Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ > ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ


Η νεοελληνική κοινωνία έφτασε πλέον στο σημείο να δημιουργεί ομάδες πολιτοφυλακής. Τις ομάδες αυτές τις βρίσκει κάποιος σχετικά εύκολα στο διαδίκτυο, με την λειτουργία τους αλλά και το στόχο τους να θυμίζουν έντονα παραστρατιωτικές οργανώσεις. Λογικό, θα μπορούσε να ειπωθεί, από τη στιγμή που η εγκληματικότητα τσακίζει την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας, αφού η αστυνομία δεν μπορεί παρά τις προσπάθειές της να τη μειώσει αισθητά.


Τι συμβαίνει λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος της Κυριακής"; Πρόκειται, λέει πάντα στο ρεπορτάζ, για μία πλειάδα συνδεδεμένων ιστότοπων οι οποίοι αναδεικνύουν τη σημασία που έχει η δημιουργία "πατριωτικής πολιτοφυλακής", με έναν όμως όπως λένε αντικειμενικό στόχο. "Να είναι έτοιμοι την κρίσιμη ώρα". Τι αφήνεται όμως αν εννοηθεί με την "κρίσιμη ώρα";
Η συγκεκριμένη ομάδα φέρεται να έχει οργανώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό "εκπαιδευτικές" ασκήσεις στα βουνά, ώστε οι "εθελοντές" να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ένοπλη εξέγερση και να παρέμβουν στο χάος που θα δημιουργηθεί.
Όσο για τη συγκέντρωση στελεχών, αυτή γίνεται μέσα από τα λεγόμενα social media, στα οποία βρίσκουμε όχι μόνο πληροφορίες για την ομάδα αλλά και τις αιτίες συγκρότησης της, καθώς και τον σκοπό της.


Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλου
Αυτό είναι που ίδρυσε την ελληνική πολιτοφυλακή, επικαλούμενο την αύξηση της εγκληματικότητας.
Γίνεται σαφές και τονίζεται πως δεν αποτελεί ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά ούτε και εμπορική επιχείρηση.
Στην ελληνική πολιτοφυλακή μπορούν να ενταχθούν και εν ενεργεία άνδρες των σωμάτων ασφαλείας και όπως υπογραμμίζεται:
"...θα διατηρούν τους βαθμούς ιεραρχίας τους με δυνατότητα προαγωγών εντός της οργάνωσης και για τους νεότερους".


Τι θα κάνουν αυτές οι ομάδες;
Θα διεξάγουν περιπολίες όλο το 24ωρο εντοπίζοντας πάσης φύσεως ποινικές παραβάσεις, ενώ θα φανούν "ιδιαίτερα χρήσιμες στην περίπτωση πυρκαγιών και πάσης φύσεως φυσικών καταστροφών και κοινωνικών ταραχών".


Σημείωση:
Με την προαναφερόμενη παράγραφο δεν γίνεται ξεκάθαρο πως ο ρόλος της πολιτοφυλακής θα φανεί χρήσιμος στην περίπτωση "κοινωνικών ταραχών".
Παραπάνω, υπάρχει και σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο όπου γίνεται πρόσκληση σε νέους να προσφέρουν, καθώς "η Ελληνική Αστυνομία σε περίπτωση εξέγερσης δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών".
Να επισημανθεί πάντως ότι τονίζεται πως η πολιτοφυλακή δεν θα εμπλακεί στην καταστολή των διαδηλώσεων.
Εντούτοις, και αυτό είναι αξιοσημείωτο, προσφέρεται online εκπαίδευση σε παιδιά άνω των 16 ετών.
Οι μαθητές στο προαύλιο θα καταγράφουν τις επιθετικές συμπεριφορές και θα βρίσκονται σε συνεχή περιπολία.
Με αυτόν τον τρόπο "θα εκτονωθεί η νεανική τους ορμή χωρίς να στιγματίζονται και να υποτάσσονται σε σκοτεινές ομάδες".


Πρόσκληση σε ΛΟΚατζήδες
Όπως γράφει πάντα το "Έθνος", γίνεται ιδιαίτερη πρόσκληση προς τους εφέδρους καταδρομείς λόγω της σκληρής εκπαίδευσής τους, τους οποίους και καλούν να γίνουν οι ομαδάρχες της ελληνικής πολιτοφυλακής.
Πρότυπο για την ίδρυση της πολιτοφυλακής είναι οι έφεδροι των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και, όπως τονίζεται, "σκοπό έχει να εντάξει τις τοπικές λέσχες εφέδρων σε ένα κοινωφελές σχήμα εθνικής ασφαλείας".
Οι ομάδες αυτές θα περιπολούν στους δρόμους και κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους "φέρουν μαζί με τις συνηθισμένες στολές παραλλαγής τους τα διακριτικά της ελληνικής πολιτοφυλακής".
Ορίζουν και έναν διαχειριστή, καθώς θα έχουν βιβλιάρια με κουπόνια συνδρομών.
Οι συνδρομές που συλλέγονται κατατίθενται σε ποσοστό 70% σε λογαριασμό της τοπικής οργάνωσης για δαπάνες όπως εξοπλισμός και ασκήσεις και το υπόλοιπο ποσό θα κατατίθενται στον κεντρικό λογαριασμό για τα λειτουργικά έξοδα.
Πάντως, το ελληνικό κέντρο όπλων υποστηρίζει πως παρέχεται στο μέλλον "έμμισθη απασχόληση στους πολιτοφύλακες που έχουν υποδείξει τον ζήλο και την αξία τους στα πρώιμα στάδια ίδρυσης της ελληνικής πολιτοφυλακής".


Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή
Υπάρχει όμως ακόμα ένα σώμα, αυτό της πατριωτικής πολιτοφυλακής με στόχο να έχουν οργανωθεί οι "πατριώτες" σε μία "συντεταγμένη πειθαρχημένη πατριωτική στρατιωτική δύναμη" για να πολεμήσει υπέρ της εθνικής ασφάλειας.
Τα σχετικά κείμενα είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και από αυτά προτρέπεται κάθε πατριώτης να γίνει μέλος της "πατριωτικής πολιτοφυλακής".
Το γιατί, όπως υποστηρίζουν εκείνοι που το ανάρτησαν, είναι η αναπόφευκτη χρεοκοπία και το χάος που θα δημιουργηθεί, χάος το οποίο "ανθέλληνες" θα το εκμεταλλευθούν "ένοπλα".
Ως εκ τούτου θα πρέπει να υπάρχει μια οργανωμένη ομάδα "με χαρακτηριστικά ετοιμοπόλεμης στρατιωτικής μονάδας άμεσης ανταπόκρισης".


Κάλεσμα για την 25η Μαρτίου;
Ιστότοπος ο οποίος φιλοξενεί άρθρα και ενημερώσεις σχετικά με την "πατριωτική πολιτοφυλακή" ανάρτησε δημοσίευμα της εφημερίδας "Στόχος", το οποίο αφορά στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην Αθήνα.
"...να γνωρίζουν οι Ελληνες ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα θα γίνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από οποιαδήποτε... απόφαση κι αν λάβει το καθεστώς! Από ποιους θα γίνει, προς τα πού και πάνω από ποιους θα παρελάσουν, θα εξαρτηθεί από τις ίδιες τις αποφάσεις τους...", αναγράφεται.
news247

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης