Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Νο-fly-zone στη Συρία από ΝΑΤΟ και Τουρκία - "Zώνη του λυκόφωτος" υπόσχονται οι Ρώσοι! ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ


Στο "full' γύρισαν οι μηχανές του πολέμου αμέσως μετά το κλείσιμο της "εκκρεμότητας" των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ: Το ρωσικό Ναυτικό τελικά κατεβάζει τρία (!) αρματαγωγά στην Μεσόγειο (περίπου 1200 πεζοναύτες και 110 ΤΟΜΠ-ΤΟΜΑ) με άμεση είσοδο του στόλου του Moskva στα Στενά σε ... τρεις δόσεις, ενώ ΗΠΑ και Τουρκία φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην απόφαση να δημιουργήσουν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη βόρεια Συρία ανάμεσα στην τουρκική επαρχία Κίλις και το Χαλέπι, ακροβατώντας σε νομικό επίπεδο:

Όπως αναφέρεται το σχέδιο δεν χρειάζεται έγκριση από τον ΟΗΕ γιατί η απαγόρευση πτήσεων θα προέλθει ... από τα έξω προς τα μέσα, δηλαδή θα περιλαμβάνει και περιχές της Τουρκίας και υποτίθεται ότι δεν απαιτεί  έγκρισή από τον ΟΗΕ. Όπως γράφει η "Μιλλιέτ"  το σχέδιο ειναι έτοιμο, οι δυνάμεις είναι έτοιμες και αναμενόταν απλά το "πράσινο φως"  από το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ που θα προέκυπτε από τις χθεσινές εκλογές..
Η ζώνη στις παραμεθόριες περιοχές της Τουρκίας, θα ελέγχεται από 2 σύστημα αεράμυνας Patriot PAC-3 τα οποία θα μεταφερθούν από τις ΗΠΑ και βέβαια την τουρκική Αεροπορία η οποία έχει μετακινήσει ένα μεγάλο μέρος των αεροπορικών της δυνάμεων από τα δυτικά στα νότια αεροδρόμια.
Μια ίδια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων σκοπεύουν οι ΗΠΑ να δημιουργήσουν στα σύνορα της Συρίας και της Ιορδανίας έτσι ώστε να τριχοτομηθεί ο εναέριος χώρος της Συρίας και να δημιουργηθούν συνθήκες επικράτησης των ισλαμιστών ανταρτών.
Την ίδια στιγμή το ρωσικό Ναυτικό προχωρά σε πολύ συγκεκριμένες κινήσεις στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων με απειλή για δημιουργία "ζώνης του λυκόφωτος": Σε δύο ημέρες, στις 9/11 ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να εισέλθει το πυρηνοκίνητο καταδρομικό εκτοπίσματος 12.500 τόνων κλάσης "Slava" του Moskva στον Βόσπορο και να βγει από τα Στενά στο Αιγαίο την ίδια ημέρα.
Στην κίνησή του θα συνοδεύεται μόνο από την φρεγάτα PYTILIVIY (Νο 808) κλάσης KRIVAK και το ένα από τα δύο αρματαγωγά κλάσης Aligator, το NIKOLAY FILCHENKOV (Νο 152).
Για το δεύτερο αρματαγωγό το SARATOV (Νο 150), δόθηκε αναγγελία εισόδου στον Βόσπορο στις 11/11. Ο αρχικός ρωσικός στολίσμος θα αγκυροβολήσει σε ένα "πάγκο" νότιανατολικα της Λήμνου και θα περιμένει το SARATΟV, αλλά απ'ότι φαίνεται όχι μόνο.
Σε μία περίεργη κίνηση το τρίτο αρματαγωγό NOVOCHERKASSK που περιπολούσε στο Βόρειο Αιγαίο επί ακρετές ημέρες, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει μπει στα Δαρδανέλια και οι Ρώσοι δίνουν έξοδο από εκεί στι 9/11, δηλαδή την ημέρα που θα εισέρχεται στο Βόσπορο το Moscva, αλλά δίνουν επιστροφή στο Αιγαίο του πλοίου μετά από μόλις 5-6 ημέρες, στις 14-15/11!
Προσοχή: Αναγγελία δεν σημαίνει ότι υποχρεούνται να προχωρήσουν στις παραπάνω κινήσεις, αλλά είναι βέβαιο ότι ακολουθούν ένα περίπλοκο παιχνίδι τακτικής όπου εξαρτούν τις ενέργειές του από αυτές του ΝΑΤΟ.
Επί της ουσίας, το πιθανότερο είναι να οδεύουν προς εκκένωση μάχης τα αρματαγωγά, εκτός και αν πάνε για τον ... Γ'Π.Π.! Τρία αρματαγωγά η Ρωσία ουδέποτε είχε τα τελευταία χρόνια στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο και μόνο συνηθισμένος δεν είναι ο απόπλους ολόκληρου Moskva.
Τις παραπάνω πληροφορίες τις επιβεβαιώνουν 100% στο defencenet.gr πηγές από το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, αλλά υπάρχει και μία άλλη πληροφορία που δεν έχει καταστεί δυνατόν να επιβεβαιωθεί: Το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov από τον Βόρειο Στόλο έχει λάβει εντολή για προετοιμασία απόπλου μέσα στο Νοέμβριο ή στις αρχές Δεκεμβρίου για την Μεσόγειο.
Σε μια τέτοια περίπτωση οι ρωσικές δυνάμεις που θα έχουν συγκεντρωθεί (1 αεροπλανοφόρο, 1 βαρύ καταδρομικό, 1 αντιτορπιλικό, 1 φρεγάτα, 3 αρματαγωγά, δύο πλοία ηλεκτρονικού πολέμου και διάφφορα βοηθητικά) θα ξεπερνούν σε ισχύ ακόμα και την κοινή γαλλοβρετανική αρμάδα, αν θεωρήσουμε ότι το Moskva κάνει την διαφορά αφού και οι Γάλλοι έχουν το αεροπλανοφόρο "Ντε Γκολ". Από τα παραπάνω γίνεται εύκολα αντιληπτό το τι πρόκειται να ακολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης