Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Απο το Μάλιστα και το διατάξτε στο άντε ...να Γα@ηθεί@ε !


Τάραξε τα νερά  ο  Αξιωματικός και ελπίζουμε κάποιοι να πήραν ο μήνυμα !
Απο μάλιστα και το διατάξτε περάσαμε στο άντε γαμ@θεί@ε ...Πώς να κρίνεις έναν Αξιωματικό που πέρασε σε μια άλλη γλώσσα  από αυτή που ήξερε χρόνια και αν κάποιοι τρόμαξαν , μόλις αρχίσαμε !

Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί  εκλιπαρούσαν μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ,τον Πρωθυπουργό αλλά κανείς δεν τους απάντησε ,κανείς δεν τους έδωσε σημασία !
Κάποιοι τους είχαν δεδομένους ,ίσως γιατί κάποιοι απόστρατοι βολεύτηκαν σε κομματικές θέσεις και κανείς δεν μίλαγε !
Ρημάξανε τα ταμεία μας ,κάποιοι πολιτικάντες που βρίσκονται και στην κυβέρνηση κάνανε κοινωνική πολιτική στα κομματόσκυλα τους !

Φώναζαν κάποιοι γιατί η στοχοποίηση που ξεκίνησε απο τον Βενιζέλο και τον Ρατσιστικό νόμο 4020 αλλά πέρα από τίποτα  κάποιες σκόρπιες  δηλώσεις για τα κανάλια πέραν από αυτό τίποτα  από τους πολιτικάντεςπου ακούνε Αξιωματικό και βγάζουν σπυράκια !
¨εφτασε ο Συνταγματάρχης να παίρνει λιγότερο απο σκουπιδιάρη του δήμου που βόλεψε ο κάθε βλαχοδήμαρχος !
Ουρλιάζουν τα κομματόσκυλα της Βουλής  που χάνουν τον 18ο μισθό τους και τρέχει ο Σύριζα και το κόμμα του Καμμένου να μιλήσουν για το  αυτοδιοίκητο της Βουλής  και τρίχες κατσαρές !
Ο Μειμαράκης κάνει λόγο για τα χρήματα των υπαλλήλων της Βουλής  !

Δεν μου λές βαρύμαγκα της Βουλής από  το Εθνικής Αμύνης πέρασες ,εσύ δεν έκανες την θητεία στους 9 μήνες για να βολεύονται  τα φλώρια της Νεολαίας της Ν.Δ και όχι μόνο ;

Βέβαια σε βόλευε να βάλει το κόμμα σου και το  Πασόκ τους ΕΠΟΠ χωρίς ΑΣΕΠ και μόνο από τα βουλευτικά γραφεία ...Για ρίξε μια ματιά στα στοιχεία και θα δείτε με τι μπουμπούκια φορτώσατε το δημόσιο και το στράτευμα ...

Αφού καταστρέψατε τα πάντα. τώρα για  να σώσετε τα τομάρια σας  πήρατε μέτρα για όλους μας εκτός απο εσάς ,μόλις σας  έκραξαν οι βολευτάκηδες και οι χαζογκόμενες  της Βουλής που εσείς διορίσατε, την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια ....Δικαιολογία δεν ψάχνατε; !

Μήπως κάποιος μπορεί να μας απαντήσει τι γίνανε οι εισφορές μας στο Μ.Τ.Σ και που είναι τα ΒΕΑ; των παιδιών μας που περιμένουμε χρόνια και το ταμείο δηλώνει αδυναμία πληρωμής;

Εμείς δεν πληρώσαμε τις εισφορές μας και μάλιστα υποχρεωτικά  ρε βαρύμαγκα της Βουλής  ; Γιατί στο ...Αιγαίο δεν έλεγες και πολλά πράγματα !

Περάσαμε απο το μάλιστα και το διατάξτε στο άντε και να γαμ@θεί@ε

 ...Κρατηθείτε και να παρακαλάτε να είναι μόνο αυτό  ...Γιατί ο διάβολος και ο πόλεμος έχουν  πολλά ποδάρια...Και δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον που δεν θέλει να ελεγχθεί, γιατί δεν έχει τίποτε άλλο που να μπορεί να χάσει !!!
Βετεράνος

Κάποιοι γράφουν για ψυχραιμία ...για τους μισθούε των ενεργεία , να δείτε τι θα συμβεί μόλις πάρουν την σύνταξη η Αποστρατεία !

 Αναζητείται ψυχραιμία. Και δεν υπάρχουν πλέον και πολλά αποθέματα. Οι στρατιωτικοί που ενημερώθηκαν για τη καταβολή της μισθοδοσίας τους από τα ATM είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχάσουν τα φετεινά Χριστούγεννα.

Οι περικοπές που έχουν υποστεί είναι σημαντικές και ξεκινούν κατά μέσο όρο από τα 150 ευρώ, ανεβαίνοντας κλιμακωτά!

•25 χρόνια κλεισμένα και βαθμό Αντιπλοιάρχου, με*ίον 260 ευρώ από την προηγούμενη μισθοδοσία.
• Πλοίαρχος με 30 χρόνια, μείον 400 ευρώ!

Το κλίμα είναι βαρύ και έκρυθμο και στην ένταση των στιγμών συμμετέχουν πιο ενεργά οι απόστρατοι, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά “βομβαρδίσει” το πρωθυπουργικό και υπουργικό e mail ,με μηνύματα εξαιρετικά σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης