Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Οι Προφητείες του Alois Irlmaier... ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!

Alois Irlmaier (2)Οι Προφητείες του Alois Irlmaier: Ένας προφήτης που συχνά αγνοήθηκε κατά τον 20ο αιώνα ήταν κάποιος Alois Irlmaier. Τα οράματά του, ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη, [1] τη Μέση Ανατολή και τον Ειρηνικό συμφωνούν με πολλές από τις δικές μου προβλέψεις, καθώς και με αυτές του Γάλλου μάντη Νοστράδαμου. Η περιγραφή του, ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, που ξεκινάει από μεγάλη σύγκρουση ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ειδικότερα, είναι μία από τις πιο λεπτομερείς και τρομακτικές προφητικές αναφορές που έχουν καταγραφεί ποτέ για το θέμα.


Πρέπει να προειδοποιήσω ότι αυτό που ακολουθεί είναι αρκετά σοκαριστικό και μπορεί να ενοχλήσει κάποιους από εσάς. Εγώ ο ίδιος, μόλις πρόσφατα έλαβα τις πλήρεις προφητείες του Irlmaier. Στον πρόλογο, επιτρέψτε μου να πω ότι το όραμα του Irlmaier επιβεβαιώνει τις υποψίες μου ότι, τα χειρότερα και πιο φρικτά στοιχεία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χημικών όπλων και της κατάληξης ενός παγκόσμιου λοιμού, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 3ου. Κανείς δεν θα ξεφύγει από αυτή τη σύγκρουση και τις συνέπειές της.

Alois Irlmaier (2)Alois Irlmaier (1)2world-war3


Εδώ βρίσκονται όσα αποκάλυψε ο γερμανός προφήτης, σε συνέντευξή του τη δεκαετία του 1950:

[Τα πάντα ζητούν την ειρήνη. Schalom ! (ειρήνη!). Στη συνέχεια, αυτό θα συμβεί - ένας νέος πόλεμος ξεσπάει ξαφνικά στη Μέση Ανατολή, μεγάλες ναυτικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν εχθρότητα στη Μεσόγειο - η κατάσταση είναι τεταμένη. Αλλά η πραγματική πυροδότηση του σπινθήρα άναψε στα Βαλκάνια: Βλέπω έναν «μεγάλο» να πέφτει, ένα ματωμένο στιλέτο βρίσκεται δίπλα του – τότε, ο αντίκτυπος είναι κατά την πρόσκρουση.

Δύο άνδρες θανατώνουν έναν τρίτο υψηλόβαθμο. Είχαν πληρωθεί από άλλους ανθρώπους. Ένας από τους δολοφόνους είναι ένας μικρός μαύρος, ο άλλος λίγο πιο ψηλός, με φωτεινά χρώματα στα μαλλιά. Νομίζω ότι θα συμβεί στα Βαλκάνια, αλλά δεν μπορώ να πω ακριβώς.

Μετά τη δολοφονία του τρίτου ξεκινάει εν μία νυκτί. Βλέπω ξεκάθαρα τρεις αριθμούς, δύο οχτάρια και ένα εννέα. Αλλά δεν μπορώ να πω τι σημαίνει και δεν μπορώ να δηλώσω το χρόνο. Ο πόλεμος αρχίζει με την ανατολή. Προχωράει πολύ γρήγορα. Οι αγρότες κάθονται στις παμπ παίζοντας χαρτιά, όταν οι ξένοι στρατιώτες κοιτάζουν από τα παράθυρα και τις πόρτες. Αρκετός μαύρος στρατός έρχεται από την ανατολή, αλλά ωστόσο τα πάντα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Βλέπω ένα τρία, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει τρεις ημέρες ή τρεις εβδομάδες.

Μαζικές μονάδες βαδίζουν από την Ανατολή στο Βελιγράδι και προχωράνε στην Ιταλία. Στη συνέχεια, τρεις θωρακισμένες στρατιές σε διάταξη σφήνας, προχωράνε με ταχύτητα αστραπής στα βόρεια του Δούναβη πάνω από τη Δυτική Γερμανία προς το Ρήνο - χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Αυτό θα συμβεί τόσο ξαφνικά που ο πληθυσμός φεύγει γεμάτος πανικό προς τα δυτικά. Πολλά αυτοκίνητα φράζουν τους δρόμους - αν είχαν μείνει στο σπίτι ή δεν είχαν χρησιμοποιήσει τους κεντρικούς δρόμους. Τα πάντα, τα οποία θα αποτελέσουν εμπόδιο για τα ταχέως αναπτυσσόμενα τανκς στους αυτοκινητόδρομους υψηλών ταχυτήτων και άλλων ταχέων αυτοκινητοδρόμων, θα ισοπεδώνονται. Δεν μπορώ να δω τις γέφυρες του Δούναβη πάνω από το Ρέγκενσμπουργκ πια. Σχεδόν τίποτα δεν έχει απομείνει από την μεγάλη πόλη της Φρανκφούρτης. Η κοιλάδα του Ρήνου θα καταστραφεί, κυρίως από αέρος.

Βλέπω τρεις εμπροσθοφυλακές να έρχονται. Ο Ρώσος δεν σταματά πουθενά, ενώ διοικεί τις τρεις στρατιές του. Μέρα και νύχτα τρέχει, προκειμένου να φτάσει στην περιοχή  Ruhr, όπου βρίσκονται οι πολλοί κλίβανοι και τα τζάκια. Μέρα και νύχτα οι Ρώσοι τρέχουν αμείλικτα, στόχος τους είναι η περιοχή Ruhr.

Αμέσως η εκδίκηση έρχεται διά μέσου του μεγάλου νερού. Ωστόσο, ο κίτρινος δράκος εισβάλλει στην Αλάσκα και τον Καναδά ταυτόχρονα. Αλλά δεν φτάνει μακριά.

Και στη συνέχεια βρέχει μία κίτρινη σκόνη σε μια γραμμή. Όταν η χρυσή πόλη καταστρέφεται, αρχίζει. Σαν μια κίτρινη γραμμή ανεβαίνει μέχρι την πόλη στον κόλπο. Θα είναι μια καθαρή νύχτα, όταν αρχίσουν να τη ρίχνουν. Τα τανκς ακόμα κινούνται, αλλά εκείνοι που κάθονται σε αυτά τα τανκς έχουν γίνει αρκετά μαύροι. Όταν πέσει κάτω, όλα θα γίνουν νεκρά, ούτε δέντρο, ούτε θάμνος, κανένα βοοειδές, χωρίς χορτάρι, αυτό μαραίνεται και γίνεται μαύρο. Τα σπίτια εξακολουθούν να υπάρχουν. Δεν ξέρω τι είναι και έτσι δεν μπορώ να το πω. Πρόκειται για μια μακριά σειρά. Όποιος πάει πάνω από αυτή τη γραμμή, πεθαίνει. Στη συνέχεια, τα πάντα στις εμπροσθοφυλακές καταρρέουν. Κανείς δεν θα γυρίσει πίσω πια.

Τα αεροπλάνα ρίχνουν μια κίτρινη σκόνη ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και τη Βόρεια Θάλασσα. Έτσι, μια λωρίδα θανάτου δημιουργείται, κατ 'ευθείαν από τη Μαύρη Θάλασσα προς τη Βόρεια Θάλασσα, πλατιά όσο το μισό της Βαυαρίας. Στη ζώνη αυτή δεν μπορεί να αναπτυχθεί χόρτο πόσο μάλλον να ζήσουν άνθρωποι. Η ρωσική προέλαση διακόπτεται.

Από τα ανατολικά υπάρχουν πολλές ερπύστριες. Αλλά στις ερπύστριες όλοι είναι ήδη νεκροί, αν και τα οχήματα συνεχίζουν να κυλάνε, προκειμένου σταδιακά να σταματήσουν αυτόματα. Στο Ρήνο η επίθεση τελικά απωθείται. Από τις τρεις εμπροσθοφυλακές κανένας στρατιώτης δεν θα γυρίσει σπίτι του πια.

Οι πιλότοι πετάνε τα μικρά μαύρα κουτιά τους. Εκρήγνυνται, πριν αγγίξουν το έδαφος και απλώνουν έναν κίτρινο ή πράσινο καπνό ή σκόνη. Ότι έρχεται σε επαφή με αυτό πεθαίνει, είτε είναι άνθρωπος, είτε ζώο ή φυτό. Για ένα χρόνο κανείς οργανισμός δεν επιτρέπεται να εισέλθει σε αυτήν την περιοχή, διαφορετικά θα εκτεθεί στο μεγαλύτερο θανάσιμο κίνδυνο.

Αυτά τα κουτιά είναι σατανικά. Όταν εκρήγνυνται, αναδύεται μια κίτρινη ή πράσινη σκόνη ή καπνός, ό, τι έρχεται σε επαφή με αυτό, είναι νεκρό. Οι άνθρωποι γίνονται πολύ μαύροι και το κρέας ξεκολλάει από τα οστά τους, τόσο καυστικό είναι το δηλητήριο. Καμία από αυτές τις τρεις στρατιές δε θα γυρίσει στο σπίτι πια.

Τότε βλέπω κάποιον να πετάει, έρχεται από τα ανατολικά, ο οποίος ρίχνει κάτι στο μεγάλο νερό, έτσι ώστε κάτι παράξενο θα συμβεί. Το νερό σηκώνεται μόνο του τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει κάτω, τότε τα πάντα πλημμυρίζουν. Η όλη δράση δεν θα διαρκέσει πολύ, βλέπω τρεις γραμμές - τρεις ημέρες, τρεις εβδομάδες, τρεις μήνες δεν ξέρω ακριβώς, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ.

Υπάρχει ένας σεισμός. Το νότιο τμήμα της Αγγλίας γλιστρά στο νερό. Ένα μέρος εξαφανίζεται, όταν το πράγμα πέφτει στη θάλασσα ... Οι χώρες στη θάλασσα βρίσκονται  σε μεγάλο κίνδυνο από το νερό, τα κύματα πάνε ψηλά όσο ένα σπίτι, αφρίζει, σα να βράζει. Νησιά εξαφανίζονται. Ένα μέρος του περήφανου  νησιού βυθίζεται, αν το πράγμα το οποίο ρίχνει ο πιλότος πέφτει στη θάλασσα. Στη συνέχεια, το ίδιο το νερό σηκώνετε τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει κάτω. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν ξέρω. Πότε έρχεται, δεν ξέρω.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου το μεγάλο σκοτάδι έρχεται, το οποίο διαρκεί 72 ώρες. Θα γίνει σκοτάδι σε μια μέρα κατά τη διάρκεια του πολέμου. Στη συνέχεια, μια χαλαζόπτωση που απαρτίζεται από κεραυνό και βροντή, ξεσπά και ένας σεισμός δονεί τη γη. Παρακαλώ μην βγείτε έξω από το σπίτι αυτή τη στιγμή. Τα φώτα δε λειτουργούν, εκτός από το φως των κεριών, το ηλεκτρικό ρεύμα διακόπτεται. όποιος εισπνέει τη σκόνη, κάνειι μία σύσπαση και πεθαίνει. Μην ανοίγετε τα παράθυρα, καλύψτε τα με εντελώς μαύρο χαρτί ... Έξω, ο θάνατος από τη σκόνη είναι τριγύρω, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν. Μετά από 72 ώρες τα πάντα τελειώνουν. Αλλά και πάλι: Μην βγαίνετε έξω από το σπίτι, μην κοιτάξετε έξω από τα παράθυρα, και κρατήστε το φως των κεριών. Και προσευχηθείτε. Τη διάρκεια της νύχτας θα υπάρξουν πολλοί νεκροί άνθρωποι, πιο πολλοί από ό, τι στους δύο προηγούμενους παγκοσμίους πολέμους.

Μην ανοίγετε τα παράθυρα κατά τη διάρκεια των 72 ωρών. Τα βοοειδή ψοφάνε, το γρασίδι γίνεται κίτρινο και ξηρό, οι άνθρωποι θα γίνουν αρκετά κίτρινοι και μαύροι. Ο άνεμος κινεί τα σύννεφα του θανάτου μακριά προς τα ανατολικά.

Η πόλη με τον σιδερένιο πύργο (Πύργος του Άιφελ), γίνεται θύμα του ίδιου του λαού της. Αναφλέγονται τα πάντα. Μαίνεται επανάσταση και όλα αγριεύουν.

Η μεγάλη πόλη με τον σιδερένιο πύργο καίγεται. Αλλά αυτό έχει γίνει από τον ίδιο τον λαό της, όχι από εκείνους που ήρθαν από την ανατολή. Και στην Ιταλία, η κατάσταση αγριεύει. Σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους εκεί και ο Πάπας φεύγει, αλλά πολλοί κληρικοί σκοτώνονται, πολλές εκκλησίες καταρρέουν.

Στη Ρωσία μια επανάσταση ξεσπά και ένας εμφύλιος πόλεμος. Τα πτώματα είναι τόσο πολλά που δεν μπορεί να τα πάρουν από τους δρόμους πια. Οι μεγάλοι αρχηγοί των κομμάτων αυτοκτονούν και ο μεγάλος ένοχος ξεπλένεται μέσα στο αίμα ... Βλέπω μια κόκκινη μάζα αναμεμιγμένη με κίτρινα πρόσωπα, είναι μια γενική εξέγερση και μια φρικτή δολοφονία.

Ο σταυρός έρχεται σε τιμές εκ νέου. Οι Ρώσοι πιστεύουν στο Θεό εκ νέου. Θα τραγουδήσουν  το τραγούδι του Πάσχα και θα κάψουν κεριά μπροστά από τις ιερές εικόνες. Με τις προσευχές του χριστιανισμού το τέρας από την κόλαση πεθαίνει. Επίσης, οι νέοι πιστεύουν εκ νέου στη μεσολάβηση της μητέρας του Θεού.

Αν τα πάντα έχουν τελειώσει, ένα μέρος των κατοίκων έχει πεθάνει και οι άνθρωποι φοβούνται το Θεό εκ νέου.

Οι νόμοι, που θανατώνουν τα παιδιά, καθίστανται άκυροι. Τότε θα υπάρξει ειρήνη. Μια καλή στιγμή. Ο Πάπας, ο οποίος δε χρειάστηκε να φύγει πέρα από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιστρέφει. Όταν τα λουλούδια ανθίζουν στα λιβάδια, θα επιστρέψει και θα θρηνήσει για τα δολοφονημένα αδέρφια του. Μετά από αυτά τα γεγονότα, έρχεται μια μακρά, τυχερή περίοδος. Αλλά οι άνθρωποι πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί, όπου ξεκίνησαν οι παππούδες τους.]

The Prophecies of Alois Irlmaier

Here is what the German seer revealed when interviewed in the 1950s

Παραπομπές για μελέτη:

[1] Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike

Πολεμικά Πλοία Συνωστίζονται στην Μεσόγειο

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα

Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !

Video Σοκ της Γαλλικής Τηλεόρασης για το Ισλάμ

Majesty Twelve (Οι 12 Μεγαλειότητες)

http://www.terrapapers.com/?p=52662

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης