Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!!!ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΝΙΣΣΑ!!!ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΚΑΝΤΟΣ'';;;

Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Η Μασονία είναι κατασκεύασμα του Σιωνισμού, του διεθνούς Εβραϊσμού και εξυπηρετεί τα σχέδια των Εβραϊκών Σιωνιστών. Σκοπός της είναι να καταστρέψει όπως φαντάζεται τον Χριστιανισμό με την υποστήριξη όλων των αντίχριστων αιρέσεων και προπαγανδών. Η ίδια αίρεση για να μην αποκαλύπτεται ο ρόλος της παρουσιάζεται σαν φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενώ είναι θρησκεία ειδωλολατρική, έχει ναούς, τελετές και μυστήρια. Είναι αντίχριστη θρησκεία που σαν τελικό σκοπό της έχει να επιβάλει τη λατρεία του Σατανά. Όσοι μπαίνουν στη Στοά βγαίνουν αυτομάτως από την εκκλησία του Χριστού.

Η εκκλησία της Ελλάδος το 1773 καταδίκασε τη Μασονία επισήμως. Τη Μασονία μετέφεραν στην Ευρώπη οι Φράγκοι Σταυροφόροι. Από την Ευρώπη μεταδόθηκε η μασονική λέπρα με ταχύτατους ρυθμούς, και σε άλλα σημεία της γης. Αυτός είναι και ο λόγος που οι βαθμοί της μασονικής ιεραρχίας είναι μίγμα εβραϊσμού και ιπποτισμού όπως π.χ. ο ιππότης του Καντός. «Καντός» στα εβραϊκά σημαίνει «άγιος», «αφιερωμένος εις άγιο σκοπό».
Ενώ για τους «συνηθισμένους» κοινούς τέκτονες ο ανώτερος βαθμός τελειώνει στον 33ο και τελευταίο βαθμό, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί άλλοι βαθμοί και ο ανώτερος είναι: ο Αυτοκράτορας!
Κανένας Χριστιανός ορθόδοξος δεν έφθασε ποτέ και ούτε θα φτάσει στο βαθμό του Αυτοκράτορα.

Η Μασονία είναι κατασκεύασμα αλλά και όργανο των Εβραίων, αυτό το λένε οι ίδιοι οι Εβραίοι στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Είναι γραπτά ντοκουμέντα με λεπτομέρειες για το τελικό σχέδιο που έχουν καταστρώσει οι Σιωνιστές με σκοπό τη μεθοδική εκστρατεία για κατάκτηση της Παγκόσμιας εξουσίας. Είναι το διάγραμμα των προαιώνιων φιλοδοξιών τους για την παγκόσμια κυριαρχία.
Οι Εβραίοι λένε «Θα δημιουργήσουμε και θα πολλαπλασιάζουμε τις Μασονικές Στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Θα προσελκύσουμε σε αυτές (τις στοές) όλους αυτούς που μπορούν να γίνουν υπέροχοι πράκτορές μας. Οι στοές αυτές θα αποτελέσουν το κυριότερο γραφείο πληροφοριών μας».

Η Μασονία είναι το σκοτεινό πρακτορείο του Εβραϊσμού. Είναι το μάτι των Σιωνιστών στην καρδιά κάθε ‘Έθνους. Στις στοές μέσω των μασόνων θα συγκεντρώνονται χρήσιμες πληροφορίες για να κατευθύνει τα σχέδια του τα αντίχριστα, ο Εβραιομασονισμός. Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι διοικείται και ελέγχεται η μασονία απ’ έξω. Είναι κατασκεύασμα και εκτελεστικό Όργανο του Διεθνούς Σιωνισμού. Ο πρώτος σκοπός της Μασονίας είναι, όπως φαντάζεται, η εξάλειψη του Χριστιανισμού. Δε θα μπορούσε να είναι άλλος γιατί αυτός είναι ο σκοπός του Σιωνισμού, Εβραϊσμού του οποίου είναι κατασκεύασμα και όργανο η Μασονία.

Όσοι εξακολουθούν να αμφιβάλουν, αν η Μασονία και ο Σιωνισμός είναι εχθροί του Χριστιανισμού, ας διαβάσουν τα παρακάτω έγκυρα και αποκαλυπτικά κείμενα: Εγκύκλιος επιστολή τα Συνόδου της Ιεραρχίας της Ρωσικής Εκκλησίας της Διασποράς, η οποία λέγει: «Η Μασονία είναι αδιάλλακτος εχθρός του Χριστιανισμού. Σκοπός της είναι η καταστροφή της Εκκλησίας, η καταπολέμηση των θρησκειών, ο κλονισμός των θεμελίων των εθνικών Χριστιανικών Κυβερνήσεων και η εξαπόλυσης της επαναστάσεως εις ολόκληρο τον κόσμο».
Ο Βολτέρος, γνωστός μασόνος, είπε κάποτε: «να τσακίσουμε την αλάνισσα», κι εννοούσε την Εκκλησία.
Το 1881, ο Βέλγος μασόνος Φλερύ έγραφε τα εξής φοβερά: «Ας τελειώνωμεν άπαξ δια παντός με τον Εσταυρωμένον Συ ο Οποίος επί 18 ήδη αιώνας κρατείς τον κόσμον υπό τον ζυγόν Σου, η Βασιλεία Σου έληξε. Ο Θεός δεν είναι απαραίτητος».


Υπάρχουν κυρίως τρία είδη Μασονίας:
Τη λεγόμενη Φραμασονία (Ελευθεροτεκτονισμός), τη Μαύρη Μασονία, η οποία καμουφλάρεται από την ταμπέλα των «Ροδοσταυρίων» και τους «Θεοσοφιστάς».
Επίσης υπάρχουν πολλές μικρές ομάδες διαφόρων Μασόνων, οι οποίες διαφέρουν στους βαθμούς και τα τυπικά, δηλαδή άλλοι έχουν 33ο, άλλοι λιγότερους και άλλοι περισσότερους. Ο σκοπός όμως είναι κοινός. Κατάργηση όλων των θρησκειών και επιβολή μίας θρησκείας: του Εωσφορισμού.

Μεταξύ των οπαδών των Μασόνων δεν υπάρχουν προστριβές, όλοι θεωρούν τους «συναδέλφους» τους ως εν εωσφόρω αδελφούς.
Οι Μαύροι και οι Θεοσοφισταί είναι οι πιο επικίνδυνοι γιατί έχουν προχωρήσει περισσότερο στον εωσφορισμό και στη Μαύρη μαγεία.
Μεγάλες και πομπώδεις λέξεις και ονόματα.
Αλλά όπως στο κάθε τι το εωσφορικό, έτσι και εδώ, τα πάντα αρχίζουν με απάτη και ψεύδος.
Μην περιμένετε πίσω από αυτές τις λέξεις να βρείτε κανένα ίχνος του Θεού και της σοφίας Του. Το σωστό θα ήταν να λεγότανε «Σατανοσοφία» και Σατανοσοφισταί γιατί ασχολούνται με τα «βαθέα του Σατανά», όπως λέει η Αγία Γραφή, δηλαδή με τον αποκρυφισμό.


Ποια όμως μπορεί να είναι η σοφία τού «έξω από δω»;
Ασφαλώς, όχι καλή, γιατί αυτός από την αρχή ονομάστηκε «ψεύτης και ανθρωποκτόνος». Είναι δε ο άσπονδος εχθρός του ανθρώπινου γένους.
Χρησιμοποιούν όμως αυτό τον τίτλο οι Θεοσοφισταί για να παραπλανούν τους αφελείς.


Η Ελληνική Δικαιοσύνη Καταδικάζει τη Μασονία με τη βαρυσήμαντη και ιστορική απόφασή της. Με την υπ’ αρ. 2060/1969 απόφαση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση αναγνώρισης μασονικού σωματείου. Η Μασονία αντίκειται στο Σύνταγμα. Είναι θρησκεία μυστική, μη φανερή, με κρυφά δόγματα.


Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίζουμε ότι η μασονία είναι ένα από τα πιο σατανικά πλοκάμια «του κοσμοκράτορος του σκότους του αιώνα μας», που ως λέων ωρυόμενος περπατά ζητών τινα καταπίη» (Α΄ Πέτρου 5,8).
Η δεκαετία του ’80 συγκλονίστηκε από το πρωτοφανές μασονικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία από τη διαβόητη στοά P-2 και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να απασχολεί όχι μόνο την Ιταλική αλλά και την κοινή διεθνή γνώμη. Στις ανακρίσεις που άρχισαν το 1988, αποκαλύφθηκαν φρικτά εγκλήματα. Δολοφονίες και καταχρήσεις αστρονομικών ποσών.
Περισσότερα από 1.000 μέλη υπολογίζονται οι ανώτεροι αξιωματούχοι του Ιταλικού κατεστημένου οι οποίοι είναι μέλη στη μασονική στοά P-2.


Η Μασονία χρησιμοποιεί την απάτη για να πετύχει τους σκοπούς της, καλλιεργεί σκόπιμη σύγχυση και πολεμά έτσι αδυσώπητα τον Χριστιανισμό και προ παντός την Ορθόδοξη Εκκλησία που έχει την αλήθεια.
Στα ειδωλολατρικά μυστήρια του Οσίριδος, της Ίσιδος, των Ελευσίνιων κλπ λατρεύουν τον σατανά. Η τόσο μεγάλη προσπάθειά τους για την ένωση των εκκλησιών και θρησκειών δεν είναι τίποτα άλλο παρά η εξαφάνιση της θρησκείας του Σωτήρος Χριστού και η επιβολή της λατρείας του σατανά.


Σήμερα η μασονία έχει πλέον ξεσκεπαστεί. Είναι γνωστό ότι δεν δρα μόνη της, αλλά κρύβεται και πίσω από άλλες οργανώσεις. Ξέρουμε οι πιο πολλοί πως οι μασόνοι αρνούνται το Χριστό και αποκαλούν τους Χριστιανούς «βέβηλους».
Παραδέχονται οι μασόνοι ότι σαν Χριστιανοί ήταν βέβηλοι και ότι με την μύηση ο Χριστιανικός εαυτός τους πέθανε.
Η Μασονία ομολογεί ότι πλέκει τα σάβανα των θρησκειών. Δεν είναι δυνατόν να αγνοούνται οι όρκοι της μασονίας και ο συνωμοτικός χαρακτήρας της δραστηριότητας της.
Δεν αντέχουν στο φως τα έργα της και η διδασκαλία της. Καθώς δε είπε ο Χριστός «πως ο Φαύλα πράσσων μισεί το Φως και ουκ έρχεται προς το Φως, ίνα μη ελεχθή αυτού τα έργα».


Χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από το βιβλίο: «Η εβραιομασονία ξεσκεπάζεται!» του Χαραλάμπους Δ. Βασιλόπουλου Αρχιμανδρίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης