Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...


ImageΝΔ Vs "Aνεξάρτητων Ελλήνων": O Π.Καμμένος οπλίζει, το αντάρτικο αρχίζει..

Δέσμιοι των πολιτικών τους επιλογών από το Νοέμβριο και ένθεν, ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ, υφίστανται πλέον καθημερινά μια τρομακτική φθορά, τόσο από τις ισχυρές φυγόκεντρες αντιμνημονιακές δυνάμεις που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και από την ανελέητη προπαγάνδα της διαπλοκής που θέλει πάση θυσία την επομένη των εκλογών το ΠΑΣΟΚ του 10-15% να αποτελεί το βασικό στήριγμα σε μια συγκυβέρνηση. 


Κάτι που έχει προκαλέσει συστημική ζημιά στη ΝΔ η οποία ζημιά είναι ανεξέλεγκτη πλέον, όσο τα ΜΜΕ της διπαλοκής παίζουν το σενάριο της συγκυβέρνησης.
Παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ, που στάθηκαν δίπλα στο κόμμα ακόμα και στις δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις του 1993 και του 2009, ανατριχιάζουν στην ιδέα ότι θα ψηφίσουν ΝΔ για να δουν και πάλι αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά τον … υπουργό Οικονομικών της χρεοκοπίας και πρόεδρο του «προκυνημένου» ΠΑΣΟΚ, τον Ε.Βενιζέλο.

Στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό των πολιτών που δεν πιστεύει ότι η ΝΔ θα κατακτήσει την αυτοδυναμία και θα αναγκαστεί να συμμαχήσει με το ΠΑΣΟΚ, πλησιάζει το 90% (!) και αυτή η εμπεδωμένη άποψη στο σώμα των ψηφοφόρων κατατρώει την παραδοσιακή εκλογική βάση της ΝΔ.

Ήδη το κόμμα του Π.Καμμένου εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις να πλησιάζει την εκλογική δύναμη του ΛΑΟΣ και όπως εξελίσσεται η κατάσταση δεν αποκλείεται να το δούμε να προσεγγίζει διψήφιο ποσοστό.

Μέχρι στιγμής όλοι έχουν γυρίσει την πλάτη στο κάλεσμα για συστράτευση, στα πλαίσια της πανστρατιάς που κήρυξε. Από τους 16 διαγραφέντες βουλευτές οι περισσότεροι θα ενταχθούν στο κίνημα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που αύριο ανακοινώνεται επίσημα από τον Π.Καμμένο στο Δίστομο.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", χωρίς να αποκλείεται να ενταχθούν πλην των διαγραμμένων της ΝΔ και διαγραμμένοι του … ΠΑΣΟΚ! Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάθετη εκτόξευση των ποσοστών των "Ανεξάρτητων Πολιτών", οι οποίοι αντιμετωπίζονται από ξένες πρεσβείες στην Αθήνα ως "αξιόλογη πολιτική δύναμη που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις"...
Η σχέση ΝΔ-"Ανεξαρτήτων Ελλήνων", θυμίζει πλέον την σύγκρουση τακτικού στρατού-ανταρτών, όπου οι τελευταίοι μάχονται σε ευνοϊκό περιβάλλον: Φιλικά διακείμενος πληθυσμός, πρόσφορο έδαφος για ανταρτοπόλεμο. Και με το χρόνο να κυλάει υπέρ τους... 
Η ίδρυση του κόμματος θα γίνει σήμερα στις 11:00 πμ στο δημαρχείο Διστόμου (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου) σε μια άκρως συμβολική κίνηση που μιλάει στην καρδιά των Ελλήνων.


Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

10:30 πμ Κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο Διστόμου
11:00 πμ Παρουσίαση κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου Δήμου «Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας»
12:00 πμ Επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού.

Στη ΝΔ υπάρχει έντονη αναταραχή για το ρεύμα του νέου κόμματος και ήδη οι «μπακογιαννικοί» (αυτοί έμειναν να στηρίζουν τον Α.Σαμαρά…) προτείνουν (τι άλλο;) αναβολή των εκλογών μέχρι το φθινόπωρο, μήπως και «ξεφουσκώσει» η ορμή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Βλέπουμε λοιπόν ότι στη ΝΔ σκέφτονται ακόμα με όρους παλαιότερων εκλογικών αναμετρήσεων και δεν μπορούν να συλλάβουν όχι τα μηνύματα, αλλά το βουητό του ποταμού της Ιστορίας που σπρώχνει οποιαδήποτε αντιμνημονιακή δύναμη μπροστά.

Αδυνατούν να αντιληφθούν ότι αν μεταθέσουν τις εκλογές το φθινόπωρο, το πιθανότερο είναι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με μόνο όπλο επικοινωνίας (αλλά τι όπλο!) το διαδίκτυο, να περάσουν μπροστά από τη ΝΔ!

Δεν καταλαβαίνουν ότι η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ από το Νοέμβριο και μετά το μόνο που εξασφαλίζει είναι η «πασοκοποίηση» των ποσοστών του κόμματος και μάλιστα με ρυθμό πολύ ταχύτερο από του ΠΑΣΟΚ. Αλλά μήπως ακριβώς αυτός είναι ο στόχος των ξένων δυνάμεων που είχαν αφηνιάσει να σπρώξουν τη ΝΔ στον ολέθριο, για την Ελλάδα, κύκλο των Μνημονίων;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης