Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Επιδημία βιασμών Νορβηγίδων απο μουσουλμάνους μετανάστες > ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟ: «Το γεγονός ότι προέρχεται απόμουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του είναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός ότι είχε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου».

Κι όμως αυτά ξεστόμισε η γυναίκα συνήγορος του Πακιστανού που βίασε και κακοποίησε στην Πάρο την Μυρτώ. 

Και αυτά ακριβώς τα επικίνδυνα επιχειρήματα – ιδεολογήματα βρίσκονται στο μυαλό και στο στόμα κάθε ψευτο-προοδευτικού «αντιρατσιστή». 
Είναι γνωστή η δυσθεώρητη υποκρισία των δήθεν υπερασπιστών των «δικαιωμάτων», η οποία τους οδηγεί να μιλάνε  για «ισότητα», «δικαιώματα των γυναικών», καταγγέλλοντας τον… «σεξισμό» και την ίδια ώρα να είναι όχι μόνο ανήμποροι να αρθρώσουν έστω και ένα μισόλογο για τον θαυμαστό κόσμο του Ισλάμ, όπου η γυναίκα είναι όχι απλά «υποδεέστερη του ανδρός», αλλά και υποψήφια ξυλοδαρμού, βιασμού, λιθοβολισμού, «εγκλήματος τιμής» και δολοφονίας, πολλές φορές με φρικτό τρόπο (όπως με οξύ), αλλά σπεύδουν να υπερασπιστούν τους «ταλαίπωρους μετανάστες» και να δικαιολογήσουν κάθε βαρβαρότητα.  

Χάριν υπεράσπισης του ιδεώδους του πολυπολιτισμού και προώθησης του «αντιρατσισμού», καταφέραμε τα όσα τραβάνε οι μουσουλμάνες γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες από τους βάρβαρους της «κουλτούρας» του βιασμού, να τα βιώνουν πλέον και οι «άπιστες» στη Δύση. Δηλαδή, οι γυναίκες μας, οι κόρες μας, οι μανάδες μας, οι φίλες μας, οιαδελφές μας...


Ήδη το Όσλο, η πρωτεύουσα της Νορβηγίας βιώνει μια επιδημία βιασμών με τους μουσουλμάνους (ή «μη-δυτικούς» όπως του λένε, όταν τους λένε), να αντιπροσωπεύουν το 100 τοις εκατό των βιαστών (!) με 9 από τις 10 να είναι επιθέσεις εναντίον Νορβηγίδων. Αυτές είναι επίσημες στατιστικές από την νορβηγική αστυνομία. Αυτό που υποκριτικά αρνούνται να πουν οι αριστεροί ψευτο-ανθρωπιστές, το λέει στο παρακάτω βίντεο, ένας Ιρακινός μουσουλμάνος, που ζει στη Νορβηγία και θεωρείται «σεβαστός», ο οποίος ομολογεί ότι υπάρχει μια «σύγκρουση πολιτισμών». Ο κ. Kubaisi, λοιπόν, λέει ότι οι βιασμοί αποτελούν ένα «μεγάλο πρόβλημα» και το ονομάζει «σύγκρουση πολιτισμών», που μεταφράζεται σε : «Η κουλτούρα μου πιστεύει ότι ο βιασμός είναι κάτι σωστό, αλλά ο δικός σου δεν το πιστεύει». Κι όμως οι εθισμένοι στα παραισθησιογόνα του πολυπολιτισμού «προοδευτικοί» Νορβηγοί προσπαθούν να φιμώσουν τις ιστορίες της επιδημίας του «ήρθε η σειρά σου» από μουσουλμανικές συμμορίες βιαστών. Σε λιγότερο «προοδευτικές» χώρες, όμως, όπως στην Πολωνία, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια… Αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα.Ένα από τα πολλά «καλά» που έφεραν οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη Νορβηγία είναι αυτό που λέγεται «επιδημία βιασμών» (δες κι εδώ). Πρόσφατες στατιστικές της αστυνομίας έδειξαν ότι στην πρωτεύουσα το Όσλο, το 100 τοις εκατό των δραστών των βιασμών είναι μη-δυτικοί μετανάστες. Και 9 από τα 10 θύματά τους ήταν Νορβηγίδες.


Για να προστατευτούν κάποιες ξανθιές νορβηγίδες φέρεται να έχουν αρχίσει να βάφουν τα μαλλιά τους μαύρα, και να κινούνται μόνο σε ομάδες.

Η Kristin Spitznogle είναι μια ψυχοθεραπεύτρια που παρακολουθεί κάποια από τα θύματα βιασμού.


«Αυτοί οι άνδρες δεν χτυπούν τις δικές τους», σημείωσε. «Χτυπούν τις νορβηγίδες και την φιλελεύθερη κουλτούρα που εκείνοι δεν δέχονται».


Η Spitznogle έχει δεχτεί επίθεση από τα νορβηγικά media επειδή λέει αυτό που πολλοί διστάζουν να πουν : ότι το πρόβλημα των βιασμών είναι οι μουσουλμάνοι άνδρες που βιάζουν μη μουσουλμάνες γυναίκες. Κάθε γυναίκα που δεν ντύνεται σεμνά και δεν φορά την ισλαμική μαντίλα θα μπορούσε να θεωρηθεί από κάποιους Μουσουλμάνους ότι της «αξίζει» να βιαστεί.


«Για κάποιους η μαντίλα είναι ένα σύμβολο που χωρίζει τις πειθήνιες σωστές μουσουλμάνες από τις – κατά τους μουσουλμάνους - νορβηγίδες “πόρνες”. Όταν λέω “πόρνες”, πραγματικά αναφέρομαι μόνο σε δικά τους λόγια. Αυτή την λέξη αναφέρουν στους δημοσιογράφους», λέει η Spitznogle.


Η Spitznogle λέει ότι το αριστερό κατεστημένο της Νορβηγίας, έχει καταντήσει να κατηγορεί τα θύματα βιασμών (!) επειδή η όλη ιδέα ότι η ισλαμική κουλτούρα είναι επικίνδυνη για τις γυναίκες δεν είναι «πολιτικά ορθή».Η Hanne Herland είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ βιβλίου “AlarmThoughts on a Culture in Crisis” («Συναγερμός ! Σκέψεις για έναν Πολιτισμό σε Κρίση»).


«Δεν είναι όλες οι αξίες των ισλαμικών χωρών άριστες για να έρθουν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες», προειδοποιεί η Herland. «Και νομίζω ότι πολλές φορές οι Νορβηγοί φοβούνται να μιλήσουν από το φόβο μην τους πουν ‘ρατσιστές’».


Αλλά είναι δύσκολο να αποκαλέσεις «ρατσιστή» κάποιον μουσουλμάνο μετανάστη που μιλάει έξω από τα δόντια του για τους ομόθρησκούς του μουσουλμάνους.


Ο Walid al-Kubaisi είναι δημοσιογράφος στη Νορβηγία και μουσουλμάνος που έχει έρθει από το Ιράκ. Ανησυχεί για τα ριζοσπαστικά ισλαμικά στοιχεία εντός της μουσουλμανικής κοινότητας και λέει με έμφαση: «Έχουμε ένα πρόβλημα». «Όλοι το αρνούνται. Κανείς δεν λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αλλά αυτό θα τα κάνει χειρότερα στο μέλλον».


«Στις περισσότερες περιοχές όπου οι μουσουλμάνοι είναι η πλειοψηφία, οι Νορβηγοί αισθάνονται ότι δεν είναι στη χώρα τους, ότι δεν βρίσκονται στη Νορβηγία. Αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε μια μουσουλμανική χώρα», δηλώνει  ο al-Kubaisi.


Ο Kubaisi θεωρεί ότι επίκειται σύγκρουση των πολιτισμών. «Θα συμβεί. Δεν είμαι προφήτης, αλλά κάτι θα συμβεί. Το νιώθω.
Δείτε το βίντεο:
 

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει (2011) για αυτό το θέμα ο Νορβηγός βουλευτής Christian Tybring-Gjedde του συντηρητικού φιλελεύθερου Κόμματος Προόδου (Fremskrittspartiet ή Framskrittspartiet), δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος στο Κοινοβούλιο της Νορβηγίας.


 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
http://greeknation.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7221.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης