Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Το Ισραήλ καμαρώνει για τις εβραϊκές ρίζες του Τζον Κέρι


ΚΟ: Την Παρασκευή ανακοινώθηκε και επισήμως από τον Λευκό Οίκο ο διορισμός του γερουσιαστή Τζον Κέρι στο αξίωμα του υπουργού των Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο 68χρονος John Kerry είναι μέλος της γνωστής μυστικής αδελφότητας “Skull andBones” («Κρανίου και Οστών»), μέλος του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR) και επίσημος προσκεκλημένος της Λέσχης Bilderberg το 2012.Αν και Καθολικός στο θρήσκευμα έχει δηλώσει ότι πιστεύει ότι «η Τορά, το Κοράνι και η Βίβλος έχουν την ίδια θεμελιώδη ιστορία που συνδέει τους αναγνώστες τους».


Times of Israel / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Οι εβραϊκές ρίζες και οι απόψεις για την Μ. Ανατολή του John Kerry
Δύο από τους παππούδες του Τζον Κέρι ήταν εβραϊκής καταγωγής και ο αδελφός του Cameron ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό.
Ο ίδιος είναι ένας συχνός επισκέπτης στο Ισραήλ που αντιτίθεται στους οικισμούς και επιμένει ότι ο πρόεδρος θα σταματήσει το Ιράν
Ο Τζον Κέρι, είναι συχνός επισκέπτης στο Ισραήλ, με ισχυρές φιλο-Ισραηλινές θέσεις, ο οποίος την προηγούμενη άνοιξη διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και τον πρόεδρο Σιμόν Πέρες στην Ιερουσαλήμ ότι δεν χρειάζεται να έχουν "καμία αμφιβολία"για την αποφασιστικότητα του Ομπάμα να εμποδίσει το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Ο Kerry υπήρξε ένθερμος υπερασπιστής της στάσης του Ομπάμα για το Ιράν, τον περασμένο Μάρτιο και κατήγγειλε τον ανεπιτυχή Δημοκρατικό προεδρικό υποψήφιο Mitt Romney για τη λήψη υπερβολικά επιθετικών θέσεων σχετικά με την ιρανική πυρηνική απειλή. Μετά την επίθεση του Romney κατά του Ομπάμα για «μάταιη» προσέγγιση, ο Kerry αντεπιτέθηκε λέγοντας ότι, "οι φαφλατοσύνες περί πολέμου βοηθούν μόνο το Ιράν".

Σε ομιλία του στο Council on Foreign Relations (CFR)
Πρόεδρος της επιτροπής της Γερουσίας για τις Εξωτερικές Σχέσεις, ο Kerry έχει υπάρξει ισχυρός επικριτής της ισραηλινής επέκτασης των οικισμών και των ισραηλινών περιορισμών στις προμήθειες που πηγαίνουν στη Γάζα.

Αν και είναι καθολικός στο θρήσκευμα, ένας παππούς και μια γιαγιά του Kerry ήταν Εβραίοι. Πριν από 20χρόνια βρήκε ότι η γιαγιά του από την πλευρά του πατέρα του ήταν Εβραία, και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής προεδρικής εκστρατείας του 2004 έμαθε ότι και ο παππούς του από την πλευρά του πατέρα του ήταν Εβραίος επίσης.

Ένας γενεαλόγος προσελήφθηκε από την Boston Globe και διαπίστωσε ότι ο παππούς του Kerry, Frederickγεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια σε μια μικρή πόλη στη Δημοκρατία της Τσεχίας. «Αυτά είναι απίστευτα πράγματα», είπε ο Κέρι στην Globe. "Νομίζω ότι είναι κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον. Είναι μια αποκάλυψη. "

Ο Frederick Kerryγεννήθηκε ως Fritz Kohn, άλλαξε το όνομά του σε Kerry το 1902, μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1905 - και αυτοκτόνησε σε ένα ξενοδοχείο της Βοστώνης το 1921.

Πριν η οικογένειά του μάθει την εβραϊκή κληρονομιά της, ο αδελφός του Τζον Κέρι, Cameron (φώτο: στα δεξιά) ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό,το 1983, και παντρεύτηκε με ορθόδοξη Ιουδαία γυναίκα. Ο Cameron, επίσης, επισκέφθηκε το Ισραήλ και έκανε εκστρατεία στην εβραϊκή κοινότητα για λογαριασμό του αδελφού του το 2004, μιλώντας για τις απόψεις του John για το Ισραήλ, και εμφανίστηκε μαζί με τον καθηγητή της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ Alan Dershowitz, και τον συγγραφέα-κωμικόLarry David (ΚΟ: που σε εκπομπή του έχει βρίσει χυδαία τον Χριστό) και άλλους γνωστούς επίσημους Εβραίους.

Ο Cameron Kerry είπε τότε ότι ο αδελφός του συμμετείχε συχνά στο οικογενειακό γεύμα του Σαββάτου, ενώ ο γερουσιαστής είχε έρθει και σε ένα οικογενειακό δείπνο του εβραϊκού Πάσχα.

Στην τελευταία επίσκεψή του στο Ισραήλ, την άνοιξη, ο Τζον Κέρι είπε στον Πέρες για την αποφασιστικότητα του Ομπάμα να εμποδίσει το Ιράν, "Θα ήθελα να πω σε σας και στο λαό του Ισραήλ: Ελπίζω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη σοβαρότητα και τη δέσμευση του Προέδρου Ομπάμα ότι το Ιράν δεν θα πρέπει να έχει και δεν μπορεί να έχει πυρηνικά όπλα». Και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος έχει καταστήσει σαφές ότι δεν μιλά για συγκράτηση, μιλά για πρόληψη"..

Σε ομιλία του στην πανίσχυρη εβραϊκή Anti Defamation League
Στο συνέδριο των Δημοκρατικών το περσινό φθινόπωρο, ο Kerry ανέφερε τους ύμνους του Νετανιάχου για την κυβέρνηση Ομπάμα, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πει"ψέματα" για τον πρόεδρο και το Ισραήλ.

"Ο Μπαράκ Ομπάμα υποσχέθηκε να σταθεί πάντα με το Ισραήλ ενισχύοντας τις κυρώσεις κατά του Ιράν- και να μην κάνει καμία υποχώρηση", δήλωσε Kerry. "Ξανά και ξανά, η άλλη πλευρά έχει πει ψέματα σχετικά με τις θέσεις του προέδρου και τι έχει κάνει αυτός ο πρόεδρος."

Και συνέχισε, "ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους – είπε ότι οι δύο χώρες μας έχουν την ίδια ακριβώς πολιτική….η συνεργασία μας για την ασφάλεια είναι άνευ προηγουμένου»...

Στις υποθέσεις της Μέσης Ανατολής, ο Κέρι έκανε έκκληση συχνά για ταχεία πρόοδο προς μια λύση δύο κρατών, κυρώσεις για την επέκταση των οικισμών και, μέχρι την εμβάθυνση του εμφυλίου πολέμου, εμπλοκή με τη Συρία.

Άσκησε κριτική για τους ισραηλινούς περιορισμούς στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα μετά την Επιχείρηση του προηγούμενου χειμώνα. Ο Kerry φέρεται να παρενέβη προσωπικά για να επιτρέψει σε φορτία ζυμαρικών αφού οι γραφειοκράτες του Ισραήλ είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ρύζι ήταν αρκετό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
 ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Το Ισραήλ καμαρώνει για τις εβραϊκές ρίζες του Τζον Κέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης