Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Η αλήθεια που δεν θα σας πουν οι γιατροί για το κρύωμα και τη γρίπη

Την επόμενη φορά που θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα κρύωμα ή μια γρίπη θυμηθείτε το εξής: αντί να λάβετε συμβατικά φάρμακα για να καταστείλετε τα ενοχλητικά συμπτώματα, είναι καλύτερο για την υγεία σαςνα αφήσετε το κρύωμα ή τη γρίπη να κάνει τον «κύκλο» του, ενώ παράλληλα θα ξεκουράζεστε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά/συναισθηματικά. Η συμβατική ιατρική και η φαρμακευτική βιομηχανία θέλουν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν υπάρχει «θεραπεία» για το κοινό κρύωμα, και ότι θα πρέπει να προστατευθείτε από τη γρίπη με ένα εμβόλιο που είναι γεμάτο με τοξικά χημικά, και ότι κατά τη διάρκεια του κρυώματος ή της γρίπης, είναι προτιμότερο να ανακουφισθείτε από τα συμπτώματα με μια ποικιλία φαρμάκων που μπορούν να τα μειώσουν.

 Δυστυχώς, και οι τρείς απόψεις υποδεικνύουν μια σοβαρότατη έλλειψη κατανόησης σχετικά με την πραγματική φύση των κρυωμάτων και της γρίπης, και της επίδρασής τους στον οργανισμό. Το κρύωμα και η γρίπη προκαλούνται από ιούς. 
Έτσι, για να κατανοήσουμε τι κάνουν τα κρυώματα και η γρίπη σε κυτταρικό επίπεδο, θα πρέπει να κατανοήσουμε την δράση των ιών σε κυτταρικό επίπεδο. Ας θυμηθούμε λίγο τα μαθήματα βιολογίας του σχολείου, και συγκεκριμένα την κυτταρική διαίρεση: κάθε ένα από τα κύτταρα σας ονομάζονται γονεϊκά κύτταρα (σ.σ. pentapostagma.gr – parent cells), και μέσω της διαδικασίας του γενετικού διπλασιασμού (μίτωσις) και κυτταρικής διαίρεσης (κυτοκίνηση), κάθε ένα από τοα γονεϊκά κύτταρα διαχωρίζεται σε δύο θυγατρικά κύτταρα. Κάθε θυγατρικό κύτταρο μετέπειτα θεωρείτε και λειτουργεί ως γονεϊκό κύτταρο που διαχωρίζεται σε δύο ή περισσότερα θυγατρικά κύτταρα, και ούτω καθεξής. Οι ιοί είναι διαφορετικοί από τα κύτταρά σας καθώς δεν μπορούν να διπλασιαστούν μέσω της μίτωσης και της κυτοκίνησης. 

Οι ιοί δεν είναι τίποτα άλλο από μικροσκοπικά σωματίδια γενετικό υλικό, που επικαλύπτονται από ένα λεπτό στρώμα πρωτεϊνης. Εξαιτίας του σχεδιασμού τους, οι ιοί δεν έχουν την ικανότητα να αναπαραχθούν από μόνοι τους. Ο μόνος τρόπος αναπαραγωγής των ιών εντός του οργανισμού μας είναι μέσω της χρήσης της «μηχανικής» και του μεταβολισμού των κυττάρων σας ώστε να παράγουν πολλαπλά «αντίγραφα» τους. Μόλις ένας ιός έχει αποκτήσει πρόσβαση σε ένα από τα κύτταρά σας, κάτι που εξαρτάται και από τον τύπο ιού που σας έχει προσβάλλει, ένα από τα ακόλουθα δύο μπορεί να συμβούν: Ο ιός χρησιμοποιεί τους πόρους του κυττάρου σας για να αναπαραχθεί πολλές φορές και στη συνέχεια ανοίγει το κύτταρο ώστε οι νεοαναπαρχθέντες ιοί να μπορέσουν να μολύνουν νέα κύτταρα. 

Η κυτταρική λύσις σκοτώνει το κύτταρο σας. Ο ιός ενσωματώνεται στο DNA του κυττάρου σας, επιτρέποντας στον ιό να μεταβιβάζεται σε κάθε θυγατρικό κύτταρο που προέρχεται από αυτό το κύτταρο. Στη συνέχεια, ο ιός σε κάθε θυγατρικό κύτταρο μπορεί να ξεκινήσει να αναπαράγεται όπως περιγράφηκε παραπάνω. Μόλις έχουν παραχθεί πολλαπλά αντίγραφα του ιού, το κύτταρο λύεται. Και οι δύο εναλλακτικές οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: τελικά, το μολυσμένο κύτταρο καταστρέφεται εξαιτίας της λύσις. Αυτό είναι το σημείο-κλειδί για να κατανοήσετε γιατί τα κρυώματα και η γρίπη, όταν τους επιτραπεί να κάνουν τον «κύκλο» τους όσο ξεκουράζεστε μπορούν να σας κάνουν καλό: 

Συνηθέστερα, οι ιοί που προκαλούν το κοινό κρύωμα και τη γρίπη μολύνουν τα πλέον αδύναμα κύτταρα του οργανισμού: κύτταρα που έχουν επιβαρυνθεί με υπερβολικές τοξίνες. Ούτως ή άλλως αυτά είναι τα κύτταρα από τα οποία θέλετε να απαλλαγείτε και να τα αντικαταστήσετε με νέα, υγιή κύτταρα. thesecretrealtruth.blogspot.com

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
http://hellasxg.blogspot.com/2015/01/blog-post_94.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης