Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!

Screenshot_4

Αστράφτει και βροντά Συνταγματάρχης : Για το Γένος των Eλλήνων κύριοι των Ενώσεων …Tσιμουδιά ;

Φυσικά, όταν πρόκειται για την τσέπη μας και στομάχι μας, σπεύδουμε να υποστηρίξουμε, να συμπαρασταθούμε, να φωνάξουμε, να δηλώσουμε, να διαδηλώσουμε, κλπ.

Όταν πρόκειται για υπέρτερα, μεν, μη υλικά και χρήμα αποτιμούμενα όμως, αγαθά, όπως η πατρίδα, η εθνική συνείδηση, η ιστορία και η παράδοση, εκεί επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
Οι Ενώσεις Αποστράτων έκαναν παρέμβαση στην προσφυγή στρατιωτκών για μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά όταν τους είχε ζητηθεί να παρέμβουν στην προσφυγή ενώπιον του ΣτΕ κατά της αντισυνταγματικής εγκυκλίου και Υ.Α. γα την εισαγωγή αλλογενών στα ΑΣΕΙ, εκεί κοίταζαν αλλού και σφύριζαν ανέμελα.
Μα είναι λογικό, η εθνική και πατριωτική συνείδηση, οι κόποι και οι αγώνες των προγόνων, η ιστορία και ο πολτισμός, οι αξίες και οι αρχές, δεν έχουν χρηματικό αντίκρυσμα και δεν φέρνουν παράδες στην τσέπη, σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή (αλήθεια, τι γίνεται με την προσφυγή για τα ΑΣΕΙ; Ακόμη να βγάλει το ΣτΕ απόφαση).
Το μόνο που φέρνει είναι μια ηθική δικαίωση, μια επανόρθωση της αδικίας ενάντι των Ελλήνων και ένα, εδεχομένως,  μικρό ανάχωμα στα σχέδια της παγκόσμιας τάξης για αφελληνισμό της χώρας, στο πνεύμα της «παγκοσμιοποίησης» και του «μια μάζα σκλάβων είμαστε όλοι».
Επίσης, σταματάνε να τρίζουν και τα κόκαλα των προγόνων μας στους τάφους τους, που τόσο τους έχουμε σπιλώσει με την απάθεια, δειλία και μικρότητά μας, εμείς οι «απόγονοι» που χάσαμε τον Εθνικό μας προσανατολισμό.
Αλλά, και πάλι, ποιος νοιάζεται;
Η τσέπη και το στομάχι είναι υπεράνω αξιών, ήθους και αρχών.
Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν και άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους (για να μην παρεξηγούμαστε, καλό και άγιο το τομάρι, σε όλους μας αρέσει να το ταϊζουμε, να το ποτίζουμε και να το ντύνουμε, αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτό, υπάρχει και ψυχή).
Ίσως αυτοί οι άνθρωποι, που σωστά αντιλαμβάνονται ότι ατομικό συμφέρον δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς συλλογικό συμφέρον (το είπε άλλωστε και ο Σοφοκλής στις τραγωδίες του, αλλά και πάλι ποιος νοιάζεται) να κάνουν μια μέρα, σύντομα, τη διαφορά.
Γιατί σε τελική ανάλυση, αυτός που νοιάζεται για λίγα, τα μικρά και τα ασήμαντα, θα χάσει και τα πάντα αφού δεν μερίμνησε εγκαίρως για να τα διαφυλάξει, ασχολούμενος με το τι θα φάει και τι θα πιει, ενώ οι άλλοι του έσκαβαν το λάκκο.
Ωραίο το σπιτάκι μας, αλλά αν κάποιος το σπρώχνει στην άκρη του γκρεμού, σύντομα θα πέσει!
 Υ.Γ. Θυμάμαι τα λόγια του προέδρου της ΕΑΑΣ Παντελή Μαυροδόπουλου, παρουσία και άλλων, τον Αύγουστο του 2011 «είμαστε ΝΠΔΔ και ο Μπεγλίτης θα μας μετατρέψει σε ΝΠΙΔ εάν συμμετάσχουμε στην προσφυγή που κάνετε για την κατάργηση του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ», τα ίδια ακριβώς λόγια, παρουσία και άλλων,  όταν σταμάτησαν οι αντιδράσεις-συγκεντρώσεις των αποστράτων, «είμαστε ΝΠΔΔ και ο Καράμπελας θα μας μετατρέψει σε ΝΠΙΔ»!
«Υπογραμμίστηκε η διφυής υπόσταση των Ενώσεων ως θεσμοθετημένων Ν.Π.Δ.Δ. και ως συνδικαλιστικών φορέων εκπροσώπων των Μελών τους» διαβάζω στην ανακοίνωση του συντονιστκού, από πότε κοι κοι πρόεδροι; Εσείς δεν λέγατε ότι είστε θεσμικοί και από πουθενά δεν προκύπτει συνδικαλιστική δράση για τις ενώσεις;
Τι συνέβη κοι κοι πρόεδροι και άλλαξε η στάση σας για την συνέχιση των διαμαρτυριών; Η συμετοχή σας σε εκδηλώσεις συγκεκριμένων πολιτικών φορέων συνάδουν με την ιδιότητα των προέδρων ΝΠΔΔ;
Σπύρος Σταματόπουλος
Συνταγματάρχης ε.α.
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙ.Ε.ΣΥ.
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης