Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ''‏Γράφει ο Αναστάσιος Φαραντάτος
Σχης εα, κάτω των 55 ετών

Η zougla και το ΒΗΜΑ απαιτούσε μέσα σε ένα ντελίριο «δημοκρατορίας» να αποστρατευθούν πατέρας και γιος !

Ανέμενα μέχρι σήμερα υπομονετικά, ώστε να τελειώσει η πειθαρχική δίωξη του Ευέλπιδος Αρχηγού ανιψιού μου, που πυροδοτήθηκε από γνωστά δημοσιογραφικά κέντρα, τα οποία εκμεταλλευόμενα το προνόμιο της ατιμωρησίας, που τους παρέχει το σύστημα, βυσσοδομούν κατά παντός εθνικού.

Ανέμενα να.....
περάσει και η προθεσμία, εντός της οποίας έχει τη δυνατότητα ο διοικητής της Σχολής Ευελπίδων να προσβάλει την απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου και να στείλει τον ανιψιό μου στο δευτεροβάθμιο, με το ερώτημα της αποπομπής.

Ήξερα ότι αν έγραφα αυτή την απάντηση νωρίτερα, θα είχε δυσμενείς επιπτώσεις στην πορεία της υπόθεσης, αφού και οι αξιωματικοί που ενεπλάκησαν, δυστυχώς σύρονται και....
φέρονται από τις καταστάσεις. Μερικοί μάλιστα απεδείχθησαν «βασιλικότεροι του βασιλέως»! 

Όλο αυτό το διάστημα είδα αναρτήσεις άρθρων σε ιστοσελίδες, με τρομερές ανακρίβειες και μάλιστα ανυπόγραφες. Αναφέρομαι στις σχετικές με το θέμα της ΣΣΕ αναρτήσεις των zougla.gronalert.gr κλπ. Όμως η συντριπτική πλειοψηφία των ανώνυμων και επώνυμων σχολιαστών συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια αυτή της οικογενείας μας και τους ευχαριστώ όλους δημοσίως. 

Από την πλευρά των διαχειριστών των συγκεκριμένων δικτυοτόπων υπήρξαν αναρίθμητες περιπτώσεις κακοποίησης του λειτουργήματος του δημοσιογράφου. 

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα αναρτήσεων, ρεπορτάζ, σχολίων, φθόνου αλλά και συμπάθειας, κυρίως όμως ατέρμονης ανοησίας είδα στοonalert.gr και σχόλια με όνομα χρήστη «Φαραντάτος», τα οποία τα δημοσίευσε ο «δημοκράτωρ» διαχειριστής του, αν και είχε τη δυνατότητα να τα αποκλείσει αφού «γνωστά άγνωστα» πρόσωπα χρησιμοποιούσαν το επώνυμό μου! Φυσικά αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει σχόλιο με το επώνυμο του δημοσιογράφου, που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο δικτυότοπο, θα «φάει πόρτα». Αυτή δυστυχώς είναι η δημοκρατική ευαισθησία των συγκεκριμένων δημοσιογράφων, που κρύπτονται πίσω από την ανωνυμία τους. Είναι η «δημοκρατορική» ευαισθησία που έχει ως αρχή ότι «όλοι είμαστε ίσοι» αλλά «κάποιοι δικοί μας είναι περισσότερο ίσοι». 

Από την άλλη υπήρξαν μερικοί «δημοκράτορες», δήθεν πιο έγκυροι και σοβαροφανείς, αλλά και πάλι ανωνύμως, που έβγαλαν το θέμα στη δημοσιότητα. Πρώτο και κυρίαρχο το ΒΗΜΑ της 27 Νοε 2011, όπου το κείμενο των «αποκαλύψεων» το υπέγραφε κάποιος «ειδικός συνεργάτης». «Δημοκράτωρ» και αυτός με υπευθυνότητα, που για άγνωστους λόγους επιλέγει να ντρέπεται για το επώνυμό του. Το ίδιο και η zougla.gr, που απαιτούσε μέσα σε ένα ντελίριο «δημοκρατορίας» να αποστρατευθούν πατέρας και γιος!! Έτσι είναι δυστυχώς οι «δημοκράτορες»….εκμεταλλεύονται την ελευθερία του λόγου, που τους παρέχει η δημοκρατία μας για να σπιλώνουν και να συκοφαντούν.

 Και μια και μίλησα για σπίλωμα, μου ήρθε στο μυαλό και εκείνος ο υφυπουργός, εκείνος ο «αρχιδημοκράτωρ», που μίλησε για καταγραφές και φακελώματα….ναι εκείνος που του πετούσαν ληγμένα γιαούρτια στην Πάτρα….ο σπιλώπουλος. Είπε ο «αρχιδημοκράτωρ» υφυπουργός: «Δεν είναι ένας οποιοσδήποτε εύελπις. Είναι ο συγκεκριμένος, ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη καταγωγή, η οποία έχει καταγραφεί. Γι’ αυτό μας ανησυχεί πολύ περισσότερο». Μάλιστα κύριε σπιλώπουλε!! Με το «μας ανησυχεί» ποιους εννοείτε; Τι εννοείτε όταν λέτε «μας»; Και ποιοι είστε οι «μας» που καταγράφετε τις καταγωγές και φακελώνετε; 

Επιτέλους έφθασε η κατάλληλη στιγμή για να απαντήσω σε αυτά τα βδελυρά λιβελογραφήματα, σε αυτές τις ρυπαρές πένες, που αρθρογραφούν ανωνύμως. Ας θυμηθούμε όμως πρώτα τι είχαν γράψει, με αφορμή την επιστολή/απάντησή μου, που δημοσίευσα την 30 Νοε 2011(http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=427060&cid=4):

«Με έναν οχετό που είναι πλήρους ακροδεξιάς θεματολογίας και παραληρηματικού χαρακτήρα, ο συνταγματάρχης Αναστάσιος Φαραντάτος, αδελφός του ταξίαρχου και θείος του πρωταγωνιστή των προσφάτων επεισοδίων στη Σχολή Ευελπίδων, καταγγέλλει δημοσιογράφους, έντυπα και ιδιαίτερα τη zougla.gr για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Ο Τάσος Φαραντάτος, αμετανόητος θιασώτης των φασιστικών ιδεών, κάνει λόγο, άκουσον-άκουσον, για την προστασία της Φυλής, όρος που παραπέμπει στα ιδεολογικά συγγράμματα του καθαρόαιμου ναζισμού. Υπερήφανος για τα καμώματα του πατέρα, του αδελφού του και των ανιψιών του, επιχειρεί να πείσει για τον εθνικοπατριωτικό χαρακτήρα των πράξεών τους. 

Απολαύστε τον ναζιστικό χαρακτήρα της επιστολής του και θυμηθείτε πως από κάτι τέτοιους πυρήνες ακροδεξιών αξιωματικών του Ιδέα και της σπείρας του Γ. Παπαδόπουλου ξεπετάχτηκαν οι συνταγματάρχες που έβαλαν την Ελλάδα στον γύψο το 1967» 

Την απάντηση σε αυτούς τους ανιστόρητους για τα όσα λένε περί φυλής, εννοώντας ότι όποιος αναφέρεται σε αυτήν και τα ιδανικά της, είναι φασίστας και ότι ο όρος Φυλή παραπέμπει στα ιδεολογικά συγγράμματα του καθαρόαιμου ναζισμού, δεν θα τη δώσω όμως εγώ!! 

Θα τη δώσει ο αείμνηστος εθνικός γίγαντας και μοναδικός πραγματικός ΕΘΝΑΡΧΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ της νεώτερης Ιστορίας μας ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. 

Όπως όλοι οι «σταγονοχουντοφασιστοναζιστές» γνωρίζουν, ο Γέρος του Μοριά, ο Απελευθερωτής της Ελλάδος, υπαγόρευσε τα απομνημονεύματά του στον Γεώργιο Τερτσέτη, που εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1846. Ο τίτλος των απομνημονευμάτων δεν ήταν, ως θα ανέμενε ο «δημοκράτωρ» ανώνυμος δημοσιογραφίσκος «Τα απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη» αλλά: 
«ΔΙΗΓΗΣΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

από τα 1770 έως τα 1836» 

Σας παραθέτω και το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης για του λόγου το αληθές, με την επιφύλαξη ότι, ακόμη και ο εθνικός μας ήρωας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί, από κάποιον ανώνυμο «δημοκράτορα χιμπαντζή» , ως καθαρόαιμος ναζιστής!! 

Πρώτα όμως να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τους αναγνώστες φιλόζωους για τον χαρακτηρισμό του ανώνυμου «δημοκράτορα» ως χιμπαντζή, καθ’ όσον οι συμπαθείς αυτοί πίθηκοι σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα την Ελληνική Ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης