Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

http://www.washingtonpost.com/rf/image_982w/2010-2019/WashingtonPost/2011/12/15/Foreign/Images/Iraq-Closure013.jpg

 Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ Γιατί παραδόθηκε η Βαγδάτη;Με τη βοήθεια της εικόνας όλα τα μεγάλα γεγονότα φθάνουν στη στιγμή στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Επειδή, όμως, εκεί που τελειώνει η δημοσιογραφία αρχίζει η ιστορία, χρειάζεται χρόνος για να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα και να λάμψει η αλήθεια.Ο Dr Ramazan Kurtoglu στο έργο του «Hollywood ve Kabala’nin 13. Havarisi-Evangelism- Dunya Imparatorlugu ve Turkiye»,  Εκδόσεις Sinemis Yayinlari, μας αποκαλύπτει πολλά για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στο χώρο της Μέσης Ανατολής. 
Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι είναι κοινό μυστικό ο ρόλος που διαδραματίζουν ορισμένες ομάδες για να χειραγωγήσουν τα έθνη και τα κράτη προς όφελος τους. 
Οι ομάδες αυτές χρησιμοποιούν κυρίως θρησκευτικές ιστορίες, προφητείες για να ποδηγετήσουν τον κόσμο.

Στο έργο του μας εντυπωσίασε η αποκάλυψη που κάνει για το ρόλο που έπαιξε το τάγμα των Kesnizani (Kesnizani order) στο διαμελισμό του Ιράκ. Ειδικότερα, αναφέρει:

«Όλοι γνωρίζουν πια ότι οι διεθνείς σεναριογράφοι έχουν μετατρέψει σε κινηματογραφικό πλατό όλο τον πλανήτη και πρώτα απ΄ όλα την περιοχή που εντάσσεται στο σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής. Ακόμα και αυτός που κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ο κορυφαίος της μυστικιστικής οργάνωσης δεν γνωρίζει καλά το τέλος της ταινίας. Οι οικονομικοί και μυστικιστικοί στόχοι έχουν πλέον ενωθεί σαν τηλεπικοινωνιακό ρομπότ της νανοτεχνολογίας. Το Ιράκ παραδόθηκε μέσα σε χρυσό δίσκο στους Αμερικανούς. Την παράδοση την έκανε το  θρησκευτικό τάγμα των Kesnizani, το οποίο όλοι γνώριζαν στο Ιράκ, αλλά αυτό δεν φαινόταν πουθενά.

Την ώρα που όλοι περίμεναν να γίνει η μεγάλη μάχη στη Βαγδάτη, η πόλη παραδόθηκε αμαχητί στους Αμερικανούς από τα μέλη του τάγματος, στις 10 Απριλίου 2003.Το τάγμα μετά τον Πόλεμο του Κόλπου είχε τυλιχτεί σαν ιστός αράχνης γύρω από τον Σαντάμ. Οπαδοί του ήταν η σύζυγος του δικτάτορα, οι έμπιστοι στρατηγοί του και οι επικεφαλείς των υπηρεσιών πληροφόρησης. Το τάγμα είχε οργανωθεί άρτια από τη Mossad  και τη CIA για να γκρεμίσει εσωτερικά το Ιράκ.

Ο Σαντάμ υπήρξε επί 33 χρόνια δικτάτορας, είχε αντιμετωπίσει εξεγέρσεις και απόπειρες δολοφονίας. Η μέθοδος δράσης του τάγματος, όμως, ήταν διαφορετική.
Οπαδοί του τάγματος ήταν έμπιστα άτομα του Σαντάμ, τα οποία ενημέρωναν αμέσως τον γιο του σεΐχη του τάγματος Νεχρού για όλες τις κινήσεις του. Οι πληροφορίες πετούσαν αμέσως σαν τα πουλιά στους σταθμούς της CIA και της Mossad.

Η λέξη Kesnizani ετυμολογικά σημαίνει «εγώ δεν γνωρίζω τίποτα». Ταυτόχρονα είναι το όνομα μιας κουρδικής φυλής που ζει στην περιοχή Suleymaniye. Ιδρυτής του τάγματος είναι ο κουρδικής καταγωγής Muhammad Abdulkerim Kesnizani , ο οποίος δίδασκε στους μαθητές του τα μυστικά της Καμπάλα αντί του Κορανίου. Ο Σεΐχης δεν εμφανιζόταν πουθενά. Δεν συμπαθούσε τα ΜΜΕ και το όνομα του είχε γίνει θρύλος.

Γεννήθηκε στην περιοχή Camcamal της Κερκιούκης και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βαγδάτης. Απέκτησε δυο γιους τον Γκάντι και το Νεχρού.

Ο Γκάντι δολοφονήθηκε από αγνώστους το 1980. Στον Πρώτο πόλεμο του Κόλπου ο πατέρας Μπους αρνήθηκε να καταλάβει τη Βαγδάτη, γεγονός που ενόχλησε το Ισραήλ.

Το Ισραήλ που διατηρούσε από παλιά καλές σχέσεις με τους Κούρδους του Βορείου Ιράκ δεν ήθελε να αφήσει τα πράγματα στην τύχη. Το Ιράκ έπρεπε άμεσα να διαμελιστεί. Το τάγμα των Kesnizani έπρεπε να θέσει όλους τους Μουσουλμάνους υπό τον έλεγχό του.

Εγκαταστάθηκαν πρώτα στον κρατικό μηχανισμό. Όσοι αρνήθηκαν να ενταχθούν στο τάγμα υπέκυψαν στον χρηματικό πειρασμό που πρόσφερε απλόχερα η Mossad. Ο Σαντάμ λίγο πριν την εισβολή των Αμερικανών κατάλαβε τι γινόταν και θέλησε να εκδικηθεί. Απομάκρυνε από κοντά του όλους τους ενόχους ακόμα και τη σύζυγό του, αλλά ήταν ήδη αργά».

Όλα όσα αναφέρει ο συγγραφέας είναι τεκμηριωμένα με πηγές. Επειδή συμβαίνουν τόσα γύρω μας καλό είναι να γνωρίζουμε μερικά πράγματα που ίσως μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί στην περιοχή μας.


http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης