Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Πρόσταγμα για ελεύθερους ανθρώπους σε μια ελεύθερη γη!

Dimitra Karampetsou
Πρόσταγμα για ελεύθερους ανθρώπους σε μια ελεύθερη γη!


Άνθρωποι! Ακούστε! 
Έχει ξεπέσει ο άνθρωπος! Πέσαμε στην παγίδα και τώρα είμαστε σκλάβοι! Σκλάβοι!
Σκλάβοι του εγωισμού μας, της υπερηφάνειας μας, της ιδιοκτησίας μας, των πεποιθήσεων μας, των επίπλαστων αναγκών και παθών μας, των φόβων μας, των ελαχίστων μαφιόζων που μας ελέγχουν και μας απομυζούν.


Μέσα από την στέρηση, τον πόνο και τον φόβο που κληρονομήσαμε μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους, εύκολα εγκαταλείψαμε την γη μας για να οδηγηθούμε στην ασφάλεια των τσιμεντένιων δρόμων των σύγχρονων μεγαλουπόλεων. Όντος στερημένη σε υλικά αγαθά, ορμήσαμε άπληστα σε ότι γυαλιστερό βρισκόταν μπροστά μας(αυτοκίνητα, πολυτελή διαμερίσματα, γκάντζετ, τηλεόρασης, πληθώρα άχρηστων βιομηχανοποιημένων αγαθών κ.τ.λ.). Και πως παράχθηκαν όλα αυτά? Με το αίμα των ντόπιων ανά τον πλανήτη που ενσωματώθηκαν στον πολιτισμό μας ως σύγχρονη σκλάβοι σε τεράστιες εξαθλιωμένες παραγκουπόλεις, ενώ ακριβώς δίπλα ορθώνονται χλιδάτοι γυαλιστεροί ουρανοξύστες.
Και τι να πρωτοαναφέρουμε για τον βιασμό της φύσης, των δασών, των ποταμών, των βουνών, της θάλασσας, των ζώων…..
Γίναμε ιδιοκτήτες, συμβάλαμε στην εμπορευματοποίηση της ζωής, των αξιών, του ανθρώπου και του θεού. Όλα πλέον εκτιμούνται βάση του χρήματος, της υλικής δύναμης και της χρησιμότητας.
Είμαστε δούλοι του στομαχιού μας! Εάν είναι χορτάτο είμαστε ευχαριστημένοι και αδιάφοροι αν ο δίπλα πεινάει ή αδικείται με οποιονδήποτε τρόπο, αν πεινάσουμε εξοργιζόμαστε, γινόμαστε διαμαρτυρόμενοι και αγανακτισμένοι, και αν μας καταστείλουν βίαια, γινόμαστε σιωπηλοί σκυφτοί δούλοι.
Το σύστημα οδήγησε στρατηγικά την συσσώρευση όλου του πλούτου και του ελένχου στα χέρια ελάχιστων πολυεθνικών εταιριών με ολιγάριθμα συμβούλια που καθορίζουν την καθημερινή μας ζωή. Ο έλεγχος γίνετε σήμερα ακόμα πιο ισχυρός μέσο της μεγάλης τεχνολογικής ανάπτυξης.
Αυτοί οι λίγοι μαφιόζοι που κάνουν κουμάντο στον πλανήτη, οδηγούν τους λαούς της γης σε εξαθλίωση, σε στέρηση, σε οργή, σε διάλυση των κοινωνικών ιστών, σε αλληλοσπαραγμό και οι ίδιοι αυτοί γελοιοποιούν τις πολιτικές τους μαριονέτες και βγάζουν ακατάλληλο το ίδιο το σύστημα που διαχειρίζονται. Σκοπό έχουν να προκαλέσουν πολεμικό καθεστώς, χαοτικές καταστάσεις, εξαγρίωση και κτηνοποίηση των ανθρώπων, και μέσα σε αυτό το κλίμα να εισβάλλουν με τον στρατό ως σωτήρες και να επιβάλλουν το νέο σύστημα, την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων (βλέπε συνθήκη Σέγκεν, τσιπάρισμα, big brother). Και τότε θα μιλάμε για την απόλυτη δικτατορία, την πιο διεστραμμένη από ποτέ, που θα μεταλλάξει των άνθρωπο σε ένα άβουλο και απρόσωπο άτομο-ρομπότ, σε μια τέλεια και αψεγάδιαστη ελεγχόμενη κοινωνία, σε μια τέλεια ελεγχόμενη ζωή. 
Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί! Υπάρχουν δυνάμεις που φυλάνε. Υπάρχει επίσης μια μαγιά ανθρώπων που σηκώνουν το βάρος των πρωτοπόρων. Σύντομα πολλοί θα ακολουθήσουν. Μια δύναμη κινείται αόρατα ανάμεσα από τους ανθρώπους, μέσα σε ομάδες και συνελεύσεις, μέσα από δίκτυα, σε δρώμενα και οργανώσεις, μέσα στις γειτονιές και στα σπίτια.
Χρειάζεται να αλλάξουμε ο καθένας προσωπικά τον εαυτό του, να πιστέψουμε, να εμπιστευτούμε, να εμπνευστούμε, να υπερβούμε, να αναλάβουμε τις ζωές μας και την ευθύνη για τις ζωές που έρχονται.
Εμείς συντηρούμε και δυναμώνουμε το υπάρχον σύστημα, με κάθε μας αγορά, με κάθε μας λόγο και πράξη, με κάθε μας ενέργεια και κάθε σιωπηλή συνενοχή.
Χρειάζεται να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα, αλλά για να το καταφέρουμε αυτό, θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την γλώσσα των προσωπικών μας πεποιθήσεων και να αναζητήσουμε την κοινή γλώσσα που χωράει το ίδιο σε όλες τις καρδιές, σε όλα τα χείλη. Να ελευθερωθούμε από τις πεποιθήσεις μας: παναθηναϊκός, ολυμπιακός, πράσινος, μπλε, κόκκινος, πλούσιος, φτωχός, άντρας, γυναίκα…
Είμαστε άνθρωποι! Απλά άνθρωποι! Έχουμε την ίδια κοινή καταγωγή και τις ίδιες ανάγκες για ελευθερία και ευημερία, πατάμε όλοι στην ίδια γη, ανασαίνουμε τον ίδιο αέρα, και ο ίδιος ήλιος μας λούζει με το φως του ανεξαιρέτως όλους!
Η αντίδραση απέναντι στο σκοτάδι δεν πρέπει να είναι αγανάκτηση, ή βίαιη αντίδραση. Ο δρόμος που χρειαζόμαστε περνάει μέσα από την ειρηνική δημιουργική συνεργασία. Σήμερα είναι ισχυρή η δυναμική των κοινωνικών δράσεων, θα πρέπει να τις ενισχύσουμε και να τις ενώσουμε σε ένα μεγάλο δίκτυο βασισμένο σε κοινό όραμα, στις ανθρώπινες αξίες και στην αγάπη.
Υπάρχουν ικανοί και αδιάφθοροι άνθρωποι με αρετές, υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν υλικά και τεχνογνωσία, ικανά να μας οδηγήσουν σε μια διέξοδο προς το φως.
Σε ένα τόσο ευλογημένο τόπο όπως η Ελλάδα μου φαίνεται αδιανόητο ότι βιώνουμε κρίση! Η κρίση είναι πνευματική, έχει να κάνει με την διαχείριση της συνείδησης των ανθρώπων. Με τα βουνά και τα ποτάμια μας, τις θάλασσες και τα νησιά μας, την τεράστια βιοποικιλότητα, το ιδανικό κλίμα, την βαθιά και ουσιαστική μας παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά, με το πλήθος των φωτεινών και εμπνευσμένων πνευμάτων που ο τόπος ανέκαθεν γεννούσε, με το μεράκι και το φιλότιμο, την φιλοξενία και το κιμπαριλίκι, θα έλεγα αδιαμφισβήτητα ότι είμαστε πλούσιοι! Έχουμε τόσα δώρα! Είμαστε πάρα πολύ πλούσιοι, για να μην πούμε οι πιο πλούσιοι και κάνουμε άλλους να ζηλέψουν…
Για να απολάυσουμε τον πλούτο μας και την ελεύθερη γη, θα πρέπει να ελευθερωθούμε, να απεξαρτηθούμε από το σύστημα.
Επιγραμματικά παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις, κάποια εργαλεία, ικανά να μας οδηγήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.
Χρειάζεται να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο, σαν μια φυλή, σαν μια οικογένεια, σαν μια ενιαία και αλληλοεξαρτώμενη κοινωνία, και να συνεργαστούμε για να διαχειριστούμε εμείς την ζωή μας.
Προτείνουμε την δημιουργία κατά τόπων συνελεύσεων συμμετοχικής δημοκρατίας σε κάθε γειτονιά ή χωριό, σε κάθε επαρχία, και πανελλαδικά με αντιπροσώπους.
Ας αποφασίσουμε εμείς για την ζωή μας αφού οι πολιτικοί μας εκφράζουν την πραγματική μας βούληση.
Λέμε λοιπόν, πως είναι άμεση η ανάγκη να δημιουργηθούν τοπικές συνελεύσεις, συνεταιρισμοί, συνεργατικές ομάδες, εθελοντικές ομάδες κ.τ.λ. , και να συνενωθούν σε ένα μεγάλο δίκτυο εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.
Χρειάζεται να διαχειριστούμε:
ΤΡΟΦΗ
ΝΕΡΟ
ΣΤΕΓΗ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ
Χρησιμοποιώντας ιδέες και τρόπους που προτείνουν:
ΤΟΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν με κάποιο νέο σύστημα, θα αλλάξουν αν μεταμορφώσουμε το είναι μας, αν αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, αν περάσουμε από το εγώ στο εμείς. Χωρίς αγάπη τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Η αγάπη είναι ελευθερία, η αγάπη είναι ανίκητη δύναμη…
Ένας ελεύθερος κόσμος είναι εφικτός!

Είμαστε δέκα εκατομμύρια σε αυτό τον τόπο. Πιστεύει κανείς ότι οι δυνάστες μας έχουν μεγαλύτερη δύναμη από εμάς, εάν καταφέρουμε να ενώσουμε τα χέρια σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης? 
Πρέπει επιτέλους να διαλέξεις αδελφέ και αδελφή μου! Τώρα είναι η ώρα και αυτό είναι το κάλεσμα
Θα αγωνιστείς ειρηνικά? ή θα γονατίσεις?
Είδη ξεκινήσαμε πανελλαδική εκστρατεία συσπείρωσης και ενημέρωσης! Μιλάμε στον κόσμο για το χαρμόσυνο μήνυμα της απελευθέρωσης !
Από τις αρχές Οκτωβρίου ξεκινάμε δυναμικά σε πρακτικό επίπεδο:
1.Σύσταση τοπικών ομάδων εθελοντών
2.Σύνδεση των ομάδων και ανθρώπων σε πανελλαδικό δίκτυο
3.Δημιουργία αυτόνομου και ελεύθερου ανοιχτού πανεπιστημίου
4.Δημιουργία αυτόνομου και ελεύθερου κέντρου προληπτικής και φυσικής ιατρικής
Επίλογος:
Γράφω αυτά τα λόγια με το κόκκινο μελάνι της αγάπης που προσφέρετε.
Όσο και αν φυσάει ο λυσσασμένος άνεμος του σκοταδιού, πάντα ελεύθερος και φωτεινός να στέκεις.
Ο πόλεμος είναι πνευματικός
ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
(Οικοκοινότητα Κύτταρο νέας γης)
....................................................
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ


Αννα Μιχαηλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης