Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ


Οι βλάκες είναι κακοί μόνον όταν είναι υπερβολικά πολλοί .
Δεν είναι όμως πάντοτε κακοί και ανεπιθύμητοι . Οι βλάκες είναι το τσιμέντο που χτίζει αυτοκρατορίες . Οι βλάκες ήταν ουσιώδες συστατικό όλων των πολιτισμών που προυπήρξαν . Δούλεψαν και πολέμησαν με μόνη ανταμοιβή μια ομιχλώδη υπόσχεση για μετά θάνατον ανταμοιβή !


Ακούμε τώρα τελευταία οτι η κρίση είναι η δίκαιη τιμωρία για την σπατάλη των τελευταίων 38 χρόνων .

Για να δούμε αναλυτικά αυτή την πρόταση .

ΠΡΩΤΟΝ : Αυτός ο λαός δεν ήταν αδέσποτος επι 38 χρόνια . Είχε κάποια κυβέρνηση . Όταν ένας αφελής ( που έχει κηδεμόνα ) κάνει ανοησίες , το φταίξιμο δεν είναι αποκλειστικά δικό του . Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης το φέρει ο κηδεμόνας ! Είναι σαν το μωρό να πάρει το πιστόλι απο το συρτάρι και να σκοτώσει τον γείτονα . Δεν θα δκαστεί το μωρό αλλά ο κηδεμόνας που άφησε το πιστόλι αφύλακτο .
Έτσι και στην περίπτωση της Ελλάδος , αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί είναι οι κυβερνήτες που επι 38 χρόνια δανειζόταν και διέφθειραν τον λαό με την ατιμωρησία και τα ρουσφέτια .
Αφού σήμερα μπορούν και επιβάλλουν σκληρά μέτρα "για το καλό μας" , σίγουρα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στα προηγούμενα 38 χρόνια .

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Όπου δούμε κάποιον βλάκα δεν σημαίνει οτι πρέπει να πάμε και να τον κατακλέψουμε . Μια πιο καλή στρατηγική είναι να τον βάλουμε να δουλέψει για το καλό ΟΛΩΝ .
Αυτό βλέπουμε να γίνεται σήμερα στην Κίνα . Ο απλός Κινέζος εργάτης αισθάνεται οτι η ηγεσία του παίρνει λίγο μεγαλύτερο μισθό απο ότι θα έπρεπε . Δεν αισθάνεται όμως οτι η ηγεσία στρέφεται εναντίον του έθνους .
Η κινεζική ηγεσία χρησιμοποιεί τις μάζες της Κίνας με τρόπο τέτοιο που ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ το κινεζικό έθνος .
Χτίζουν πολεμικές βιομηχανίες , κάνουν έρευνα , επεκτείνονται σε άλλες χώρες ... Το κινεζικό έθνος δυναμώνει κάθε μέρα χάρη στην εργασία εκατομμυρίων αμόρφωτων Κινέζων .

Εδώ βλέπουμε το αντίθετο . Η ηγεσία φαίνεται να ΜΙΣΕΙ το ελληνικό έθνος . Φέρνει ξένους για να εξοντώνουν ανενόχλητα τους Έλληνες . Εξαθλιώνει τους Έλληνες ώστε να φύγουν σε άλλες χώρες . Παρόλο που οι μισθοί έχουν πέσει , δεν κάνει καμμία επένδυση σε οικοτουρισμό και βιοκαλλιέργειες ( όπου η χώρα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα ) .
Δεν διασπείρει τον πληθυσμό στην ύπαιθρο ώστε να ασχοληθεί με αγροτικές εργασίες . Τον κρατά άνεργο και εξαθλιωμένο στις πόλεις . Δεν προωθεί σε καίριες θέσεις πολίτες που έχουν αποδείξει οτι έχουν εργατικότητα και καινοτόμο πνεύμα .
Είναι φανερό οτι ένας εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα σε όλες τις χώρες των Λευκών : Η ηγεσία εναντίον του λαού ! Έκλεισαν όλες τις ντόπιες βιομηχανίες για να έχουν δουλειά οι κινέζικες .
Αφήνουν τους μελαψούς να μπαίνουν και να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα .
Δεν εφαρμόζουν κανένα μέτρο βελτίωσης της υγείας του πληθυσμού . Αφήνουν τον κάθε άρρωστο να πολλαπλασιάζεται ελεύθερα .
Προωθούν την ομοφυλοφιλία ώστε να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι γεννήσεις μέσα στους Λευκούς .
Καταβάλλουν προσπάθεια να διαλύσουν την υγιή οικογένεια και να την υποκαταστήσουν με αρρωστημένα κατασκευάσματα όπου δύο ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν τους αυριανούς πολίτες .

Ποιοί βγαίνουν κερδισμένοι απο αυτόν τον πόλεμο ; Ο Κινέζοι , οι μελαψοί και οι νέγροι .
Ποιός διοικεί ( πραγματικά ) την Λευκή Φυλή ; Τί μυστικές συμφωνίες έχει κάνει με τις άλλες φυλές ;
Αυτά είναι τα μέγιστα ερωτήματα που πρέπει να απασχολούν τους σκεπτόμενους ( όσους απέμειναν !) .
Πυθαγόρας Πυθαγοριδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης