Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Το δόλωμα της «Ελευθερίας» και της «Αειφόρου Ανάπτυξης»


Ποιος παίρνει την ελευθερία μας; Τα πολιτικά κόμματα; Η ΕΕ; Το πρόβλημα προέρχεται από μια πιο σφαιρική πηγή - Από τον ΟΗΕ και τα διάφορα όργανά του...

The Philosophy of Liberty
Η χώρα σας είναι αναφέρεται ως ένα από τα μέλη του ICLEI; Bristol; Nottingham; Λονδίνο; Ίσως όχι. Αλλά τότε ίσως να βρείτε ότι δεν πρέπει να είναι ... χρειάζεται απλά να είναι ένα μέλος της τοπικής κυβέρνησης Συλλόγου, του Ηνωμένου Βασιλείου, να πέσει κάτω από το τον έλεγχο του ICLEI (Local Governments for Sustainability).
Από αυτές τις υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, οι διάφοροι οργανισμοί «αειφόρου ανάπτυξης» είναι αυτοί που πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο. Έχουν διεισδύσει στις ζωές μας, δημιουργώντας οργανισμούς να πάρουν τα δικαιώματά μας, της ιδιοκτησίας - και διείσδυση των υπάρχοντων οργανισμών έτσι ώστε να τους ανατρέψει για την επίτευξη των στόχων των ίδιων.
Με την πάροδο του χρόνου. Σιγά-σιγά. Σε μικροσκοπικά κομμάτια, έτσι ώστε να μην παρατηρήσετε ότι συμβαίνει.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ήσυχα - η σιωπή τους έχει αγοραστεί. Όλοι έχουν μια τιμή και η τιμή που καταβάλλεται για να σιωπήσουν είναι μικρή - σαν ζωοτροφή κοτόπουλου,σε σύγκριση με τις «ανταμοιβές» του ΟΗΕ κέρδη από τη σχεδόν δήμευση (κατάσχεση) περιουσίας μας.
Τι είναι η αειφόρος (βιώσιμη) ανάπτυξη και πώς συνδέεται με το Πρόγραμμα Δράσης 21 (AGENDA21) του ΟΗΕ ; (Συγνώμη - η ποιότητα του ήχου δεν είναι πολύ καλή).
Agenda 21 For Dummies


Μπορείτε να δείτε πώς Agenda 21 έχει εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών; Τι έχει συμβεί στα καλλιεργήσιμα εδάφη μας; Τι έχει συμβεί στην εκπαίδευση; Οι μεσαίες τάξεις; Μεταφορές; Επιτήρηση; Αστυνόμευση; Τον έλεγχο του κράτους; Τα πάντα;
Σκεφτείτε το.
Ένα άλλο μέσο της δήμευσης περιουσίας μας είναι μέσω του φούσκωματος και του ξεφούσκωματος των οικονομιών μας. Πρώτον, οι παγκοσμιοποιητές κάνουν τα χρήματα φτηνά και εύκολα να δανειστούν. Αυτό δημιουργεί φούσκες (είτε είναι σε ακίνητα, παράγωγα, πιστώσεις άνθρακα, εμπορευμάτων, κλπ.).
Θα σας δανείσει τα χρήματα που δημιουργήθηκαν από το πουθενά - τα οποία δεν υπήρχαν πριν από την υπογραφή της συμφωνίας δανείου τους. Στη συνέχεια, θα συμβληθούν την προσφορά χρήματος, δημιουργώντας μια πιστωτική κρίση. Οι μετατροπείς χρήματων τότε «επανακτούν» το ακίνητο που αγοράστηκε με το δάνειο που πήρατε από αυτούς.
Με άλλα λόγια, καταλήγουν να έχουν στην ιδιοκτησία τους ακίνητη περιουσία, με πραγματική αξία, όπου τίποτα απο αυτά δεν τους ανήκε πριν. Τα χρήματα που σας δάνεισαν δεν υπήρχαν απο την αρχή.
Η ίδια αρχή ισχύει για τα πάντα που σχετίζονται με πίστωση - π.χ., ο δανεισμός των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων δανεισμού. Έχετε κάποια ιδέα, για παράδειγμα, πόσο πολύ από ό, τι ήταν προηγουμένως οι δημόσιες περιουσίες, που ανήκουν σε όλους μας, τώρα που διοικούνται από τους παγκόσμιους τραπεζίτες και απο τις οργανώσεις των Ηνωμένων Εθνών;
Το φούσκωμα / ξεφούσκωμα (Inflating/deflating) της προσφοράς χρήματος,είναι ένα από τα μέσα με τα οποία οι παγκοσμιοποιητές θα αποκτήσουν τον πλούτο του κόσμου, σιγά-σιγά.
Αυτό το έχουν ήδη κάνει, υπομονετικά, μετά την αλλαγή του περασμένου αιώνα. Κοιτάξτε πόσα έχουν κάνει από τότε.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ICLEI και τι μπορείτε να κάνετε για την καταπολέμησή της και να σταματήσετε την πορεία του, επισκεφθείτε Freedom Advocates.
Πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή Δρ Σταν Monteith συζητά για το ICLEI και είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, αν θέλετε να καταλάβετε τι συμβαίνει στον κόσμο, λαθραία, κεκλεισμένων των θυρών με την πλήρη γνώση και συναίνεση της κυβέρνησής σας - αλλά χωρίς τη δική σας.
Λάβετε μέρος, πριν να είναι πολύ αργά. Τάχθείτε υπέρ της Ελευθερίας, αλλά οι αρχές της δράσης μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή σας. Μετά από όλα, η εμβέλεια του ΟΗΕ είναι παγκόσμια.
Δείτε ένα κατατοπιστικό βίντεο με την Rosa Koire που είναι αυθεντία σχετικά με την AGENDA 21
Rosa Koire Rips Away Green Mask of NWO's Blueprint for Global Takeover


"Agenda 21" The UN's diabolical plan for the world is explained on the "Glenn Beck Show"


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://dependent-world.blogspot.com/ Η αειφορία είναι πολύ σημαντική για την επιβίωση των επόμενων γενιών. Όμως η υπερβολική παραφιλολογία σχετικά με την προστασία όλου του πλανήτη, κρύβεται γύρω απο την οικολογική ομπρέλα που έχει κάποια καλά αλλά και πολλά κακά γιατί μας δείχνουν κάτι καλό που μπορεί να γίνει και κάνουν πίσω απο πόρτες κλειστές ότι πιο ανήθικο μπορείτε να φανταστείτε.
dependent-world.blogspot.gr/
Εμείς εδώ στο defencenet.gr έχουμε γράψει επανειλημμένως για την σατανική Agenda 21 η οποία δεν είναι κάποιο συνωμοσιολογικό κείμενο της σειράς, είναι υπογεγραμμένο έγγραφο του Ο.Η.Ε από 178 κράτη και όποιος το κατανοήσει θα καταλάβει απόλυτα τη φορολογία εξόντωσης που επικρατεί στη χώρα μας (με την φορολόγηση των ακινήτων, και των παιδιών) τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς λίγοι έχουν καταλάβει ότι άλλο πράγμα η οικολογία, και άλλο πράγμα η παράδοση της ζωής μας σε κάποιους "παγκόσμιους" που δεν μας κάνουν την τιμή να μας πουν ποιοί είναι παρα μόνο όταν θα έχουν επικρατήσει πλήρως μέσα στα αποκαϊδια της υφηλίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης