Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

«ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ» Έκθεση του ρωσικού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας: «Η πιο επικίνδυνη περίοδος από το τέλος του Β΄ ΠΠ είναι τώρα»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Η πιο επικίνδυνη περίοδος από το τέλος του Β΄ ΠΠ είναι τώρα»Στην πιο επικίνδυνη  περίοδο από το τέλος του Β΄ΠΠ εισέρχεται η Ρωσία και η παγκόσμια ασφάλεια καθώς η Μόσχα προετοιμάζεται να αμυνθεί εναντίον μιας «καταρρέουσας αμερικανικής αυτοκρατορίας όπου και η υποτελής σε αυτή ΕΕ βρίσκεται επίσης στα πρόθυρα της κατάρρευσης».
Αυτό αναφέρει σε έκθεσή του προς το Κρεμλίνο το συμβούλιο ασφαλείας της ρωσικής ομοσπονδίας (SCRF).

Ο διευθυντής του SCRF Nikolai Patrushev αναφέρει πως το καθεστώς Obama χρηματοδοτεί ρωσικές πολιτικές οργανώσεις, κάτω από το πρόσχημα της «προώθησης πολιτικών ελευθεριών»,στο ίδιο πρότυπο των «πολύχρωμων επαναστάσεων» τόσο στην πρώην ΕΣΣΔ όσο και στον Αραβικό κόσμο, που έχουν ρίξει πολλές περιοχές του κόσμου στο χάος, την ίδια στιγμή που χρησιμοποιούν τις κυρώσεις που επιβάλλουν στο όνομα της ουκρανικής κρίσης για να προκαλέσουν ζημιά στην ρωσική οικονομία και αποδοκιμασία από τον ρωσικό πληθυσμό.
Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής του SCRF αναφέρει: «Είναι φανερό τώρα πως ο Λευκός Οίκος υπολογίζει σε μια ξαφνική επιδείνωση του επιπέδου ζωής του Ρώσων πολιτών προκαλώντας μαζικές αντιδράσεις.
Η Ρωσία όμως μπορεί να αντέξει την πίεση αυτή χάρη στην ανθεκτικότητα της κοινωνίας της και στην ικανότητά της να αντιμετωπίζει τις “πολύχρωμες επαναστάσεις”».
Σε άλλη έκθεση του υπουργείου Άμυνας προς το Κρεμλίνο ο Ρώσος υφυπουργός Άμυνας Anatoly Antonov σημειώνει πως οι δραστηριότητες του ΝΑΤΟ είναι τώρα μεγαλύτερες σε έκταση από αυτές της Ρωσίας και των συμμάχων της: «Έχουμε παρατηρήσει πως τα μέλη κράτη του ΝΑΤΟ χρησιμοποιούν την κατάσταση στην Ν.Α. Ουκρανία ως πρόφαση για να αποδομήσουν όλες τις διπλωματικές προσπάθειες και  με τρικ και σλόγκαν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο προς τα ρωσικά σύνορα».
Στην έκθεση του, το SCRF πως χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο ο Λευκός Οίκος πιέζει τη ρωσική ομοσπονδία για ένα πόλεμο είναι τόσο η ανάπτυξη Αμερικανών και Βρετανών συμβούλων στην Ουκρανία όσο και η αποστολή πολεμικών σκαφών στη Μαύρη Θάλασσα.
Σε αντίδραση των κινήσεων αυτών από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ σημειώνεται η απάντηση του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών μέσω του εκπροσώπου του Alexander Lukashevich ότι «με τις πράξεις της αυτές η Δύση απειλεί τώρα την ασφάλεια της Ρωσίας».
Η κατάσταση όμως αναμένεται να γίνει πιο επικίνδυνη, σημειώνεται στην ίδια έκθεση, με την πρόθεση των ΗΠΑ να στείλουν τελικά στρατεύματα στην Συρία, όπως είπε στις 4 Μαρτίου ο αρχηγός του μικτού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey.
Η αποστολή των αμερικανικών δυνάμεων στη Συρία με πρόφαση την καταπολέμηση της ISIS αλλά και την παροχή βοήθειας για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου στρατού των «μετριοπαθών ανταρτών» θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.  
Μάλιστα οι Αμερικανοί φαίνεται να προειδοποιούν πως σε μια τέτοια περίπτωση εάν οι δυνάμεις τουAssad επιτεθούν εναντίον των «ανταρτών» τότε αυτές με τη σειρά τους θα υποστούν πλήγματα από την αμερικανική Αεροπορία.,
Ο Lukashevich δήλωσε επ΄αυτού:
«Στο πλαίσιο τέτοιων δηλώσεων από την Ουάσιγκτον ότι μια πιθανή επίθεση των δυνάμεων τουAssad εναντίον των μετριοπαθών ανταρτών θα άνοιγε την πόρτα για την επίθεση της αμερικανικής Αεροπορίας εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων είναι συνιστά για εμάς ένα κύριο ζήτημα προβληματισμού».
Στην έκθεση αναφέρεται ακόμη πως ο Λευκός Οίκος φέρεται ως «εξοργισμένος» για την επικείμενη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin στο Ιράν όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να συζητηθούν τα οριστικά σχέδια της συμμαχίας Ιράν-Ιράκ και Συρίας για την οριστική ήττα της ISIS.
Στην έκθεση του SCRF η συντακτική ομάδα αναφέρει πως ως μια πρώτη αντίδραση στα σχέδια αυτά των ΗΠΑ ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε την πραγματοποίηση ασκήσεων με δυνάμεις πυραύλων και πυροβολικού ενώ έδωσε εξουσιοδότηση σε μαχητικά αεροσκάφη Su-30 και Su-24 για την πραγματοποίηση εικονικών επιθέσεων σε πλοία του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης