Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Σούπερ ομάδα Σούπερ Δικτατορία... Μη μου πείτε ότι δεν έχουν δικαιολογία;


Μια νέα ομάδα της Αστυνομίας που θα κυκλοφορεί με τζιπ, θα φέρει βαρύ οπλισμό και θα έχει εκπαιδευτεί στα πρότυπα της ΕΚΑΜ, θα ριχτεί στη μάχη με τη βαριά εγκληματικότητα στις αρχές του χρόνου.
Οι δεκάδες συμμορίες με τα καλάσνικοφ που εισβάλλουν σε σπίτια, δολοφονούν πολίτες στον δρόμο για λίγα ευρώ και λυμαίνονται την πρωτεύουσα, είναι η αιτία για τη σύσταση της νέας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., την οποία χαρακτηριστικά οι επιτελείς της Κατεχάκη την περιγράφουν ως μίνι ΕΚΑΜ.

Οπως προβλέπει το σχέδιο του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο έχει βασιστεί σε ανάλογου τύπου υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας, οι νέες ειδικές ομάδες θα περιπολούν 24ωρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και θα επεμβαίνουν μόνο σε περιπτώσεις βαριάς εγκληματικότητας.
Με απλά λόγια, δεν θα κυνηγούν τσαντάκηδες και τοξικομανείς, αλλά συμμορίες αλλοδαπών με καλάσνικοφ, νονούς οπλισμένους σαν αστακούς, σκληρούς ληστές κ.ά. Δεν αποκλείεται κάθε τζιπ να συνοδεύεται και από μια μοτοσικλέτα σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβει ή να εμπλακεί σε καταδίωξη κακοποιών που επιβαίνουν σε δίκυκλα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη αποφασιστεί το όνομα της σούπερ ομάδας, ωστόσο θα εφαρμοστεί πρώτα στην Αθήνα και έπειτα στην υπόλοιπη χώρα και θα ενταχθεί στην αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας.
 
Κατάργηση τμημάτων
Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως το σχέδιο της Αστυνομίας προβλέπει την κατάργηση μεγάλου αριθμού Αστυνομικών Τμημάτων που απασχολούν λιγότερους από 25 αστυνομικούς και τη δημιουργία της νέας υπηρεσίας που θα λειτουργεί ανεξάρτητα. Με το δικό της επιχειρησιακό κέντρο θα επεμβαίνει μόνο όταν υπάρχουν βαριά περιστατικά και θα κινείται σε συγκεκριμένες ζώνες. Για τον λόγο αυτό η ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας χωρίστηκε σε δέκα περιοχές και σε καθεμία από αυτές θα περιπολεί όλο το 24ωρο μια κινητή μονάδα μίνι ΕΚΑΜιτών. Μάλιστα, οι ζώνες δεν έχουν χωριστεί βάσει γεωγραφικών κριτηρίων αλλά των δεικτών της εγκληματικότητας.
Ετσι, μία κινητή μονάδα θα περιπολεί στο ιστορικό κέντρο, μία άλλη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα-Πατησίων και οι υπόλοιπες οκτώ ζώνες θα είναι η ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων, της Ανατολικής Αθήνας, μία στα νότια προάστια, δύο στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά που θα φτάνει μέχρι τις παρυφές του Αιγάλεω, μία στα δυτικά προάστια, μία που θα εποπτεύει από το Μενίδι μέχρι και τη Νέα Ιωνία και τέλος άλλη μία σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο. Φυσικά δεν έχουν «κλειδώσει» οι περιοχές και δεν αποκλείεται να προστεθούν μία ή δύο μονάδες ακόμη για να καλυφθεί πλήρως όλο το λεκανοπέδιο.
Το πλάνο της ΕΛ.ΑΣ. λέει πως για καθεμία μονάδα θα χρειαστούν τουλάχιστον 12 εκπαιδευμένοι αστυνομικοί. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής τους, ούτε έχει καθοριστεί το ακριβές πρόγραμμα της βασικής εκπαίδευσης.
Οσο για τον οπλισμό, θα είναι ιδιαίτερα βαρύς και σύγχρονος. Μόνο έτσι, λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., θα αντιμετωπιστεί η βαριά εγκληματικότητα. Ετσι, εκτός από το κλασικό πιστόλι που φέρουν πάνω τους οι αστυνομικοί, θα έχουν και ημιαυτόματο όπλο (δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής του), διόπτρες νυκτός, συστήματα ενδοεπικοινωνίας και φυσικά αλεξίσφαιρα γιλέκα που θα μπορούν να αντέξουν τις σφαίρες των καλάσνικοφ.

Στην πρώτη γραμμή και τα κανόνια νερού
Η υπερβολική και παράλογη χρήση χημικών, οι μεγάλες καταστροφές και η αδυναμία απομόνωσης «μπαχαλάκηδων» και κουκουλοφόρων μπήκαν στο μικροσκόπιο των επιτελών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα των εκτεταμένων επεισοδίων που διασύρουν διεθνώς τη χώρα.
Η χρήση χημικών, όπως φάνηκε, απέτυχε παταγωδώς, αφού από τη μία όσοι προκαλούσαν επεισόδια ήταν εφοδιασμένοι με ειδικές αντιασφυξιογόνες μάσκες και συνεπώς δεν τους έπιαναν τα χημικά και από την άλλη απλοί διαδηλωτές κινδυνεύουν να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Ετσι λήφθηκε η απόφαση να αναλάβει δράση ο «Αίας» μαζί με τα τρία «λευκά αδελφάκια του», τα οποία παραλάβαμε πριν από λίγους μήνες από το Ισραήλ. Πρόκειται για το ειδικό όχημα που αγοράστηκε πριν από πέντε χρόνια έναντι του ποσού των 350.000 ευρώ από την Ελληνική Αστυνομία από μια ισραηλινή εταιρεία και το οποίο έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύει νερό με πίεση και να διαλύει χωρίς τη χρήση χημικών, «ζωηρούς» διαδηλωτές.
Το βαρύ όχημα έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 6 τόνων νερού και 100 κιλών ειδικής μπογιάς που θα εκτοξεύεται για να διαλύει το πλήθος και να μαρκάρει διαδηλωτές. Ο κίνδυνος να τραυματιστεί διαδηλωτής από τη μεγάλη πίεση του νερού είναι κάτι παραπάνω από ορατός και για τον λόγο αυτό 10 αστυνομικοί για κάθε ειδικό όχημα (σύνολο 40) έχουν εκπαιδευτεί για τον χειρισμό του.
Μέσω ενός ειδικού ηλεκτρονικού υπολογιστή θα προγραμματίζονται τα δεδομένα και ανάλογα με τις «ανάγκες» και την ένταση των επεισοδίων θα καθορίζεται η πίεση του νερού. Συγκεκριμένα έχει τρεις διαφορετικούς τρόπους ρίψεις: σύντομη pulse, long pulse και συνεχή ροή. Στην τελευταία ρύθμιση οι έξι τόνοι νερού μπορούν να αδειάσουν σε μόλις τέσσερα λεπτά!
Στις πρόσφατες κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι συγκεκριμένες αύρες νερού και το πείραμα από τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. κρίθηκε πετυχημένο.
Τα τέσσερα οχήματα της Αστυνομίας διαθέτουν συνεχόμενη ροή αέρα για την καμπίνα του πληρώματος, μπουλντόζα εμπρός για την απομάκρυνση εμποδίων, σύστημα καταγραφής βίντεο με κάμερα οπισθοπορείας, βαλλιστική θωράκιση κάτω από το σασί, στον ουρανό και τα παράθυρα, δυνατότητα συνεχούς ροής κατασβεστικού αφρού σε περίπτωση ρίψης μολότοφ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης