Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Β. Πούτιν: «Οι περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις είναι False Flag επιχειρήσεις» – «Στόχος των ελίτ η παγκοσμιοποίηση»

Μιλώντας στο 13ο ετήσιο συνέδριο της λέσχης Valdai τον Οκτώβριο, ο Πούτιν είχε ξεκινήσει την ομιλία του επισημαίνοντας ότι μια παγκόσμια ελίτ του «ένα τοις εκατό»  είναι η κυρίαρχη του κόσμου μας, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα της νέας παγκόσμιας τάξης «για τους λίγους και όχι τους πολλούς».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτή η παγκόσμια ελίτ δουλεύει για αυτόν τον σκοπό εδώ και πάρα πολλά χρόνια , υλοποιώντας μια νέα παγκόσμια τάξη.
«Αυτό, κατά την άποψή μου, είναι πιο εμφανής σε ό, τι λαμβάνει χώρα στη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διεισδύσει και καταστρέφουν χώρες. Όλο αυτό το διάστημα η σκοτεινή ελίτ «κατασκεύαζε» ψευδή γεγονότα για να δικαιολογήσει την εισβολή. Αυτό είναι γνωστό και ως «False Flag» της τρομοκρατίας. Η Μέση Ανατολή είναι τώρα γεμάτη από στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.», είχε δηλώσει ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, «Αν οι δυνάμεις που υπάρχουν σήμερα ανακαλύψουν κάποιο πρότυπο τότε πιέζουν όλους τους άλλους να συμμορφωθούν με αυτό . Αλλά αύριο , μεθαύριο αυτά τα πρότυπα γίνονται παρωχημένα και εμφανίζονται άλλα πιο νέα , στα οποία θέτονται νέοι κανόνες για τους πολίτες» .
Ο  ίδιος τονίζει επίσης  ότι οι «οι εξουσίες πηγάζουν από τις απειλές», όπως ο μύθος για την «ρωσική στρατιωτική απειλή».
Στην συνέχεια εξήγησε  πώς μια κερδοφόρα επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άντληση νέων κονδυλίων από τους εθνικούς αμυντικούς προϋπολογισμούς , δημιουργώντας μία υπερδύναμη και επεκτείνοντας την δομή του ΝΑΤΟ με την μεταφορά στρατιωτικών μονάδων κοντά στα ρωσικά  σύνορα.
«Ένα άλλο πρόβλημα που είναι μύθος,  διότι έτσι μπορώ να το αποκαλέσω αφορά την υστερία, αφορά την υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν την δυνατότητα παρά τα επείγοντα προβλήματα, και το κολοσσιαίο δημόσιο χρέος να κατηγορούν άλλες χώρες , να μετακινούν μεγάλες δυνάμεις και να ετοιμάζονται γενικώς για αψιμαχίες «, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος .
Για χρόνια παρά την ευρεία χρήση των μέσων ενημέρωσης, μόλις τώρα αρχίζουν οι πολίτες να συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να εμπιστεύονται  αυτά που τους «σερβίρουν» , ειδικά όταν πρόκειται για την κάλυψη μεγάλων γεγονότων, όπως η επίθεση της 9/11, ή ο αποκαλούμενος «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» και άλλα κρίσιμα θέματα.
Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης έχει μετατραπεί στο κύριο «εργαλείο» της εξαπάτησης και της παραπληροφόρησης, και πολλοί από τους πολίτες εξακολουθούν να μην έχουν ξυπνήσει από το λήθαργο.

Όλοι οφείλουν  να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η πηγή της «ενημέρωσης» είναι απλά το κύριο μέσο ενημέρωσης της ελίτ , η οποία προωθεί την δική της ατζέντα που λίγο έχει να κάνει με την δημόσιο συμφέρον.
Το γεγονός ότι ο Πούτιν μαζί με πολλούς άλλους ηγέτες, συνεχίζει να επισημάνει ότι πολλές από τις απειλές που χρησιμοποιούνται από την δυτική στρατιωτική συμμαχία είναι εντελώς «επεξεργασμένες» και ψεύτικες , αντηχεί στην πραγματικότητα .
Ένα παράδειγμα είναι  ο τεσσάρων αστέρων Αμερικανός  στρατηγός ε.α. Wesley Clark, ο οποίος ήταν ανώτατος συμμαχικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη από το 1997 έως το 2000.
Ο Clark είπε ότι ο ISIS δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από την δυτική στρατιωτική συμμαχία. «Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος.»


πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης