Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ "ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ" ΤΟ 2014 Tα "8" σενάρια τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα που μελετά το ΓΕΕΘΑ βάσει πληροφοριών που "δείχνουν" τους στόχους

Με μια εντυπωσιακή συγκομιδή σκληρών ασκήσεων της περίφημης διακλαδικής Δύναμης "Δ" που αποτελεί την "αφρόκρεμα" της ισχύος των ΕΔ, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις μομνάδες Ταχείας Ανάπτυξης έκλεισε το 2014, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε σε πίνακα που διέρρευσε από το ΓΕΕΘΑ, αλλά το ενδιαφέρον, όπως αναφέρουν πηγές του Επιτελείου βρίσκεται αλλού: Στο ότι κάθε άσκηση είναι βασισμένη σε ένα πολιτικο-στρατιωτικό σενάριο για την εξέλιξη μιας πιθανής κρίσης με την Τουρκία.

Και οι ασκήσεις αυτές είναι προετοιμασμένες και σχεδιασμένες για να αντιμετωπίσουν ακριβώς αυτά τα σενάρια, τα οποία με την σειρά τους καταρτίζονται όχι "από μυαλού" αλλά βάσει συγκεκριμένων πληροφοριών που έρχονται από την γειτονική χώρα μέω των ελληνικών δικτύων πληροφόρησης, όπως αυτό που εξάρθωσαν οι τουρκικές αρχές (αν και δούλευε για αρκετούς "πελάτες" τελικά, πλην της Ελλάδος, διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα του defencenet.gr).
Για το συγκεκριμένο να πούμε ότι υψηλά ιστάμενη πηγή του ΓΕΕΘΑ σημείωνε μιλώντας προς το defencenet.gr ότι "Πρόβλημα ορής πληροφοριών από την Τουρκία δεν έχουμε κανένα. Δεν ξέρω τι ανακάλυψαν οι Τούρκοι, αλλά υπάρχει μια μεγάλη δυνατότητα συλλογής πληροφοριών από την πλευρά μας η οποία ουδέποτε έπαυσε να υπάρχει".
Βάσει αυτών των πληρφοριών λοιπόν, καταρτίζονται τα σενάρια τα οποία είναι πράγματι εντυπωσιακά, αφού ξεκινούν από ασκήσεις αντιμετώπισης αιφνιδιαστικής αεραπόβασης στις Σέρρες και φτάνουν μέχρι την απόκρουση ομάδας σαμποτέρ στα ενεργειακά πεδία της Δυτικής Ελλάδας.
Φυσικά οι πλέον εντυπωσιακές είναι αυτές όπως η τελευταία του Οκτωβρίου περί "Εκτέλεσης επιχειρήσεων αποτροπής για κατάληψη μικρονήσου Αν. Αιγαίου και σε περίπτωση αποτυχίας, εκτέλεση αμφίβιας ενέργειας για ανακατάληψή της, με σκοπό την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας"...
Ναι, είναι το σενάριο που αποτελεί την συνέχεια της επιχείρησης των Ιμίων: Ανακατάληψη μετά την αποτυχία της αποτροπής κατάληψης της νήσου...
Mελετώνται, γενικά, όλα τα ακραία σενάρια, βάσει και αυτού που συνέβη των περασμένο Φεβρουάριο στην Κάλυμνο με την διείσδυση τουρκικού ελικοπτέρου, αλλά και σενάρια κατάληψης μικρής κατοικημένης νήσου, βραχονησίδας για τοποθέτησης τουρκικής κεραίας κινητής τηλεφωνίας κλπ.
Σημειώνεται ότι όπως επίσης έγραφε χθες το defencenet.gr,  η Άγκυρα εξέδωσε δύο NAVTEX, τη 1076/14 και τη 1077/14, με τις οποίες δεσμεύει για «επικίνδυνες επιχειρήσεις» (Hazardous Operations) πολύ μεγάλες περιοχές στο Αιγαίο για το διάστημα από 1η Ιανουαρίου – 31 Δεκεμβρίου 2015 καθημερινά από τις 5 το ξημέρωμα μέχρι τις 4.00 το απόγευμα εκτός των Σαββάτων και Κυριακών.
Στο Βόρειο Αιγαίο η Τουρκία δεσμεύει ολόκληρη σχεδόν την περιοχή που περικλείεται από τον Άθω μέχρι τη Θάσο, τη Σαμοθράκη και τη Λήμνο και στο Nότιο Αιγαίο την περιοχή μεταξύ Ικαρίας, Φούρνων, Πάτμου, Κίναρου, Λέβιθας και Αμοργού.
Ας δούμε όλο τον πίνακα των ασκήσεων της Δύναμης "Δ" (σε προσωπικό δεν ξεπερνά τα 1000 άτομα αλλά σε ισχύ είναι ανώτερη από μιας παλιάς Μεραρχίας)...
ΑΣΚΗΣΕΙΣ «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» ΕΤΟΥΣ 2014

α/α

ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ
Ημερομηνία
Παρατηρήσεις
1
1/14
30 Ιαν 2014
Ενεργοποίηση τμήματος των αεροπορικών δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης με σκοπό την προσβολή ναυτικής δύναμης σε θαλάσσια περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου.

2
2/14
4 Φεβ 2014
Ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Βόρειου τομέα με σκοπό την διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στην περιοχή Σερρών. Στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία και συνοδεύονταν από επιθετικά Ε/Π APACHE.

3
3/14
27 Μαι 2014
Ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Νοτίου Τομέα με σκοπό την δοκιμασία και τον έλεγχο των διαδικασιών και δυνατοτήτων της δύναμης.

4
4/14
28 Μαι 2014
Ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Νοτίου Τομέα με σκοπό την άμεση αερομεταφορά και ανάπτυξή του σε νησί του ΝΑ Αιγαίου.

5
5/14
30 Ιουλ 2014
Ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Βορείου Τομέα με σκοπό την άμεση αερομεταφορά Ειδικών Δυνάμεων για αποτροπή και αντιμετώπιση πιθανών απειλών, στην περιοχή Θεσπρωτίας.

6
6/14
31 Ιουλ 2014
Ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Βορείου Τομέα με σκοπό την άμεση μετάβαση τμήματος Ειδικών Δυνάμεων στην περιοχή Νέων Κερδυλίων και προστασία της Γέφυρας Στρυμόνα ποταμού (Εγνατία οδός).   

7
7/14
16 Σεπ 2014
Ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Βορείου Τομέα με σκοπό την αερομεταφορά τμήματος Ειδικών Δυνάμεων με προστασία επιθετικών Ε/Π για εξασφάλιση και απομόνωση διαβάσεων στο Νομό Έβρου.

8
8/14
30 Οκτ 2014
Συγκρότηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») για εκτέλεση επιχειρήσεων αποτροπής για κατάληψη μικρονήσου Αν. Αιγαίου και σε περίπτωση αποτυχίας, εκτέλεση αμφίβιας ενέργειας για ανακατάληψή της, με σκοπό την εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης