδες και αμέσως μετά μπορεί να ενταχθεί σε μερική επιχειρησιακή διαθεσιμότητα αν απαιτηθεί από τις συνθήκες, 
Οι περισσότερες εκτιμήσεις συγκλίνουν πως όχι, κάτι που σημαίνει πως το Ισραήλ θα πρέπει να στηριχτεί στις εκδόσεις Arrow-2 block 4 και -5, για να είναι ικανό να αναχαιτίσει τους ιρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους Shahab και Great Prophet τους οποίους είναι σίγουρο πως θα εκτοξεύσει εναντίον του το Ιράν, σε περίπτωση εκδήλωσης μαζικών αεροπορικών επιδρομών. 
Μόλις σήμερα ο αρχηγός της αμερικανικής Αεροπορίας πτέραρχος Norton Schwartz δήλωσε ότι η USAF έχει έτοιμα τα σχέδια για την επίθεση στο Ιράν και όλοι οι στόχοι έχουν καθοριστεί, ενώ προειδοποιώντας για τη δύναμη κρούσης της είπε χαρακτηριστικά:
«Με αυτό που είμαστε ικανοί να κάνουμε, δεν θα θέλατε να είστε στην περιοχή».
Παράλληλα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu βρίσκεται στην Ουάσιγκτον όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama στο Λευκό Οίκο ενώ αναφερόμενος στη δοκιμή του αντιπυραυλικού Arrow -και λίγο πριν αναχωρήσει για τον Καναδά όπου συναντήθηκε σήμερα με το πρωθυπουργό της χώρας Stephen Harper-   δήλωσε πως το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να προστατεύει τον εαυτό του εναντίον μιας χώρας η οποία δημόσια έχει παραδεχθεί ότι εργάζεται και την καταστροφή της χώρας του, εννοώντας όπως είναι φυσικό το Ιράν.
Ο χρόνος πάντως μετρά αντίστροφα μέχρι που το Ιράν ανακοινώσει ότι έχει έτοιμο το πρώτο πυρηνικό του όπλο και αυτή η στιγμή «δεν πρόκειται να αργήσει» όπως δήλωσε πηγή του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών σε δυτικούς δημοσιογράφους.
Πολλοί είναι πάντως αυτοί που επισημαίνουν ότι το Ισραήλ θα προχωρήσει μόνο του σε μια επίθεση εναντίον του Ιράν, αλλά παράλληλα αμφισβητούν τη δυνατότητα να πλήξει καίρια τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.  Τόσο η απόσταση που χωρίζει το Ιράν από το Ισραήλ όσο και ο περιορισμένος αριθμός αεροσκαφών εναέριου ανεφοδιασμού τα οποία εκτιμώνται μεταξύ 6 και 8 αναμένεται πως θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στον ισραηλινό σχεδιασμό. Για αυτό ακριβώς το λόγο δυτικές πηγές ανέφεραν πως η αμερικανική Αεροπορία  είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τον ανεφοδιασμό των ισραηλινών αεροσκαφών.
Το αντιπυραυλικό σύστημα Arrow-3
To αντιπυραυλικό Arrow-3 ξεκίνησε να αναπτύσσεται τον Αύγουστο του 2008 αποτελώντας διάδοχο του συστήματος Arrow-2 για αναχαιτίσεις βαλλιστικών πυραύλων, αναχαιτίσεις τις οποίες θα πραγματοποιεί έξωατμοσφαιρικά σε ύψη δηλαδή άνω των 100 χλμ. Σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση το Arrow-3 είναι ελαφρώς μικρότερο σε διαστάσεις, ταχύτερο ενώ το βάρος του είναι σχεδόν το μισό, ενώ θα χρησιμοποιεί τους ίδιους εκτοξευτές με το Arrow-2. Αν και περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά οι βελτιώσεις αφορούν το βλήμα ενώ το σύστημα καθοδήγησης και τα ραντάρ παραμένουν τα ίδια με αυτά του Arwow-2, δηλαδή το ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης έγκαιρης προειδοποίησης EL/M-2080 «Green Pine», το κέντρο συντονισμού (C3I) Taridan «Golden Citron» και το κέντρο ελέγχου εκτόξευσης «Brown Hazelnut».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης