Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

"O Kεμάλ σκότωσε τους Έλληνες, και ζείτε σήμερα εδώ"

Η εφημερίδα Ζαγκάλισα είναι μία ελληνική πομακική εφημερίδα, και ομολογουμένως τολμάει να κάνει συχνές και άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Δείτε τι προσπαθούν να επιτύχουν με την προπαγάνδα τους οι Τούρκοι με τη βοήθεια του προξενείου βεβαίως. Οι Έλληνες πολιτικοί δεν θα μπορούν να προσποιούνται πλέον για αυτά που συμβαίνουν.


Αυτά διδάσκουν οι χοτζάδες στη Θράκη – Ως πότε θα υπάρχει η ανοχή;

Πληροφορηθήκαμε από νεαρό Πομάκο ο οποίος φοίτησε σε κουράν-κουρσού (μαθήματα Κορανίου) τι του δίδασκε ο ιμάμης επί χρόνια: «Το μάθημα δεν ήταν μόνο θρησκευτικό, ήταν και πολιτικό», μας είπε. Στο πολιτικό κομμάτι, να τι του δίδασκε ο χότζας για την καταγωγή του:

«Μας έλεγε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ μας ρατσιστικές διαφορές. Δηλαδή, δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωρισμοί. Τι θα πει Πομάκοι και Τούρκοι; Είμαστε όλοι Τούρκοι. Είναι αμαρτία να λες ότι είσαι Πομάκος και επί πλέον παίζεις το παιχνίδι των Ελλήνων και κάνεις ζημιά στην Τουρκία».

Για τα πομακικά: «Να τα μιλάς όλο και λιγότερο. Κάποια στιγμή να μην τα μιλάς καθόλου. Αυτή η γλώσσα σε μπερδεύει. Τα τουρκικά είναι καλύτερη γλώσσα από αυτά. Τα τουρκικά είναι ανώτερα. Θα σε βοηθήσουν στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο. Όταν μεγαλώσεις μπορώ να σε στείλω να σπουδάσεις δωρεάν στην Τουρκία σε κάποιο θρησκευτικό σχολείο (ιμάμ-χατίπ)».

Για την Τουρκία και τον Κεμάλ Μουσταφά: «Η Τουρκία είναι η πατρίδα μας. Όλοι από αυτήν ερχόμαστε. Εσείς ζείτε σήμερα εδώ χάρη στον Ατατούρκ! Αν δεν υπήρχε αυτός, εσείς σήμερα δεν θα ζούσατε εδώ. Αυτός σκότωσε τους Έλληνες και μπορείτε σήμερα να ζείτε εδώ. Η Ελλάδα φοβάται την Τουρκία και για αυτό κανένας δεν θα σας πειράξει. Η Τουρκία σας προστατεύει!».

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από όσα λέγονται στα …μαθήματα, μέσα στα εκατοντάδες θρησκευτικά παρασχολεία (κουράν-κουρσού) που έχει φτιάξει η Τουρκία εντός της ελληνικής Θράκης. Με έμφαση στα χωριά όπου ζουν Πομάκοι και τις γειτονιές των αθίγγανων, εκατοντάδες θρησκευτικοί λειτουργοί που πληρώνονται απευθείας από το τουρκικό κράτος, διδάσκουν στα μικρά παιδιά, μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Εκμεταλλεύονται το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων και τους μετατρέπουν σε Ταλιμπάν!

Η αποκάλυψη αυτή είναι για εκείνους τους «υπεύθυνους» χριστιανούς της οκάς (πολιτικούς, διπλωμάτες, αναλυτές, καθηγητές, δημοσιογράφους κ.ά.), οι οποίοι έχουν ακόμα παραισθήσεις για το τι συμβαίνει στην ελληνική Θράκη και μιλάνε για καθεστώς αρμονικών σχέσεων, γέφυρες φιλίας και παρόμοιες πολιτικάντικες ανόητες ρητορείες. Στα κουράν-κουρσού ετοιμάζονται οι νέοι ταλιμπάν της περιοχής με την ευλογία ψευτομουφτήδων και μουσουλμάνων πολιτικών. Όταν θα τους δείτε στο μέλλον να μην τρίβετε τα μάτια σας! (εφημ. Πομάκων zagalisa)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τις μαλακιες που μας μαθαινουν εμας τα "ελληνακια" υπαρχει καποιο ποστ? Θα με ενδιεφερε να διαβασω και την αλλη πλευρα.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΌ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

τα ποστ της ανθελληνικης βουλης , της Δραγωνα, της ρεπουση,Δουρου,Κανελη,του Βαλιανατου του αδελφατου και ολων των τουρκοσπορων και τουρκοπηδημενων

Ανώνυμος είπε...

Εννοω οτι παρα πολυ κακως λενε τετοια ψεματα στους πομακους αλλα οτι παρομοια ψεματα λενε και σε μας. Για παραδειγμα δε μας λενε οτι ο μεγας Αλεξανδρος εσφαξε πολυ κοσμο αλλα μας τον παρουσιαζουν σαν ηρωα.
Επισης δεν καταλαβαινω τι εννοειτε με τους ορους "τουρκοσποροι" και "τουρκοπηδημενοι". Ο καθενας δυνητικα θα μπορουσε να ειναι τουρκοσπορος. 400 χρονια τους ειχαμε πανω απ το κεφαλι μας. Ολο και καποια ελληνιδα θα ειχε παει με καποιο τουρκο. Θα μπορουσε να εχει συμβει σε προγονο μου για παραδειγμα και ισως να ειμαι κι εγω "τουρκοσπορος". Αν και δεν θα το μαθω ποτε οπως και κανενας μας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ (ΑΛΗΘΗ Η ΨΕΥΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ) ΚΑΙ Η ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗ.
Η ΣΥΝΧΥΣΗ ΔΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΙΔΕΕΣ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΦΑΓΕΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΣΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ 152 ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ (1453) ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ (Π.Χ. ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ) ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΟ ΡΗΤΟ «Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ»

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΙΠΤΑ ΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΣ.

ΕΠΙ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΑ ΔΟΥΛΟΠΑΖΑΡΑ, ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ;;;

ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΧΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΝ ΟΤΙ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΙΩΝΑ Μ.Χ.

ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΗΠΑ)
ΒΛΕΠΕ ΓΚΡΕΙΚ ΤΑΟΥΝ (ΑΣΤΟΡΙΑ), ΤΣΑΙΝΑ ΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…
ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 2% ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΒΡΕΦΩΝ Η ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.

«Αν και δεν θα το μάθω ποτέ όπως και κανένας μας»

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;

ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ DNA ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ…

΄ ΠΡΩΤΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ DNA΄

ΕΡΕΥΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΕΥΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΕΣ

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΟΦΙΣ66)

ΥΣΤ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΕΛ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με αυτα που λες Θεοδωρε.
Εννοειται οτι οι Περσες ηταν φρικτοι αλλα ο Μεγας Αλεξανδρος δεν επιτεθηκε μονο σε αυτους. Ξερω πως ολα ειναι δραση - αντιδραση. Και μπορω να δικαιολογησω τον Παλαιολογο, τον Βουλγαροκτονο και πολλους αλλους γιατι εκαναν ολα οσα εκαναν στον πολεμο και με σκοπο να υπερασπισουν την πατριδα τους και να προσπαθησουν να παρουν πισω πραγματα δικα τους που τους τα κλεψανε. Πολυ καλως εκαναν! Απλα δε βαζω τον Μεγα Αλεξανδρο στην ιδια κατηγορια γιατι σε πολλα απ τα μερη που πηγε δε θεωρω οτι υπηρχε κατι δικο του ή καποιος που τον εβλαψε σε αντιθεση με τους προαναφερθεντες. Ισως να κανω κ λαθος.
Οσων αφορα το τεστ DNA ακομα και αν το κανω και ακομα και αν μαθω αν ειμαι 100% ελληνας, τι διαφορα εχει? Δε νομιζω οτι αλλαζει πια κατι για μενα. Ειμαι αυτος που ειμαι. Το αν ενας προγονος μου πηγε με καποιον τουρκο ή αν ακομα πιο παλια πηγε με καποιον απ την Περσια κ.ο.κ δε εχει σημασια πλεον για μενα. Αξιολογω τον ανθρωπο με βασει την προσωπικοτητα του που διαμορφωνεται κυριως απ τα ερεθισματα που δεχεται καθημερινα και δευτερεοντως (αν και παιζει κ αυτο ρολο) απ το DNA του. Απλα δε θεωρω σωστο να χαρατηριζουμε καποιον "τουρκοσπορο" ή "τουρκοπηδημενο" οταν υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αναφερομαστε κ στον εαυτο μας χωρις να το ξερουμε.
Αλλα ετσι κι αλλιως αυτο δεν το ειπες εσυ.
Σε ευχαριστω πολυ για την κουβεντα!

Ανώνυμος είπε...

Επισης δε θεωρω την πολυφωνια κατι κακο. Αν δεν ακουσεις πολλες διαφορετικες αποψεις πως θα καταληξεις στην "δικια σου" αληθεια? Αλλιως θα ακουσεις μονο μια πλευρα (πχ αυτη που λεει το σχολικο βιβλιο) και θα την ενστερνηστεις. Θεωρω οτι αυτο ειναι σοβαρο προβλημα με τα παιδια του σημερα. Δε τα μαθαμε να σκεφτονται. (Ψιλοασχετο με το θεμα μας αλλα το σκεφτηκα κ ειπα να το μοιραστω) Σημασια εχει να εχουμε την απαραιτητη πνευματικη καλλιεργεια ωστε να αντιμετωπιζουμε κριτικα την υπερπληροφοριση και οχι να την αποριπτουμε. Αυτο ειναι κατι που πρεπει να μαθουμε στα παιδια, την κριτικη σκεψη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΆΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ

ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΊΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ

http://ofis66.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html#axzz1zUzd3Vws

Ανώνυμος είπε...

Δυσκολευτηκα να το δω ολο γιατι ενιωθα οτι υποτιμα τη νοημοσυνη μου αλλα τελικα τα καταφερα. Συγνωμη αλλα δεν θα μπορουσε να με προβληματισει ουτε λιγο κατι που δεν ειναι καθολου εμπεριστατωμενο. Εκτος των αλλων, στηριζει την αποψη του, η οποια ειναι τελειως αντιεπιστημονικη, χρησιμοποιωντας ατοπα, επιχειρηματα με καθαρα επιστημονικους ορους (οι οποιοι μαλιστα χρησιμοποιουνται τελειως λανθασμενα). Προς Θεου, δε λεω οτι ολα οσα συμβαινουν γυρω μας εξηγουνται με τη επιστημη. Καμια σχεση! Απλα πιστευω οτι αυτοακυρωνεσει οταν στηριζεις την αποψη σου με τοσο λαθος τροπο.

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης