Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΚ-12: "Εξολοθρευτής" από το μέλλον σε ακραίες συνθήκες μάχης (βίντεο)


ImageΤα πρώτα βίντεο από τις δοκιμές δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν ένα όπλο το οποίο μπορεί να αποδώσει σε συνθήκες από -35 μέχρι +60 βαθμούς Κελσίου, μέσα στο νερό, μπορεί να λειτουργήσει μετά από πτώση 25 μέτρων, να βάλλει μετά από παραμονή σε πυκνή λάσπη επί 5' και να ρίξει όλες τις σφαίρες με μία ριπή σε απόσταση 100 μ. σε κύκλο ενός μέτρου, χωρίς σκοπευτικό!

«Το νέο ΑΚ-12 είναι αξιόπιστο όσο και το ΑΚ-74», δηλώνει ο Maksim Kuzyuk γενικός διευθυντής του εργοστασίου Izmash –που θα κατασκευάζει το όπλο- «αλλά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του όπλου είναι εντελώς διαφορετικά και πολύ πιο βελτιωμένα. Το νέο ΑΚ-12 αυξάνει δραματικά την ακρίβεια βολής και το όπλο μπορεί να βάλλει σε τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις: μονή βολή, τριών φυσιγγίων και κατά ριπάς. Επίσης είναι ικανό να φέρει γεμιστήρες διαφορετικών επιλογών αναχορηγίας» συμπλήρωσε ο Kuzyuk .
Ένα από τα χαρακτηριστικά του όπλου είναι η ευελιξία χρήσης του. Έτσι για παράδειγμα μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα είτε για δεξιόχειρα είτε για αριστερόχειρα χρήστη, ενώ οι εκδόσεις που πρόκειται να κατασκευαστεί ξεπερνούν τις 20 .
Το όπλο διαθέτει ράγα Picatinny  στην οποία μπορούν να προσαρμοστούν διόπτρες νυκτερινής όρασης, καταδείκτης σκόπευσης ή εκτοξευτής οπλοβομβίδων.
Οι δοκιμές του ΑΚ-12 αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του έτους, ενώ το ρωσικό υπουργείο εσωτερικών έχει συμφωνήσει να δοκιμάσει το τυφέκιο για τις ειδικές δυνάμεις του υπουργείου, αμέσως μετά την επίσημη αποδοχή του από τον ρωσικό Στρατό. Τα διαμετρήματα στα οποία θα κατασκευαστεί, είναι το 5,45×39 χλστ και το 7,62×51 NATO.
Mε εκπληκτικά αποτελέσματα - σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Izmash - συνεχίζονται σε πολικές συνθήκες οι δοκιμές του νέου αυτόματου επιθετικού τυφεκίου ΑΚ-12 το οποίο θα αντικαταστήσει το θρυλικό ΑΚ-47 των 7,62 χλστ. και το ΑΚ-74 των 5,56 χλστ.
Η αποκάλυψη του όπλου πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου και μάλιστα από τον ίδιο τον Ρώσο πρόεδρο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ. Ανάμεσα στις καινοτομίες του νέου όπλου, όπως αναφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η αυξημένη του ακρίβεια αλλά και η δυνατότητα του χρήστη να χρησιμοποιήσει το όπλο μόνο με το ένα του χέρι, κάτι που καταδεικνύει  το μικρό βάρος του όπλου, μέσω της εφαρμογής νέων ανθεκτικότερων και μικρότερου βάτους υλικών.  
Η Kalashnikov επέλεξε να διατηρήσει το ίδιο σχήμα τόσο με το ΑΚ-47 όσο και με το ΑΚ-74 αν και ουσιαστικά πρόκειται για ένα εντελώς νέο όπλο.
Η εταιρεία αναφερόμενη στις επιδόσεις του νέου ΑΚ-12 έχει κάνει γνωστό πως αυτό διαθέτει μεγαλύτερο δραστικό βεληνεκές, αυξημένη διασπορά πυρών, καλύτερη εργονομία, χρηστικότητα και δυναμική μελλοντικών εκδόσεων.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης