Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Ο ΘΡΑΣΥΣ ΝΤΟΡΟΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ Ε9!!!

ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ε-ΜΑΙL ΩΣΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΜΝΙΤΣΙΩΤΙΣΑ...

ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ....


ΕΜΕΙΣ ΛΑΒΑΜΕ

Γ. Μαυρέλης:
"Πολιτεύομαι πρώτη φορά ....

δεν κρύβω Ε9 και Εκκαθαριστικό"

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία.
Διαβάστε την συνέντευξη του Γιάννη Μαυρέλη, Υποψηφίου Βουλευτή στην Περιφέρεια (Υπόλοιπο ) Αττικής με την Δημοκρατική Συμμαχία.
Μπορείτε να διαβάσετε, πληκτρολογώντας imavrelis.aanews.gr, το βιογραφικό του και παλαιότερα άρθρα του δημοσιευμένα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο..
Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Κύριε Μαυρέλη!

Για τις ευχές σας, ευχαριστώ και αντεύχομαι.

Δέν σας γνωρίζω και βρίσκω απίστευτο το θράσος σας, να μας
ζητάτε την ιερή μας ψήφο, λές και τα φορολογικά σας μπακαλόχαρτα που παραθέτετε, είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει και απασχολεί!

Το κόμμα σας, όπως και τα υπόλοιπα, ανήκουν κάπου αλλού
και όχι εκεί που προσπαθείτε να μας κάνετε να πιστέψουμε: με
αλχημείες, ψευτιές, υποκρισίες και μεταμέλειες της πλάκας, εξακολουθούν να μας εμπαίζουν, να μας προδίδουν και κοροϊδεύουν, ενώ ανοιχτά και ολοφάνερα, με βία και απύθμενη εχθρότητα προχωρούν ολοταχώς στο.. στόχο τους, που δέν είναι τίποτα άλλο από την υλοποίηση του συμβολαίου θανάτου, της για πολλούς από εμάς, αγαπημένης Πατρίδας και των παιδιών της.

Αλήθεια, από που το έχουν πάρει αυτό δικαίωμα; το έχετε εσείς που προσπαθείτε τώρα να με ψαρέψετε ποτέ σας αναλογισθεί;;;

Θαρρείτε λοιπόν ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι που δέν καταλαβαίνουμε την υποκρισία, την τρομοκρατία, τη ρουσφετολογία και τις ξεφτιλισμένες, δωσίλογες και προδοτικές τους επιλογές;

Δέν καταλαβαίνουμε ότι τη δική μας νομιμοποίηση επιδιώκουν στα άνομα σχέδια τους;

Δέν καταλαβαίνουμε τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια σχέδια των εκλεκτών τους , που τώρα θέλετε και εσείς να εκπροσωπείτε και προωθείτε και να προσπαθείτε να μου πουλήσετε με τη διαφημιστική εκστρατεία της υποψηφιότητάς σας;

Το λιγώτερο που θα μπορούσατε να κάνετε κι εσείς και η παρέα σας, άν βέβαια διαθέτατε έστω και μιά σταγόνα φιλότιμο, κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα, μα και λίγη ντροπή και μιά τόση δα μεταμέλεια για το κακό που έχουν φέρει οι χώροι στους οποίους δραστηριοποιείσθε και που γιά μιά ακόμη φορά θέλετε να μας τους παρουσιάσετε ως τους πιό κατάλληλους να μας βγάλουν από το γκρεμό όπου συντονισμένα και με κακόβουλη πρόθεση μας έχουν ρίξει, θα ήταν να εξαφανισθείτε από μόνοι σας από προσώπου γης, παίρνοντας μαζί σας και όλα αυτά τα προδοτικά σας παραμάγαζα.

Οι ΄΄αγωνιώδεις΄΄ σας προσπάθειες να μας ΄΄σώσετε΄΄το λιγώτερο μας εξοργίζουν.

Όσο για την οφειλόμενη συγγνώμη προς τον Ελληνικό Λαό....δέν τολμώ να αναφέρω τίποτα, μιά και δέν διατίθεται η ανάλογη ηθική υπόσταση, η αξιοπρέπεια, το ανάλογο ανάστημα, ενός υπεύθυνου και ακέραιου χαρακτήρα που αποτελούν την απαραίτητη προϋπόθεση.

Θα ενδιαφερόμουνα να με πληροφορήσετε, από πού έχετε βρεί το όνομα και την ηλεκτρονική μου διεύθυνση, ή από πού την έχετε ΄΄αγοράσει΄΄ μιά και ως φαίνεται και αυτό γίνεται πλέον και τη χρησιμοποιείτε χωρίς την έγκρισή μου.

Παρακαλώ τέλος, όπως μήν με ξαναενοχλήσετε. Το μαγαζί που
εκπροσωπείτε και που τώρα μου διαφημίζετε, όπως και κάθε άλλο
παρόμοιο που διαχρονικά προδίνει την Πατρίδα μου, έχει κριθεί και στη δική συνείδησή μου όπως του αξίζει και είμαι βέβαιη ότι ο σοφός μας Λαός θα το περιποιηθεί ανάλογα όταν θα έλθει η κατάλληλη ώρα.

Περί αυτού, να μήν έχετε καμμία αμφιβολία.

Βενετία Κάντζια

http://oimos-athina.blogspot.com

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Ο ΘΡΑΣΥΣ ΝΤΟΡΟΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ Ε9!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης