Νέες πολεμικές δηλώσεις των Τούρκων: «Έλληνες εάν θέλετε να χαθείτε πάλι στην θάλασσα, ελάτε – Είμαστε έτοιμοι για όλα»

«Εάν θέλετε να χαθείτε πάλι στην θάλασσα, ορίστε, ελάτε. Το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο γι’αυτό», είπε ο Μπαχτσελί παίρνοντας την σκυτάλη των πολεμικών δηλώσεων και απειλώντας τη χώρα μας με χρήση ισχύος.
Νέες πολεμικές δηλώσεις είχαμε από την Τουρκία, αυτή τη φορά από τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων και υποψήφιο κυβερνητικό εταίρο του Ρ.Τ.Ερντογάν.
Και όποιος νομίζει ότι οι δηλώσεις αυτές γίνονται για εσωτερικούς λόγους ας δει τις δηλώσεις των Αμερικανών χτες. Η Τουρκία υλοποιεί μια αναθεωρητική στρατηγική ετών..
Ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας (MHP), ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, το οποίο συνεργάζεται με την κυβέρνηση του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και με τον πρόεδρο Ερντογάν ώστε να επικρατήσει το «ναι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου αναφορικά με την αλλαγή του πολιτεύματος της χώρας, είπε:
«Εάν θέλετε να χαθείτε [σ.σ οι Έλληνες] πάλι στην θάλασσα, ορίστε, ελάτε. Το τουρκικό έθνος είναι έτοιμο γι’αυτό», είπε ο Μπαχτσελί.
« Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη το 1921 και το 1922. Αν εξηγήσουμε το «μαχαίρωμα» που έγινε τότε, θα καταλάβουμε ποιος είχε το προβάδισμα στο Αιγαίο. Πρέπει [σ.σ οι Έλληνες] να διδαχθούν ξανά ιστορία θα διδάσκονται την ιστορία », είπε ο Μπαχτσελί με  μερίδα του τουρκικού τύπου να αποθεώνει τις δηλώσεις τους προς την Ελλάδα.
Οι απειλές αυτές δεν μπορούν να είναι προσωπικές κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένου, αλλά στρέφονται κατά της εδαφικής ακεραιότητας ολόκληρης της χώρας.