Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Η σύγχρονη ελληνική τραγωδία - Βίντεο με τη χήρα του Μανώλη Καντάρη

Το περιστατικό στο Φαρμακονήσι κάποιο κύκλοι προσπάθησαν να το εκμεταλευτούν από την ανθρώπινη πλευρά της τραγωδίας αυτών των ανθρώπων και κάνοντας την κοινωνία να ξεχάσει τις συνέπειες της μετακόμισης αυτής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη όταν ο 44χρονος τότε άνδρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τρία άτομα, τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011, ενώ πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο τη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.
 
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.Ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, όπου είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε την επίθεση.
 
Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό, επειδή αντιστάθηκε, του άρπαξαν την κάμερα που κρατούσε και εξαφανίστηκαν.
 
Η γυναίκα και η πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο, αντικρύζοντάς τον νεκρό.
 
Τρία χρόνια μετά τα ΜΜΕ αποφάσισαν να θυμηθούν την χήρα του Μανώλη, που μόνη της μεγαλώνει τα παιδιά του.
 
«Από τη γέννα βρέθηκα στην κηδεία» δήλωσε η Σιμόνα Βιρτζίλι, σύζυγος του Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε πριν από 3 χρόνια από αλλοδαπούς προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα...
 
Ήταν τότε που ο Μανώλης Καντάρης, ενθουσιασμένος από το χαρμόσυνο γεγονός της γέννας, βγήκε από το σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας, για να κατευθυνθεί στο μαιευτήριο.
 
Μετά από τρία χρόνια, η Σιμόνα Βιρτζίλι, αποκάλυψε την ειρωνεία της τύχης ότι ο Μανώλης Καντάρης ετοίμαζε τη μετακόμιση σε άλλη γειτονιά. 
 
Συγκινητική η στιγμή που αναφέρει ότι είδε το περιπολικό κάτω από το σπίτι της τη στιγμή που αυτός ήδη είχε αργήσει να επιστρέψει και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.
 
Ο Γολγοθάς της δεν τελειώνει εδώ αφού οι καταδικασθέντες Αφγανοί έχουν ασκήσει έφεση κατά της ποινής τους και θα πρέπει να τους αντικρύσει ξανά στο δικαστήριο.
 
Οι δύο Αφγανοί, ηλικίας 27 και 20 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κατά την οποία προσήχθησαν περίπου 40 άτομα.
 
Μεταξύ αυτών, ήταν και οι δύο δράστες της δολοφονίας.
 
Ο τρίτος αλλοδαπός, διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται έως και σήμερα.Ώρες μετά ομολόγησαν και οι δύο την πράξη τους, περιγράφοντας λεπτομέρειες που σοκάρουν.
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς, αφού άρπαξαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο, την πούλησαν στο Μοναστηράκι για... 120€.
 
Καταδικάστηκαν σε 43 χρόνια κάθειρξη, προφανώς τα βρήκαν πολλά και κάνουν έφεση. Κρίμα που δεν μπορεί να κάνει και ο Μανώλης.
 
Το περιστατικό Καντάρη όπως και του Πακιστανού στην Πάρο με τον βιασμό της Μυρτώς με τα γνωστά αποτελέσματα, είναι συνέπειες της αθρόας λαθρομετανάστευσης και την είσοδο ανθρώπων στην χώρα που έχουν άλλα ήθη μη συμβατά με τα δικά μας, αλλά και δεν έχουν το ίδιο μέτρο για την ανθρώπινη ζωή.
 
Στο Αφγανιστάν αποκεφαλίζουν κόσμο χαμογελώντας, για αυτο δεν τους πήγε στο μυαλό απλά να πάρουν την βινεοκάμερα από τον Μανωλη. Έχουν άλλες παραστάσεις αυτοί που έρχονται στην χώρα, και όσο δεν το καταλαβαίνουμε θα συνεχίσουμε να πέφτουμε από τα σύννεφα ως πολίτες της "συννεφούπολης".
 
Δείτε το βίντεο :
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης