Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Πλούσιοι Αμερικανοί αγοράζουν εγκαταλειμμένα πυρηνικά καταφύγια για την Ημέρα της Κρίσεως (βίντεο)

Ο Hall δεν είναι το πρώτο πρόσωπο που έχει αγοράσει ένα εγκαταλειμμένο πυρηνικό σιλό πυραύλων και το έχει μετατρέψει τουλάχιστον ένα μέρος του σε καταφύγιο.

Χτισμένα για να αντέξουν σε μια ατομική έκρηξη, ακόμη και ο πιο παρανοϊκός βρίσκει άνεση στο εσωτερικό των τσιμεντένιων τοίχων που είναι εννέα πόδια παχείς και μήκους 53 μέτρων υπόγεια.Προς το παρόν, οι μεταλλικές σκάλες φτάνουν μέχρι το να συνδέουν κάθε όροφο, αλλά σύντομα ένα ασανσέρ θα τις αντικαταστήσει. Οι μονάδες είναι μέσα σε ένα πυρήνα από χάλυβα και σκυρόδεμα στο εσωτερικό του αρχικού παχύ σκυροδέματος, γεγονός που τις καθιστά πιο ικανές να αντέχουν σεισμούς.

Έχει, επίσης, εγκαταστημένο ένα εσωτερικό αγρόκτημα για την εκτροφή ψαριών και καλλιέργεια λαχανικών που μπορούν να θρέψουν 70 ανθρώπους για όσο διάστημα χρειαστεί να παραμείνουν στο εσωτερικό, αλλά και αρκετά αποξηραμένα αγαθά για να τους ταΐσει για πέντε χρόνια.

Ο τελευταίος όροφος και ένα εξωτερικό κτίριο θα είναι για την ασφάλεια. Σε άλλους ορόφους θα υπάρχει πισίνα, σινεμά και βιβλιοθήκη, και όταν λειτουργήσει θα υπάρχει όροφος για ιατρικό κέντρο και σχολείο.

Τα πολύπλοκα συστήματα υποστήριξης ζωής παρέχουν ενεργειακό εφοδιασμό από πηγές συμβατικής ενέργειας, καθώς και δύναμη ανεμόμυλου και γεννήτριες. Γιγαντιαία υπόγειες δεξαμενές νερού θα κρατήσουν το νερό προ-φιλτραρισμένο μέσω άνθρακα και άμμου.

Και, φυσικά, ένα πολύπλοκο σύστημα ασφαλείας και το προσωπικό θα κρατούν τις ορδές του κόσμου από το να κάνουν επιδρομές.

Το ασανσέρ του condo θα λειτουργεί μόνο με αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων ενός ατόμου, δήλωσε ο Hall. Κάμερες παρακολούθησης και ένα αγκαθωτό σύρμα περίφραξης θα παρέχει προειδοποίηση για πιθανούς εισβολείς. Η απάντηση στους εισβολείς θα κυμαίνεται από προειδοποίηση έως θανατηφόρο πλήγμα.

«Αν προσπαθήσουν να αναρριχηθούν στο φράχτη θα τους ζαλίζουμε», είπε. «Αν θέλουν να εισβάλλουν στο σύστημα, θα τους σταματάμε επί τόπου».

Ο φόβος για την Ημέρα της Κρίσης (Doomsday) δεν έχει λείψει σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, αλλά αυτό που υπήρχε σε απομονωμένους θύλακες φόβου τώρα εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του Διαδικτύου.

Η λαϊκή κουλτούρα, όπως η επιτυχία της δυστοπικής ταινίας ‘Hunger Games’ και τα ριάλιτι σόου του National Geographic, έχει βοηθήσει επίσης αυτούς που προετοιμάζονται για την Ημέρα της Κρίσεως.

«Ο φόβος πουλάει ακόμα καλύτερα από το σεξ», είπε ο John Hoopes, καθηγητής στο Τμήμα Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, που έχει μελετήσει την εξάπλωση της κουλτούρας της Ημέρας της Κρίσεως.

«Τώρα ολόκληρος ο πλανήτης έχει μπλεχτεί σε αυτό και είναι αποτέλεσμα του Διαδικτύου», είπε.

«Νομίζω ότι είναι κυρίως μια στρατηγική για να αισθάνεσαι λιγότερο μόνος και αβοήθητος», είπε. «Οι άνθρωποι δεν θέλουν να αισθάνονται ότι είναι οι μόνοι που φοβούνται το αναπόφευκτο, το οποίο είναι ο θάνατος του κάθε ενός».

Εκείνοι που υπογράφουν στο να προετοιμαστείς για το χειρότερο, είπε, εμπίπτουν στη στρατηγική του πωλητή: «Δράσε τώρα, ή είσαι χαμένος».

Ο Hall λέει ότι οι απειλές από τη φύση και τον άνθρωπο αυξάνονται και θέλει να δημιουργήσει μια ασφαλή κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα επιβιώνουν με άνεση μέσα στο χάος, με κάθε άτομο να κάνει μια δουλειά που θα του έχει ανατεθεί και θα αλληλεπιδρά με τους άλλους.

Μια ταμπέλα σε σχήμα ταφόπλακας δηλώνει "Αυτή η παλιά βάση πυραύλων" ("This Old Missile Base") οδηγεί σε ένα κλειδωμένο φράχτη γύρω από το εργοτάξιο βορειοδυτικά της Salina. Ο Hall θέλει η ακριβής θέση να κρατηθεί μυστική.

Εργάζεται για να ολοκληρωθεί μια μονάδα 1.800 τετραγωνικών ποδιών (167 τετραγωνικών μέτρων) για έναν πλούσιο επιχειρηματία και τα δύο παιδιά του.

Ηλεκτρονικές οθόνες θα χρησιμεύσουν ως παράθυρα, προσφέροντας θέα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, μια παραλία, ένα δάσος ή οτιδήποτε αποφασίζει να δεις.

Η ίδια μονάδα θα έχει walk-in ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, κουζίνα και τραπεζαρία και δύο σαλόνια για να μην υπάρχει αντιπαράθεση στο τι θα παρακολουθούν στην τηλεόραση.

Στους ενδιαφερόμενους αγοραστές περιλαμβάνονται ένας παίκτης του NFL, ένας οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, ένας παραγωγός ταινιών και διάσημοι πολιτικοί.

Οι πρόσφατοι σεισμοί στο Μεξικό προκάλεσαν πολλές κλήσεις από πιθανούς αγοραστές, προβλέποντας ότι θα συμβούν πιο άσχημα πράγματα και η βάση θα τους περιμένει.


ει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης